• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالا آمدن صفحه ی آبی رنگ (صفحه ی مرگ)

pakweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام میکنم به همه ی دوستان عزیز لطفا کسایی که تو این زمینه وارد هستند کمک کنند من لب تابی دارم hp probook4540s رمش 8گیگ بود ولی وقتی یکم داغ میکرد (البته بعد از 3سال استفاده این مشکل پیش اومد ) زود صفحه ی مرگش بالا میومد هر کجا بردم سر درنیاوردن اخر سر خودم نشستم یکی یکی قطعاتشو تست کردم یکی از رم هاشو که در اوردم بهتر شد و الان تا این لحظه صفحه ی مرگش بالا نیومده ولی زیاد هم دیگه تحت فشار قرار نمی دم ولی بازم وقتی اون یکی رمشم میندازم این کار میفته مشکل از کجاست به نظرتون میشه درست کرد؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام میکنم به همه ی دوستان عزیز لطفا کسایی که تو این زمینه وارد هستند کمک کنند من لب تابی دارم hp probook4540s رمش 8گیگ بود ولی وقتی یکم داغ میکرد (البته بعد از 3سال استفاده این مشکل پیش اومد ) زود صفحه ی مرگش بالا میومد هر کجا بردم سر درنیاوردن اخر سر خودم نشستم یکی یکی قطعاتشو تست کردم یکی از رم هاشو که در اوردم بهتر شد و الان تا این لحظه صفحه ی مرگش بالا نیومده ولی زیاد هم دیگه تحت فشار قرار نمی دم ولی بازم وقتی اون یکی رمشم میندازم این کار میفته مشکل از کجاست به نظرتون میشه درست کرد؟
سلام. احتمال زیاد ایراد از رم لپ تاپتونه. با یک رمی که از سلامتش مطمئنید و برندش خوب باشه , امتحان کنید.

pakweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
نه فرقی نمیکنه وقتی یک رم روش هست سالم کار میکنه اما موقعی که دو رم همزمان میندازیم داغ میکنه

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
نه فرقی نمیکنه وقتی یک رم روش هست سالم کار میکنه اما موقعی که دو رم همزمان میندازیم داغ میکنه
یعنی رو هر Slot باشه کار میکنه و مشکلی نداره ؟

pakweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بله اگر یک رم کار کنه مشکلی به جوجود نمیاد

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
بله اگر یک رم کار کنه مشکلی به جوجود نمیاد
منظورم slot رم بود. یعنی اگه یکی از رم ها رو روی Slot یک یا دو بزارید ، در هر دو حالت کار میکنه و مشکلی نداره ؟

pakweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
منظورم slot رم بود. یعنی اگه یکی از رم ها رو روی Slot یک یا دو بزارید ، در هر دو حالت کار میکنه و مشکلی نداره ؟
فرقی نداره در هر کدوم که میندازم وقتی ی slot خالیه خوب کار میکنه

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
فرقی نداره در هر کدوم که میندازم وقتی ی slot خالیه خوب کار میکنه
اگه از سلامت رم ها مطمئن هستید که احتمال داره ، مشکل سخت افزاری باشه. ، اگه نیستید با دو رم سالم دیگه امتحان کنید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
رم ها رو تک به تک با برنامه passmark memtest تست کنید . احتمال یکی از ماجول های رم خراب هست .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
همونطور که عرض کردم. بهتره که رمهایی که مطمئن هستید و دارند روی یک سیستم سالم کار می کنند رو روی لپ تاپتون بزارید و امتحان کنید. تقریبا مشخصه که ایراد از رمهاست. صرفا واسه اینکه مطمئن بشید.

بالا