• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی فکروبکر مارال

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
7jgaw5vn80s3yjolxkm8.bmp

اکثر ایرانی ها بازی فکروبکر رو میشناسند و پیش تر که کم سن و سال تر بودن حتما این بازی فکری رو انجام دادن برآن شدم تا شبیه ساز این بازی رو برای سیستم عامل ویندوز بسازم تا شاید کمی از خاطرات دوران قبل برای دوستان زنده بشه.تصمیم گرفتم فکروبکر مارال با کمترین سایز ممکن آماده بشه تا در کمتر از 3 دقیقه با سرعت 4 کیلوبایت در ثانیه (سرعت معمول دیال آپ) دانلود بشه. همیشه گرافیک خوب مساوی بوده با حجم بالا ولی در بازی فکروبکر مارال سعی کردم تا هم به کمیت برسم و هم به کیفیت . ذره ذره کدنویسی کردم و کاملا حواسم معطوف شده بود به اندازه بازی و از طرفی هم نمیخواستم طوری بشه که بازی از حلقه اصلی که گرافیک و ظاهر کاربرپسند هست خارج بشه . تلاش های من نتیجه داد و موفق شدم به حجم 998 KB برسم.

توضیح بازی :
در فکروبکرهایی که ما بازی میکردیم یادم میاد که طرف مقابل چهارتا رنگ پشت دیوارک قرار میداد و ما یا دوستمون باید سعی میکردیم تا در 10 ردیف به رنگ ها پی ببریم و همچنین جای صحیح اونها رو پیدا کنیم و در هر ردیف با توجه به راهنمایی هایی که بازیکن دیگر میکرد یعنی با مهرهای سفید و سیاه سعی میکردیم حدس های منطقی تری بزنیم. در اونجا سیاه به معنی این بود که یکی از رنگ ها وجود دارد و جاشم درسته و سفید هم به معنی این بود که یکی از رنگ ها وجود داره ولی جاش درست نیست.
در بازی که من ساختم اول یک عدد بکر در محدوده 100 تا 999 توسط بازی ایجاد میشه و شما باید در 8 ردیف عدد بکر رو کشف کنید. این یک عدد 3 رقمیه و هیچ رقم تکراری نداره مثلا هیچ وقت 151 نمیشه. بازی با مربع های قرمز و آبی و مشکی شمارو راهنمایی میکنه.
قرمز : یکی از رقم ها که معلوم نیست دقیقا کدومه در عدد بکر وجود نداره.
آبی : یکی از رقم ها که معلوم نیست دقیقا کدومه در عدد بکر وجود داره ولی جاش درست نیست مثلا اگر عدد بکر 154 باشه و شما عدد 785 رو حدس بزنید یک مربع آبی دریافت میکنید برای عدد 5 و دو مربع قرمز میگیرد برای رقم های 7 و 8.
مشکی یا سیاه : یکی از رقم ها که معلوم نیست دقیقا کدومه در عدد بکر وجود داره و جاشم درسته یعنی جایگذاری صحیح شده.

مثال کلی :
اگر عدد بکر بازی 963 باشه و شما عدد 643 رو حدس بزنید چه مربع هایی میگیرید؟
جواب : جواب سادست یک آبی برای 6 چون وجود داره اما جاش درست نیست و یک قرمز برای 4 چون اصلا وجود نداره و یک سیاه برای 3 چون هم وجود داره و هم جاش درسته.

تذکر مهم : هیچ وقت معلوم نیست که کدوم مربع مربوط به کدوم رقمه مثلا اینجوری نیست که شما بگی خب چون مربع سمت چپ سیاه شده پس حتما رقم یکان من جاش درسته... شاید مال دهگان باشه شایدم مال صدگان باشه.
امیدوارم که متوجه شده باشید

کلا بازی نیست که بخوام بگم مغز متفکری میخواد و حتما باید ریاضیدان باشی و اینجورچیزا... همه میتونن حل کننش
اگر برنده بشید جایزتون یک بوسه که یکم لوس بازی شده تو بازی ولی اشکال نداره مهم اینه که جدیده تا حالا کدوم بازی رو دیدید که جایزه بوس محکم بده؟

حالا که دیگه پاییز و زمستون تو راهه این بازی هم در پاییز با یک لیوان چای یا قهوه داغ میچسبه

دانلود از لینک مستقیم با حجم 998 KB

منبع [url]http://pc2.loxblog.com [/URL]

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
دمت گرم خیلی حال داد.

تو اولین بازیم با این نرم افزار سر ششمین انتخاب عدد رو حدس زدم که 608 بود

shahabbasic

Registered User
لایک‌ها
47
میشه نوع سیستم عاملی که روش نصبش کردید رو به من بگید؟ من نگرانم که بازیم روی یک نسخه هایی از ویندوز 7 اجرا نشه

shahabbasic

Registered User
لایک‌ها
47
دمت گرم خیلی حال داد.

تو اولین بازیم با این نرم افزار سر ششمین انتخاب عدد رو حدس زدم که 608 بود
اهههههه عجب اقتداری پسر هر وقت رکورد منو زدی که ردیف 2 هست ازش عکس بگیر به عنوان مدرک برام بفرست بعد بگو واست 8 رقمیشو بسازم تازه جایزتم بجای 1 بوس میکنم 10 تا بوس تا بیشتر حال بده

faithless

Registered User
لایک‌ها
48
منم میخوااااااام :(

بعد از نصب موقع اجرا این ارور رو میده
vagu5ecp8vnjsbo6dm86.jpg

ویندوز 7 نسخه التیمیت 64بیت

از کار قشنگتونم ممنون

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
با اينكه اولين بارم بود بازي مي كردم ولي در سه ستون تونستم فكر بكر رو كشف كنم . آفرين به خودم . من تا حالا بازي نكرده بودم . بچه بودم ميديدم جلو كتابفروشي ها گذاشتن و هميشه دوست داشتم بخرم ولي اون موقع خودم توان مالي نداشتم .

برنامه خيلي خيلي خيلي خيلي عالي بود . دستت درد نكنه . اون شكلك بوس آخرش منو كشته ....

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468

shahabbasic

Registered User
لایک‌ها
47
ویندوز شما 64 بیته و این ocx رجیستر نمیشه !
شما نباید اینقدر مطمئن حرف بزنی دوست عزیز
خود بازی در محیط ویندوز سون 64 بیتی طراحی شده
یک نسخه جدید از این بازی با حجم خیلی کم داره آماده میشه که یک عدد 4 رقمی بکر هست و 12 ردیف داره که به مراتب سخت تره ولی این امکان رو بوجود میاره تا به راحتی بر روی تمام سیستم عامل های ویندوز اجرا بشه بدون هیچ مشکلی

بالا