• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باز شدن يك صفحه وب با نشان دادن آدرس متفاوت درقسمت سايت

rasanet2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آيا مي توان يك صفحه وب كه مثلا آدرس آن <a href='http://www.ali.com' target='_blank'>http://www.ali.com</a> است را طوري نوشت كه وقتي باز مي شود در قسمت آدرس سايت با نام ديگري مثلا mail.yahoo.com نمايش داده شود.
يعني در حالي كه ما در صفحه علي دات كام هستيم آدرس آن بصورت ميل دات ياهو دات كام نمايش داده شود. اين عمل در مورد صفحات تقلبي (fake page) كاربرد خوبي مي تواند داشته باشد.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
يعني وقتي زدي ali.com هم ادرس اون بالا عوض شه و هم محتواي صفحه هر دو عوض شن؟ خوب بله ميشه از اين تگ در بخش head صفحه استفاده كن:

[code:1]&#60;meta http-equiv=&#34;refresh&#34; content=&#34;0;URL=http&#58;//www.yahoo.com&#34;&#62;[/code:1]

با جاوا اسكريپت هم فرضا ميشه..

rasanet2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه !
يعني وقتي زدم www.ali.com محتواي صفحه’ www.ali.com نمايش داده بشه ولي آدرس اون بالا mail.yahoo.com نشون بده.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اين طوري كه ميگي نه فكر نمي كنم بشه.. برعكسش ميشه.. يعني حالتي كه ادرس توي ادرس بار متعلق به خودت هست و فرضا هست ali.com و چيزي كه ديده ميشه مال سايت ديگه اي هست يا يك زير دايركتوري در همون سايت .. اينو ميشه به كمك يك frameset دراورد ولي ايني كه ميخواي نميشه يا حداقل من بلد نيستم.

rasanet2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر می کنید که نمیشه یا حتما نمیشه؟

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
ببين كد مورد نظر ما كه ميخوايم به كمكش وضعيت رو كنترل كنيم از كجا بايد خونده بشه؟ از توي يه صفحه اي كه مال ماست و روي هاست ما هم قرار داره! من وقتي بزنم ali.com اين امكان برام هست و كد من خونده ميشه حالا ميشه با هزارجور كلك محتوايي رو نشون بدم كه از سايت ديگه اي گرفتم حالا يا خروجي گرفتم ازش مثل ار اس اس و غيره يا داخل inline frame و يا فريم معمولي و غيره ولي تو كل ماجرا ادرس اون بالا ali.com ميمونه و به محض اينکه تلاش کنم ادرس اون بالا رو تغيير بدم .. براوزر صفحه فعلي رو ترک ميکنه و ميره همونجا كه اگر نره يه اشكال و يا ضعف امنيتي بايد به حساب بياد.. چون دستي دستي خودش داره امكان گول زدن مردم رو فراهم ميكنه.. اين محاسبات رو كه ميكنم مي بينم نميشه.. ولي شايدم چيزي باشه كه من بلد نباشم.. به هر حال ديگران اگر چيز بيشتري بدونن ميان ميگن ;)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

dashti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من هم اتفاقا خيلي وقته كه دنبالش توي مقاله هاي انگليسي و فارسي گشتم كه از اين طريق بتونم آي دي ياهوي كسي رو هك كنم ولي نشد ...
ا اينكه چند روز پيش به يه آدرسي برخوردم كه بطور زيركانه اي به جاي wwvv.mail.yahoo.com , www.mail.yahoo.com بود و اين يك راه جديد بود ...
با تشكر
فلش كار

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
يه چيز مثل اين و در واقع احتمالا با كپي از همين ايده براي پرشين بلاگ هم ساخته شده.. پرشين بلاگي ها مواظب باشن..

dashti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آره ... خيلي بايد مواظب بود ...
بد دنيايي شده ..
همه براي اينكه توي مايكروسافت استخدام بشن , ميرن بلستر ميسازن !!!
قربون شما
فلش كار

Smart -- viruS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مواردی که ادرسه سايت تولنيه ميشه به سايت هيی که خدماته مجانی ميدن
و ادرسه سايت رو يه جورايی اوز ميکنن که البتّه
REDIRECT
ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿​

emad_navy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اين آدرس ها در واقع آدرس واقعي نيستند بلكه با قرار دادن يك سري Query بعد از آدرس ، آدرس به آدرس ديگري تبديل مي شود نظير زدن BackSpace و شما چيزي كه مي بينيد با مسيري كه واقعا مي رود تفاوت كلي دارد . اين كار را اگر بخواهيد بصورت دستي انجام دهيد كه والا زياد خوش آيند نيست ولي از برنامه هايي به نام URL Encoder مي تونيد استفاده كنيد كه در آن آدرس واقعي كه ميخواهيد اشاره كنيد را مي دهيد و سپس آدرسي را كه ميخواهيد به ملت نمايش داده شده را وارد مي كنيد . به شما يك آدرس تركيبي مي دهد كه مي توانيد با خيال راحت آنرا وارد كرده و مطمئن باشيد كه به مقصد مورد نظر شما اشاره مي كند

بالا