• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی درآمدزای Crypto Farmer

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
با سلام
دوستان این سایت چند سالی هست که راه انذازی شده و من 2 سال بود که عضوش بودم ولی چون مدل کار باهاش رو بلد نبودم هیچکاری توش نکردم. الان حدود 3 ماه هست دارم باهاش کار میکنم.
هم سرگرم کننده هست و هم اینطور که توی یوتوب و جاهای دیگه دیدم درآمدزا.
سایت اول کار به اندازه 5000 کوین بازی بهتون هدیه میده که باید باهاش در قسمت Start Game و ساختمان Crypto Shop دقیقا به همین ترتیب اول یک عدد Wind Power بخرید. دوم یک عدد ریگ با جای 3 کارت گرافیک (3Card system unit) بخرید. و در مرحله سوم یک عدد کارت گرافیک S3 Trio بخرید. که 5000 کوین هدیه ی شما با این 3 خرید تموم میشه.
تاوقتی Wind Power رو نخریده باشید نمی تونید چیزای دیگه رو بخرید پس ترتیب رو رعایت کنید. با این وضعیت شما و با این کارت گرافیک که در اول کار میگیرید در هر ساعت 10 Block دریافت میکنید که با رفتن به قسمت Gameplay میتونید اونو به کوین هاتون اضافه کنید که به مرور بازی خودتون رو آپدیت کنید و قدرت هشریت خودتون رو بالا ببرید. میتونید با واریز حداقل یک دلار شروع به آپدیت بیشتر بازیتون کنید ولی پیشنهاد می کنم تا وقتی من اینجا پیغام ندادم از خودتون سرمایه نگذارید.
سوالی یا مشکلی داشتین در خدمتم

لینک سایت:

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
سلام دوست عزیز بدون سرمایه گذاری پرداخت داره؟

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
دوست من نوشتم سرمایه گذاری نکنین برای اینکه نمیدونم هنوز پرداخت می کنه یا نه. ولی چون خیلی وقته دنبال این مدل سایت ها هستم بخاطر سختی رسیدن به پول فکر می کنم پرداخت داشته باشه. کسی که من از طریق اون عضو شدم آمریکایی هست و میگه پرداخت داره ولی سرمایه گذاری کنید تا زودتر به هدف برسین. ممکنه خودم پول بزارم ولی فعلا به شما پیشنهاد میکنم سرمایه نزازین تا تست کامل شه
حداقل برداشت 100 دلار هست معادل 100000 کوین در بازی

sajjaddalvand

Registered User
لایک‌ها
46
با سلام
دوستان این سایت چند سالی هست که راه انذازی شده و من 2 سال بود که عضوش بودم ولی چون مدل کار باهاش رو بلد نبودم هیچکاری توش نکردم. الان حدود 3 ماه هست دارم باهاش کار میکنم.
هم سرگرم کننده هست و هم اینطور که توی یوتوب و جاهای دیگه دیدم درآمدزا.
سایت اول کار به اندازه 5000 کوین بازی بهتون هدیه میده که باید باهاش در قسمت Start Game و ساختمان Crypto Shop دقیقا به همین ترتیب اول یک عدد Wind Power بخرید. دوم یک عدد ریگ با جای 3 کارت گرافیک (3Card system unit) بخرید. و در مرحله سوم یک عدد کارت گرافیک S3 Trio بخرید. که 5000 کوین هدیه ی شما با این 3 خرید تموم میشه.
تاوقتی Wind Power رو نخریده باشید نمی تونید چیزای دیگه رو بخرید پس ترتیب رو رعایت کنید. با این وضعیت شما و با این کارت گرافیک که در اول کار میگیرید در هر ساعت 10 Block دریافت میکنید که با رفتن به قسمت Gameplay میتونید اونو به کوین هاتون اضافه کنید که به مرور بازی خودتون رو آپدیت کنید و قدرت هشریت خودتون رو بالا ببرید. میتونید با واریز حداقل یک دلار شروع به آپدیت بیشتر بازیتون کنید ولی پیشنهاد می کنم تا وقتی من اینجا پیغام ندادم از خودتون سرمایه نگذارید.
سوالی یا مشکلی داشتین در خدمتم

لینک سایت:

سلام دوست عزیز می تونی توی این سایت چک کنی این سایت اسکم می باشد

بالا