• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باز هم مقايسه اما اين بار

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راست‌اش من تا قبل از اين از ريختِ وردپرس از مشميز مي‌شدم اما با انتشار نسخه‌یِ دو نگاه‌ام عوض شده. راست‌اش همين جور الكي دارم از ام‌تي زده مي‌شوم نه زده كه نه اما فكر مي‌كنم وردپرس جورِ ديگري است. متاسفانه اظهارِ نظرم به شدت احساساتي و غيرِ علمي است. دوستانِ دانش‌منداَم اگر در اين مورد يعني قياسِ هرچند مع‌الفارقِ وردپرس و ام‌تي نظري دارند محبت كنند. مي‌دانم يك تاپيكِ اين‌جوري ديگر قبلا بود اما با توجه به نسخه‌یِ جديد وردپرس كمي شرايط به گمان‌ام فرق كرده. پس همان سوآل كليشه‌يي كدام را براي چه كاري انتخاب كنيم. لطفا نپرسيد چه‌كاري مي‌خواهيد انجام دهيد. يك بار هم بزرگ‌وارانِ مطلع بگويند اصلا هركدام به چه كارهايي مي‌آيند و فرق و مزيت و مشكلاتِ هركدام چيست. وگرنه به فرض منِ تازه‌كار كه اطلاعي از مجموعه‌ي اين برنامه‌ها ندارم چه طور مي توانم بگويم چه كار مي‌خواهم بكنم. خوب آدم وقتي مطلع باشد كه با هر چيزي چه كار مي‌شود كرد انتخاب‌اش صحيح‌تر مي‌شود. گاهي ما نمي‌دانيم چه مي‌خواهيم اما با وسعتِ دايره‌یِ اطلاعاتِ خودمان كارهاي به‌تري هم با آن ابزار انجام مي‌دهيم. بسم‌ا.. اين هم سوآلِ مقايسه‌ییِ ما؟

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به شدت باحال هستيد

بالا