• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالا آوردن سایت با بک لینک خوبه یا بد؟

punisher2

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
من 5 تا وبلاگ رنک 1 تو بلاگفا دارم که آدرس سایتمو گذاشتم توشون بنظرتون واسه سایتم خوبن یا نه؟
میترسم اسپم شم:(

L24.co

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
من 5 تا وبلاگ رنک 1 تو بلاگفا دارم که آدرس سایتمو گذاشتم توشون بنظرتون واسه سایتم خوبن یا نه؟
میترسم اسپم شم:(

:D نترس , برای گرفتن نتیجه بهتر و اینکه بیشتر در گوگل تاثیر داشته باشه داخل هر کدوم یه پست بزن با عکس و مرتبط با موضوع سایتی که میخوای لینک بدی . لینک سایتت رو در قالب کلمه کلیدی مورد نظرت در پست ها قرار بده .

حالا آدرس پست ها رو پینگ کن . اینجوری تاثیرش بهتره .

eActivation

Registered User
لایک‌ها
8
L24.co کاملا درست فرمودن

بهتر هستش تو هر کدوم از این وبلاگ هات یک محتوای پر بازدید از سایتت رو پست کنی و بعد لینک بدی به سایت خودت، اگر محتوای متفاوت باشه برای هر وبلاگ بهتره

bitaroshan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
نه مشکلی نداره. منم واسه یکی از سایتها این کارو کردم و هیچ مشکلی نداشت. برعکس سریع سایتم اومد بالا.
بکلینک بیربط اگه نباشه و بکلینک اسپمی نباشه مهم نیست.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بک لینک از وبسایت یا وبلاگ بی کیفیت + محتوی بی کیفیت سایت مقصد = :thumbsdow

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
بک لینک از سایت یا بلاگ رنک 1 , اونقدر شما را بالا نمی نمیاره که اینقدر درگیرش بشین

دنبال بک لینک های رنک 4 و بالا تر باشید .

چون اون بلاگ ها , احتمالا بعدا تبدیل به اسپم میشن !

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
والا تا جایی که من میدونم باید اونقدر مفید باشی که اتوماتیک ملت لینکت کنن غیر از این خطرناک ولی دیدیم سایتهایی که لینک میخرن و میفروشن و... خیلی هم گنده منده هستن و دوشواری هم ندارن
فقط اینو بگم تنها معیار تشخیص برای گوگل مرتبط بودن موضوع سایت لینک دهنده با وب شماست همین چندوقت پیش سایتهایی که تعداد بک لینک های بالایی از سایتهای بی ربط داشتن رو به گاج داد البته تعدادش باید زیاد باشه که منفی بگیری احتیاط کن

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
بک لینک از سایتی که از نظر گوگل , سایت اسپم هست , امتیاز منفی برای شما محسوب میشه.

حالا می خواد سایت مرتبط باشه , میخواد غیر مرتبط !

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
بک لینک از سایتی که از نظر گوگل , سایت اسپم هست , امتیاز منفی برای شما محسوب میشه.

حالا می خواد سایت مرتبط باشه , میخواد غیر مرتبط !

اینکه حل شدس، وقتی قرار بک لینک از سایت رنک دار بگیره
100 درصد سایتی که لینک میکنه بهتره هم رنکش بالا باشه هم مفید باشه بغیر از این باید 100 درصد مرتبط باشه

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز من طبق سوالاتی که از شرکت های بزرگ کردم این نتیجه رو گرفتم

بک لینک سایت رو بالا میاره اما فقط برای یک ماه ، مطمئن باشید که طبق الگوریتم جدید پنگوئن شما نمیتونید با بک لینک هایی که از انجمن ها گیر میارید سایت رو بالا نگه دارید ، مگر برید توی سایت های خارجی و 60 دلار بدین یک بک لینک رنک 9 بگیرید که تازه سایتشم پره بک لینک نباشه که فردا اسپم بشید

من خیلی دنبال بک لینک بودم و سر آخر هم تصمیم گرفتم که به حرف شرکت های بزرگتر گوش کنم و بک لینک نخرم ...
این بهترین نتیجست قطعا چون اون شرکت الکی بزرگ نشده که الکی یه حرفی بزنه :ذی

در کل هر جور خودتون میدونید

بالا