بخشی از گفتگوی من با استارتر. لطفا بقیه موارد رو همینجا جواب بدید.
-------------
درآمدزیرمجموعه ها(ریال) 1394/7/17 17:18:59
سلام چرا درآمد من از \" درآمد زیرمجموعه ها (ریال) \" رو حساب نمیکنه؟؟
پاسخ 1394/7/17 17:59:14
سلام . برای اینکه هیچ کدوم فعال نیستند و کد را برداشتند . ضمناْ پرداخت برای زیرمجموعه فقط به کاربرانی تعلق میگیره که خودشان هم فعال باشند و کد ما را گذاشته باشند . شما حتی سایت خودتون رو در سیستم ما ثبت نکرده اید .
----------------------
الان از طریق یکی از زیرمجموعه ها 520 ریال کسب شده، چرا به پنلم اضاف نشده؟ شاید من زمانی درخواست بزنم که طرف با شما کار نکنه باید پورسانت من حذف بشه؟؟
(ضمناْ پرداخت برای زیرمجموعه فقط به کاربرانی تعلق میگیره که خودشان هم فعال باشند)
طبق کدوم بند:
قوانین
1. سایت هایی که حاوی مطالب غیر اخلاقی و خلاف عرف می باشند پذیرفته نمی شوند.
2. سایت هایی که با قوانین و مقررات و سیاست های جمهوری اسلامی ایران مغایرت دارند پذیرفته نمی شوند.
3. سایت هایی که به نحوی به توهین قومیت ها و ملیت ها و زبان های مختلف مشغولند پذیرفته نمی شوند.
4. سایت هایی که به کارهای غیر قانونی اشتغال دارند پذیرفته نخواهند شد.
5. سایت هایی از قبیل : لینک باکس ها ، فروشگاه ها ، شبکه های اجتماعی و چت روم ها پذیرفته نمی شوند .
6. تا زمانی که سایت شما تایید نگردد حتی با گذاشتن کد هیچ درآمدی برای شما محاسبه نمیگردد .
7. چنانچه سایتی بازدید کنندگان خود را ترغیب به کلیک بروی تبلیغات کند حساب و درآمد او مسدود می گردد .
8. کاربران حق ندارند بطور مداوم بروی تبلیغات کلیک کنند . در غیر اینصورت کلیک های پیاپی با آیپی کاربر تطابق داده شده و چنانچه یکسان باشد ، حساب کاربر مسدود می گردد . سیستم هوشمند بوده و کلیک های مشکوک را گزارش میدهد .
9. کاربرانی که در کسب در آمد خود تقلب کنند حساب و درآمدشان مسدود خواهد شد .
10. هنگام عضویت مشخصات خود را بطور کامل پر نمایید .
11. postsabet.ir این اختیار را دارد ، با توجه به قدرت خرید بازار نرخ های خود را در صورت لزوم کاهش و یا افزایش دهد .
12. postsabet این اختیار را دارد تا هر زمانی با توجه به شرایط قوانین خود را تغییر دهد .
13. عدم رعایت قوانین سایت ، حساب کاربر و درآمد او بدون تذکر مسدود می گردد .