• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باز نشدن بیش از یک پنجره فایر فاکس

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
یک دو روزی هست فقط می توانم یک پنجره فایر فاکس را باز کنم و هر چه روی open new window کلیک می کنم پتجره جدید باز نمی شود
حتی پنجره پاپ آپ هایی که داخل بعضی سایت ها همیشه باز می شد باز نمی شود
یک بار فایر فاکس را حذف و دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت
به نظر شما مشکل از چیست؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
با یک نرم افزار uninstaller مثلا revo uninstaller که ورژن portable و رایگان هم داره مرورگرتو آنینستال کن و موقع آنینستال کردن تیک گزینه ی Remove my Firefox personal data and customizations را هم بزن.(با فعال کردن این گزینه بوکمارکها و تاریخچه و کلیه ی تنظیمات مرورگر از روی کامپیوتر پاک خواهد شد،میتوانید با نرم افزار mozbackup از این اطلاعات بک آپ بگیرید.)

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
با یک نرم افزار uninstaller مثلا revo uninstaller که ورژن portable و رایگان هم داره مرورگرتو آنینستال کن و موقع آنینستال کردن تیک گزینه ی Remove my Firefox personal data and customizations را هم بزن.(با فعال کردن این گزینه بوکمارکها و تاریخچه و کلیه ی تنظیمات مرورگر از روی کامپیوتر پاک خواهد شد،میتوانید با نرم افزار mozbackup از این اطلاعات بک آپ بگیرید.)
بعد از انجام کارهای بالا آخرین ورژن stable(اصلی)مرورگر را نصب کنید.اگر مشکل حل نشد اطلاع بدید.

بالا