• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالاخره خریدم ولی چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام
بالاخره خریدم acer 5741 ci5 hdd 500gb vga ati5470 512mb ram 4gig 1333
گرافیکی زیادکار ندارم فکر کنم مناسب باشه 800 تومن گرفتم چطوره ؟
فقط چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین :

1- روش نوشته سیستم عامل لینوکس روشه ولی وقتی روشن میکنم تو محیط داس میمونه اینو چیکار کنم میتونم xp روش نصب کنم بهتره چی نصب کنم ؟کدوم ورژنش ؟
2- در ضمن فکر کنم خروجی تهویه اش داغ میکنه این عادیه یا اینها داغ میکنند زیاد نیستا ولی شاید من تا حالا با لپ تاپ کار نکردم اینجور به نظرم میاد
3-در مورد شارژش میشه موقعی که در حال شارژ کردنه باهاش کار کرد؟چقدر باید تو شارژ باشه ؟

ممنون میشم دوستان کمک کنند

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
با سلام
بالاخره خریدم acer 5741 ci5 hdd 500gb vga ati5470 512mb ram 4gig 1333
گرافیکی زیادکار ندارم فکر کنم مناسب باشه 800 تومن گرفتم چطوره ؟
فقط چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین :

1- روش نوشته سیستم عامل لینوکس روشه ولی وقتی روشن میکنم تو محیط داس میمونه اینو چیکار کنم میتونم xp روش نصب کنم بهتره چی نصب کنم ؟کدوم ورژنش ؟
2- در ضمن فکر کنم خروجی تهویه اش داغ میکنه این عادیه یا اینها داغ میکنند زیاد نیستا ولی شاید من تا حالا با لپ تاپ کار نکردم اینجور به نظرم میاد
3-در مورد شارژش میشه موقعی که در حال شارژ کردنه باهاش کار کرد؟چقدر باید تو شارژ باشه ؟

ممنون میشم دوستان کمک کنند
1. خب اگه ميره تو داس احتمال زياد يعني لينوکس نداره ديگه! البته شايدم بوت لودر لينوکس روش نصب نيست که اونم فکر نکنم! براي نصب ويندوز xp اگر سي پي يو اينتل هست بايد با نرم افزار nlite درايورهاي text mode، hci مادربرد را بهش تزريق کنيد. يه خرده دردسره کلا. پيشنهاد مي کنم به جاش ويندوز سون نصب کنيد که واقعا ويندوز خوبيه. اکثر کسايي هم که براشون نصب کردم به xp بي نياز شدن چون با نرم افزارهاي xp هم خيلي سازگاري خوبي داره.
2. اگه زياد نيست پس طبيعيه! کلا گرماشو حس مي کنيد. به همين خاطر ممکنه به نظرتون غيرطبيعي اومده باشه.
3. همه کار ميشه کرد باهاش! با باطري، بدون باطري توي برق، با باطري و در حال شارژر، با باطري فول و توي برق! فقط مثل بقيه دستگاههاي ديجيتالي بذاريد باطري کامل خالي بشه و بعد شارژش کنيد. پيشنهاد مي کنم باطري را فول شارژر کنيد و اصلا درش بياريد بدون باطري وصل کنيد. ماهي يه بار در بياريد دشارژش و دوباره شارژش کنيد که مشکلي براش پيش نياد.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مبارکه...منم همین مدل رو خریدم 2 ماه پیش....

اون لینوکسش کلا چرت هست...من که اصلا 1 ثانیه هم کار نکردم....F2 رو موقع روشن شدن بزنید و بعد هم وارد setup بشید...boot رو روی DVD ROM بزارید...و بعد هم دی وی دی ویندوز 7 رو بزارید توش و یه راست ویندوز 7 رو نصب کنید و خلاص.

البته خود سازگار ارقام یه CD به من داد موقع خریدن توش درایورهای XP بود...منتها من دیگه ویندوز 7 نصب کردم...اگر اون سی دی رو ندارید نمیتونید همین طوری xp نصب کنید یا اون سی دی رو لازم دارید یا اینکه باید درایورهاش رو از اینترنت بگیرید /

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
ممنونم از همه عزیزان dvd rom این با زدن دکمه یه زه میاد بیرون و باید با دست بکشی بیرون و بادست هل بدی بره داخل همشون اینجوریه؟
ویندوز 7 نصب نکرم تا به حال مثل xp هستش چه چیز مهمی رو باید موقع نصب انجام داد هادر این پارتیشن بندی نشده موقع نصب ویندوز 7 چجوری میشه پاریشن بندی هم کرد ؟

قربون همگی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره همشون همین طورین//

ضما فقط کافیه DVD ویندوز 7 رو بزاری و بقیه مراحل رو بری جلو...فقط برای پارتیشن بندی با توجه به اینکه ویندوز 7 اجازه ساختن 3 تا پارتیشن رو بیشتر نمیده موقع نصب....اگر 3 تا کفایت میکنه همون موقع نصب بسازید اگر میخواید بیشتر از 3 تا بکنید مثل من که 5 تا ساختم....راهش اینه که فقط یه درایو C بسازید مثلا 25 گیگ و بقیه فضای هارد رو کلا رها کنید. بعد که ویندوز نصب شد با یه برنامه پارتیشن منیجر الباقی هارد رو قسمت بندی کنید. منم همین کار رو کردم

بالا