• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی روسی چای طلا!

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
این سایت سرمایه گذاری در بین روسها خیلی معروفه و بنام چای طلایی است. فکر کنم بدون سرمایه گذاری هم با عضویت مبلغی میداد که میشد بوته چای خرید و ازش درامد داشت. البته جز اون حداقل سرمایه گذاریه بار اول برای کاشت یک بوته چای 10 روبل (حدود 0.2 دلار است) خودم مبلغ کمی سرمایه گذاشتم و فعلا هر روز مقداریش رو برداشت میکنم. البته تا چند وقت پیش درصدی بعنوان انعام برای هر سرمایه گذاری، بیشتر اضافه میشد. هر 24 ساعت یکبار هم میشه ازش سکه بصورت شانسی برنده شد و بعد از رسیدن به حداقل 1 روبل برداشت کرد. بدون سرمایه گذاری 1 روبل میده و با سرمایه گذاری حداقل 100 روبل، میشه از 1 روبل به بالا برداشت کرد. فقط امیدوارم بعد از برداشت 40 درصد سرمایه رفرال فعال نخواد!
اینم لینکش:

golden.tea

Last edited:

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
این سایت سرمایه گذاری در بین روسها خیلی معروفه و بنام چای طلایی است. فکر کنم بدون سرمایه گذاری هم با عضویت مبلغی میداد که میشد بوته چای خرید و ازش درامد داشت. البته جز اون حداقل سرمایه گذاریه بار اول برای کاشت یک بوته چای 10 روبل (حدود 0.2 دلار است) خودم مبلغ کمی سرمایه گذاشتم و فعلا هر روز مقداریش رو برداشت میکنم. البته تا چند وقت پیش درصدی بعنوان انعام برای هر سرمایه گذاری، بیشتر اضافه میشد. هر 24 ساعت یکبار هم میشه ازش سکه بصورت شانسی برنده شد و بعد از رسیدن به حداقل 1 روبل برداشت کرد. بدون سرمایه گذاری 1 روبل میده و با سرمایه گذاری حداقل 100 روبل، میشه از 1 روبل به بالا برداشت کرد. فقط امیدوارم بعد از برداشت 40 درصد سرمایه رفرال فعال نخواد!
اینم لینکش:

golden.tea
این سایت بعد از رسیدن به حد نصاب برداشت فقط با داشتن رفرال فعال به شما پرداخت میکنه، من بیش از یه سال عضوم و روزانه بیش از یه دلار بدست میارم اما چه فایده که رفرال فعال ندارم و نمیتونم برداشت کنم. :)

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
این سایت بعد از رسیدن به حد نصاب برداشت فقط با داشتن رفرال فعال به شما پرداخت میکنه، من بیش از یه سال عضوم و روزانه بیش از یه دلار بدست میارم اما چه فایده که رفرال فعال ندارم و نمیتونم برداشت کنم. :)
بعد از عضویت دیدم نوشته 40 درصد سرمایه و تیکت هم دادم و پرسیدم ولی متاسفانه جواب گمراه کننده برای افرای جذب زیرمجموعه و سرمایه گذاری داده بودند. سایت weblider.net هم بعد عضویت ندیدم بنویسه رفرال فعال میخواد ولی بعد از اینکه حدود 270 روبل سرمایه گذاری کردم و هر روز سود رو برداشت میزدم موقع برداشت نوشت هش تموم شده و باید حداقل 5 زیرمجموعه 300 روبلی اجاره یا جذب کرد و هربار که اونا سرمایه گذاری کنند میشه 10 درصدش رو برداشت کرد. عجب روسای کلاهبرداری هستند : ( البته من 130 روبل در گلدن تی سرمایه گذاشتم و هر روز تا 3 روبل برداشت میکنم حالا اگه بعد پیام داد که دیگه نمیشه برداشت کرد خبر میدم : )

Last edited:
بالا