• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باز کردن فایل ناقص rar

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
یه سری فایل رار هست که به 20پارت 2 مگابایتی تقسیم شده و من فقط 19 تا از این 20 پارت رو دارم روشی هست براش که بشه این 19 تا رو باز کرد بدون پارت اخر؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
بستگی داره چی باشه ، شما فایل را از پارت 1 Extract میکنید .. تا به پارت 19 تمام میشه و پارت 20 را میخواد میگه که فایل پارت 20 کجاس ، اگر کنسل بزنید که اون فایل هم پاک میشه ! ولی اگر Alt+Ctrl+Del را بزنید ( یعنی وارد Task Manager ) بشی و در تب Processes اون فایل WINRAR.exe را END Process کنید، فایل ناکامل روی هارد شما به جا میمونه !! حالا اگه اون فایل فیلم باشه مثلا تا جایی که Extract شده را میتوانید ببینید ..

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
با این روش امتحان کردم فیل رو باز میکنه البته ورد هست.ولی 800 صفحه ی خالی باز میشه!!!و هیچ نوشته ای توی اون فایل نیست راه دیگه ای نیست؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
باید با این برنامه ها که فایلهای خراب را تعمیر میکتند اون فایل Word باقیمانده را ترمیم کنید .. مثل Advanced Word File Repair ... اگه فایل Word رمز داشته که دیگه نمیشه تعمیراش کرد و تنها راه داشتن فایل 20 هست ولی اگر رمز نداره که Repair اش میشه کرد ..

بالا