سلام به همه،
من دو تا سیستم دارم و یک خط adsl و مودم asus 602 و می خواستم هر دو سیستم شبکه بشن و اینترنت هم داشته باشن. طبق یه کار سننتی به هر دو کامپیوتر یک کارت شبکه بستم و با یک کابل کراس اون ها رو به هم وصل کردم و کانکشن اینترنت و share کردم. سیستم برای دفعه اول کار کرد ولی بعد از خاموش روشن کردن سیستم ها از کار میافتاد. بعد از کلی کلنجار و وقت تاف کردن همینجوری گفتم بگذار سیستم دوم رو به خود مودم مستقیم وصل کنم یعنی یه سیستم با usb با IP 192.168.1.2 و یک سیستم هم با ethernet با IP 192.168.1.3 و با dns که مخصوص مودم است.
وصل کردم، آقا داره کار میکنه !!!!!!!!!!!!!!!! عینه هلو، هر دو کامپیوتر هم شبکه شدن. تازه یک سری مشکلات قبلی رو هم ندارم، قبلا برای اینکه سیستم دوم بخواهد به اینترنت وصل باشه سیستم اول حتما باید روشن می بود و با sleep کردن سیستم اول اینترنت سیستم دوم هم قطع می شد که طبیعی بود ولی الان این مشکل را ندارم فقط وقتی سیستم اول sleep میشه کامپیوترها شبکه نیستن همین ولی اینترنت کار میکنه.
فقط می خواستم ببینم مشکلی ایجاد نمیشه؟ یعنی مودم میکشه؟ البته مودم مثلا router است. ولی هیچ جا توی manualهاش ننوشته که میشه این کار را باهاش کرد. ولی فعلا که شده و اگر نخواهد این خاصیت رو داشته باشه پس برای چی روتره؟ البته یه میل به support asus زدم حالا باید ببینیم چی میگن.
خلاصه اینم یه راه حل خیلی ساده که خیلی ها دنبالش بودن، با فقط یک کارت شبکه!!!!! حالا باید دید شدنی است یا نه!!