biya_begiram
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 26
- لایکها
- 0
بالاترين مقداری که ميشه تو يه حساب e-gold ميشه نگاهداری کرد چه قدره؟
من صد هزار تا هم در حسابم داشتم ولی فکر نمی کنم محدودیتی داشته باشه!فک نکنم حدی داشته باشه اگه هم باشه خیلی بالاس
من صد هزار تا هم در حسابم داشتم ولی فکر نمی کنم محدودیتی داشته باشه!
فکر کنم 100 میلیون دولار چون سولاید انوست وقتی رسید به 100 میلیون یه ایگلد دیگه هم اضافه کرد وقتی 250 میلیون دولار دزدی کرد 3 تا حساب داشت . پسر 230 میلیون دولار سایت سولاید پول دزدید کی باورش می شه می دونین یعنی چقدر ؟؟؟ هیچ فکر کردین با این پول می تونین هر روز تو بهترین هتل زندگی کنی هر ماه تو یه کشور باشی ...از من یه 300 تایی خورد
![]()
فکر کنم 100 میلیون دولار چون سولاید انوست وقتی رسید به 100 میلیون یه ایگلد دیگه هم اضافه کرد وقتی 250 میلیون دولار دزدی کرد 3 تا حساب داشت . پسر 230 میلیون دولار سایت سولاید پول دزدید کی باورش می شه می دونین یعنی چقدر ؟؟؟ هیچ فکر کردین با این پول می تونین هر روز تو بهترین هتل زندگی کنی هر ماه تو یه کشور باشی ...از من یه 300 تایی خورد
![]()
فكر نمي كنم اين قدر باشه. چون اصلا" كل پولي كه در حساب هاي ايگولد هست به اين رقم ها نمي رسه.
با اینکه نتونسته اینقدر دزدی کنه موافقم و لی فکر می کنم در مورد مطلب دوم اشتباه کنید اگر شما هم اطرافتان کسانی بودند که معمولا در حالت عادی 10000 دلار در حسابشان بود چنین ایده ای نداشتید!
من اين مطلب رو از ويكي پديا خونده بودم. يه نگاهي به ويكي پديا بندازيد.
e-gold رو سرچ كنيد.
نوشته:
According to the company's website, as of September 2006, e-gold had 3,614,826 grams of gold in storage, which is worth approximately US$86 million
همه هم مي دونن كه100% backed by gold