• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی ایرانی | The Brave Ball

sadegh1993

Registered User
لایک‌ها
82
با سلام

بازی توپ شجاع یک بازی پلتفرمر و ball rolling هست که بازیکن توپی به نام توپ شجاع را از طریق غلتاندن هدایت میکند (ball rolling) .
این بازی داستان سرزمین توپ ها رو نقل میکند , سرزمینی که توپ شیطانی با نقشه های شیطانیش قصد تساحب آن را دارد . بازیکن باید در نقش توپ شجاع به همراه دوستش توپ مبارز جلوی نقشه های توپ شیطانی را بگیرد .
توپ هایی که در سرزمین توپ ها زندگی میکنند توپ هایی بی جان مثل توپ فوتبال نیستند و موجود زنده فرض شده اند مثل انسان ها ! (تشخیص)

تاریخ عرضه دقیقی هنوز براش معلوم نکردم اما امید به خدا تا قبل از پایان سال جاری شمسی

بازی در کل 5 مرحله دارد

قبل از انتشار نسخه اصلی دمویی از بازی رو به احتمال زیاد منشتر میکنم که دو مرحله اصلی بازی رو دارد

اگر بشود پلتفرمهای ویندوز و آندروید فعلا مد نظرم هست و بازی با موتور بازیسازی unity 3d ساخته میشود

بیشتر رو خودم ساختم اما کمکهای مهمی از دیگران گرفتم بالاخص در برنامه نویسی مثلا از بعضی از اعضای persian-designers یا unity3d.ir

تصاویری از این بازی :

تصویری از مرحله اول بازی نوپ شجاع (این تصویر خیلی حدید نیست):

76732876791883932318.jpg

تصویری از مرحله دوم بازی توپ شجاع :

lvl2screenshot.jpg

تصویری از مرحله سوم بازی توپ شجاع :

222709c9a4d23af71.jpg

باتشکر فراوان

سید صادق یوسف زاده

sadegh1993

Registered User
لایک‌ها
82
سلام به همگی

قصد دارم تا خبرهایی جدید از بازی توپ شجاع رو براتون بگذارم

تاپیک بازی مدت ها قبل در بازیسنتر ایجاد شده و گفتم که آخرین اخبار مربوط به بازی رو که در اون تاپیک نوشتم هم در اینجا بنویسم

تا به اینجا تقریبا بازی تا مرحله سوم تکمیل شده و (3 مرحله از 5 مرحله اصلی) (در پستی جداگانه تصاویریجدید از بازی رو میگذارم)

اصلاحاتی برای بهتر شدن کنترل بازی صورت گرفته

بهینه تر کردن درجه سختی بازی صورت گرفته

تقریبا سعی شده تا بازیکن در مرحله برای پیداکردن کلیدها دچار سردرگمی نشود تقریبا و از طرفی خیلی خیلی هم واضح هم نباشد

نقشه ساخت مرحله چهارم آماده هست و به زودی ساختش شروع میشود

از جمله کارهایی که احتمالا انجام خواهد شد به زودی :

بهتر کردن سیستم نمایش تایمر و زمانی بازی

اگر بشود باز هم کنترل رو بهتر میکنم

تلاش برای تحویل بازی تا قبل از پایان سال حاری شمسی

تلاش برای اینکه بازی جزء بهترین بازیها در پلتفرمهای سه بعدی ball rolling قرار بگیره

بهینه کردن بازی برا آندروید

باتشکر از همگی

دموی عمومی بازی که شامل دو مرحله اصلی خواهد بود به زودی در دسترس عموم قرار خواهد گرفت (احتمالا قبل از پایان ماه دی و یا شایدم زودتر)

- - -ویرایش - - -

تصاویری از مرحله سوم بازی توپ شجاع :

جایگاه شروع مرحله سوم :

222709c9a4d23af71.jpg

تصویری از دشمن های مرحله ی سوم :

222735e0711734122.jpg

سکوهای متحرک :

2227468046d7c8913.jpg

هرمی که متعلق به توپ شیطانی هست !

22276d08bce7cb164.jpg

باتشکر ویژه و فراوان از شما کاربران محترم

امید به خداوند متعال اگر بتوانم قصد دارم که بازی نسبتا خوبی ارائه شود و یا حداقل متوسط به بالا

ghazaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
832
موفق و سربلد باشید.
ما به شما افتخار میکنیم.....

بالا