• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باطري نوكيا اصلي يا تقلبي

oliver

Registered User
لایک‌ها
1
من يه 7610 خريدم بعد يه اشتباهي كردم به فروشنده گفتم كه يه نرم افزار منشي بريزه روش . بگذريم از اينكه منشي اش هنگ مي كنه حالا مي ترسم كه باطري موبايل رو عوض كرده باشه .نگاه كردم ديدم باطريش نوشته Made in china..حالا اگه كسي 7610 داره مردي كنه و ببينه باطريش ساخت كجاست .دمتون گرم. :blush:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
اگه گوشيت گارانتي معتبري باشه باتريش هم مشکلي نداره...

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز نگران نباش كمپاني نوكيا معمولا باتري گوشيهاشو به مجارستان وچين ميده كه بزنند من در مورد 7610 ديدم كه گارانتي ايراتل معمولا باتريهاش چينيه و متفرقه ها مجاري در كل فرقي نمي كنه و تحت نظارت كمپاني نوكيا ااست شارژر رو هم كه چين فعلا ميزنه ;) در مورد منشيت خواستي ايميلتو برام بنويس تا برات ميل كنم تا نصب كني :rolleyes:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
البته من به شما حق می دم که در مورد احتمال تقلبی بودن باتری گوشیت این قدر وسواس به خرج بدی.
به هر حال اون صحنه های انفجار خیلی دلخراش و ترسناک بود. :rolleyes: :rolleyes:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز يادم رفت بگم باطريهاي فعلي روشون برچسب هلوگرام هم داره اينجا بريد متوجه مي شويد:
http://www.nokia.com/nokia/0,,72062,00.html

موفق باشيد :rolleyes:

oliver

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از همه . خودم هم از چند نفر پرسيدم گفتند تقريبا همشون مال چينه . تقريبا خيالم راحت شد.
cesoot جان ايميلم را برات گذاشتم (Private Message) اگه برنامه را بفرستي خيلي ممنون مي شم.

oliver

Registered User
لایک‌ها
1
cesoot ممنون از برنامه هايي كه ميل كردي. منشي هم كه تا حالا مشكلي نداشته.
:D

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از oliver :
من يه 7610 خريدم بعد يه اشتباهي كردم به فروشنده گفتم كه يه نرم افزار منشي بريزه روش . بگذريم از اينكه منشي اش هنگ مي كنه حالا مي ترسم كه باطري موبايل رو عوض كرده باشه .نگاه كردم ديدم باطريش نوشته Made in china..حالا اگه كسي 7610 داره مردي كنه و ببينه باطريش ساخت كجاست .دمتون گرم. :blush:
6600 منم باطريش ماله چين هست! جاي نگراني نيست!

بالا