• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالاترين مقداری که ميشه تو يه حساب e-gold ميشه نگاهداری کرد چه قدره؟

biya_begiram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاترين مقداری که ميشه تو يه حساب e-gold ميشه نگاهداری کرد چه قدره؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فک نکنم حدی داشته باشه اگه هم باشه خیلی بالاس

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من صد هزار تا هم در حسابم داشتم ولی فکر نمی کنم محدودیتی داشته باشه!

فکر کنم 100 میلیون دولار چون سولاید انوست وقتی رسید به 100 میلیون یه ایگلد دیگه هم اضافه کرد وقتی 250 میلیون دولار دزدی کرد 3 تا حساب داشت . پسر 230 میلیون دولار سایت سولاید پول دزدید کی باورش می شه می دونین یعنی چقدر ؟؟؟ هیچ فکر کردین با این پول می تونین هر روز تو بهترین هتل زندگی کنی هر ماه تو یه کشور باشی ...:( از من یه 300 تایی خورد:(

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم 100 میلیون دولار چون سولاید انوست وقتی رسید به 100 میلیون یه ایگلد دیگه هم اضافه کرد وقتی 250 میلیون دولار دزدی کرد 3 تا حساب داشت . پسر 230 میلیون دولار سایت سولاید پول دزدید کی باورش می شه می دونین یعنی چقدر ؟؟؟ هیچ فکر کردین با این پول می تونین هر روز تو بهترین هتل زندگی کنی هر ماه تو یه کشور باشی ...:( از من یه 300 تایی خورد:(

البته به حرفهای این سایتهای هایپ اصلا نمیشه اطمینان کرد.
من یادم نیست چقدر کلاهبرداری کرد ولی فکر نمی کنم این مقدار باشه!(البته بعید هم نیست!)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مطمئن باشید که این مقدار نیست.

چون اینا اکثرا خالی بندی می کنن. در ضمن اگه میبینید که حسابشون عضو میشه بیشتر به این دلیله که حسابشون بلاک میشه.

در ضمن هایپ کار سختیه. اکثر بچه ها میان توش که یه شبه پولدار شن اما یه دفعه سرمایشون رو از دست میدن.

هایپ کار خیلی مشکلیه. اینو از کسی میشنوید که 2 3 ساله خاک هایپ ها رو خورده. :lol:

stefan

Registered User
لایک‌ها
177

فكر نمي كنم اين قدر باشه. چون اصلا" كل پولي كه در حساب هاي ايگولد هست به اين رقم ها نمي رسه.

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
فكر نمي كنم اين قدر باشه. چون اصلا" كل پولي كه در حساب هاي ايگولد هست به اين رقم ها نمي رسه.

با اینکه نتونسته اینقدر دزدی کنه موافقم و لی فکر می کنم در مورد مطلب دوم اشتباه کنید اگر شما هم اطرافتان کسانی بودند که معمولا در حالت عادی 10000 دلار در حسابشان بود چنین ایده ای نداشتید!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آره

من خودم کسی رو دیدم که 150000 تا تو یکی از حسابهاش بود.

باید از خود ایگلد پرسید

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
با اینکه نتونسته اینقدر دزدی کنه موافقم و لی فکر می کنم در مورد مطلب دوم اشتباه کنید اگر شما هم اطرافتان کسانی بودند که معمولا در حالت عادی 10000 دلار در حسابشان بود چنین ایده ای نداشتید!

من اين مطلب رو از ويكي پديا خونده بودم. يه نگاهي به ويكي پديا بندازيد.

e-gold رو سرچ كنيد.

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
نوشته:

According to the company's website, as of September 2006, e-gold had 3,614,826 grams of gold in storage, which is worth approximately US$86 million

همه هم مي دونن كه
100% backed by gold​

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
نوشته:

According to the company's website, as of September 2006, e-gold had 3,614,826 grams of gold in storage, which is worth approximately US$86 million

همه هم مي دونن كه
100% backed by gold​

ادامه اش خیلی جالب تر بود گر چه به موضوع ربط آن چنانی نداره:
There are typically 66,000 e-gold spends each day totalling 460 kilograms, which is about US$10.5 million. There are over three million e-gold accounts of which about one quarter are active

منظورم اینه که حالا پیدا کنید در آمد سایت ایگلد در ماه سپتامبر 2006 حدودا چقدر بوده. خیلی جالبه!

2FUN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ما هم بعد از مدتی اومدیم
نماز روزه همتون قبول باشه انشالاه
راستی الان ایگولد چقدر عضو داره؟
اگه بگین ممنون میشم

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
200 یا 300 میلیون دلار که حرفه چرندیه
چون خوده ایگولد مگه چقدر نقدینگه داره خیلی باشه هر 3 ماه یه میلیون دلار

اگه اینجوری بود خوده شرکته ایگلد می امد 10 میلیارد دلار ایگلد درست می کرد و بارش رو می بست و می رفت
این حساب ها چون اعتبارش خیلی پایینه چرخش پولی که توش انجام می شه خیلی حقیر و ناچیزه

نه Amazon yahoo google ebay هیچ کدوم از این سایت های معروف معتبر این ایگلد رو پشتیبانی نمی کنند

در واقع به معنای بهتر ایگلد یعنی پشم

بالا