من اين بازيو چند روز پيش نصب كردم اما يكم بازي كردم نميدونم چطوري بايد بازيش كرد ديگه هم سيخش نكردم :ديSudokumaster
من اين بازيو چند روز پيش نصب كردم اما يكم بازي كردم نميدونم چطوري بايد بازيش كرد ديگه هم سيخش نكردم :دي
حالا اگه ميدونيد كه حتما ميدونيد چطوري بايد بازي كرد ( منظور قصه بازي چيه) يه توضيح كوچولو بدين.
اصل بازی که مربوط به بازی های قدیمی ه ژاپنی هست
يه مربع 3 در 3 داريم که هر کدومش هم تقسيم شده به مربعهای 3 در 3 کلش میشه يه مربع 9 در 9. حالا ما بايد مربعها رو طوری با اعداد 1 تا 9 پر کنيم که توی هر سطر و ستون و مربع 3 در 3، هر عدد فقط يک بار تکرار بشه و البته توی اين جدول 9 در 9 يک سری اعداد از قبل نوشته شده
* Platinum Sudoku
* Rock'n'Blocks
* Brain Challenge 2: Stress Management
* DJ Mix Tour
* Block Breaker Deluxe 2
* Guitar Rock Tour
* Zombie Infection
* Prince of Persia : Ghost of the past
* Far cry 2
* Rayman: Raving Rabbids TV Party
* Prince of Persia
* Platinum Solitaire
تستش کردم جواب داد .ممنون.سلام دوستان و من اولين تازه وارده فرومه شما شدم و واقعا ازش خوشم اومد. حالا دوست دارم يه بازي كه خودم نصب كردم و دارم ازش استفاده مي كنم و خيلي هم جداب هست رو براتون بذارم اينجا كه دانلود كنيد. البته همتون اين بازي رو مي شناسين و فقط ممكنه كه نتونستيد تا حالا نصبش كنيد . چون فقط با سيم كارت هاي هندي ميشه باهش بازي كرد. اما من اين بازي رو كرك شده پيدا كردم و ساينش كردم. الانم دارم هر روز بازي مي كنم.اينم لينكش . اميد وارم دوست داشته باشيد . اين شما و اين بازيه Marble Maze .
راستي فقط اولش يه رمز مي خواد كه هر عددي دلتون خواست بزنيد. فقط بارث اول اينجوريه . خوش باشين دوستان .
این بازی مشکل داره!!!Asphalt 4: Elite Racing مخصوص نوکیا 5800
*فایل اصلاح شد