• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالا آوردن یک صفحه در گوگل

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
با سلام به دوستان.
می خواستم بدونم چه چور میشه یه صفحه رو توی گوگل آورد بالا؟

مثلا من توی سایتم یه بازی به اسم Kingdoms & Lords که اولین کسی هستم توی نت فارسی می زارم ولی چند روز بعد یه سایت مثلا آندرویدیها این بازی رو میزاره ولی وقتی سرچ میکنی اون اوله.

چی کار کنم من اول باشم؟
ممنون

linkin_p

Registered User
لایک‌ها
25
این ربط به google pagerank داره یعنی گوگل سایت هایی رو که مخاطبین زیادی دارن رو میاره اول...

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
یعنی باید روی پیج رنک کار کنم؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
برای کلمه مورد نظر خودتون تعداد قابل توجه ای بک لینک موثر بگیرید سعی کنید اول یه مقاله یکتا در مورد کلمه مورد نظر بشکل غیر تجاری بنویسید سپس از کلمه یا کلمات هدف بصورت انچر تکست استفاده کنید و در انتها ادرس سایت رو قرارداده لینک کنید

چند نکته:
بک لینک رو در طول زمان و بشکل کاملا دستی انجام بدید
اگر می خواهید به نتیجه مورد نظر خودتون در زمان سریع تری برسید از سایت های موسوم به وب دو بک بگیرید
سعی کنید اول یه مقاله هدف نوشته و بعد از روی ان چندین مقاله دیگر استخراج کنید به ازای هر دو یا سه بک لینک مقاله را عوض کرده و از مقاله جدید استفاده کنید

MaryaT

Registered User
لایک‌ها
9
برای کلمه مورد نظر خودتون تعداد قابل توجه ای بک لینک موثر بگیرید سعی کنید اول یه مقاله یکتا در مورد کلمه مورد نظر بشکل غیر تجاری بنویسید سپس از کلمه یا کلمات هدف بصورت انچر تکست استفاده کنید و در انتها ادرس سایت رو قرارداده لینک کنید

چند نکته:
بک لینک رو در طول زمان و بشکل کاملا دستی انجام بدید
اگر می خواهید به نتیجه مورد نظر خودتون در زمان سریع تری برسید از سایت های موسوم به وب دو بک بگیرید
سعی کنید اول یه مقاله هدف نوشته و بعد از روی ان چندین مقاله دیگر استخراج کنید به ازای هر دو یا سه بک لینک مقاله را عوض کرده و از مقاله جدید استفاده کنید

یه خورده ساده تر توضیح میدید:eek:

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
یه خورده ساده تر توضیح میدید:eek:
شما اول یه چند خط درباره مثلا Kingdoms & Lords می نویسی منتها نباید کپی باشه باید از خودت باشه در حال حاضر مهمترین فاکتوره این مسیله است می تونی نظرت رو نسبت به این بازی بگی ویا هرچی که مربوط بهش باشه و از اون کلمه یا کلماتی که می خوای اول بشی توگوگل در نوشتت استفاده می کنی بعد اون کلمه یا کلمات مورد نظرت رو در مطلب لینکش می کنی به ادرس پستت تو سایت
ته مقاله تشکر میکنی اسمت رو مینویسی یا نام مستعار رو در اخر ادرس سایت رو میدی یادت باشه در اینجا فقط ادرس صفحه اصلی سایت رو میدی نه ادرس پست مطلبت رو در سایت
دوباره باید از این مقاله مرجع چند تا مقاله در بیاری مثلا چهار تا ده تا هر چی بیشتر بهتر می تونی مطلب جدید هم بنویسی منتها باید اینجا تو مقاله های جدید از کلمات کلیدی ترکیبی استفاده کنی ببینید مقاله یا مطلب تعداد خاصی نداره اما باید سعی کنید از مطالب جدید در هر مطلب یا مقالتون استفاده کنیدو کلمات کلیدی به شکل یکنواخت نباشه این تفکر اشتباه هست که ما باید یه کلمه رو هی تکرار کنیم تا جا بیفته! همه چی باید منحصر بفرد و نشان دهنده احترام شما به خوانندهlمطلب شما باشه که شامل منتقل کردن مطالب درست و حقیقی بر پایه منابع مطمین و یا نظرات شخصی شما نسبت به موضوع باشه که حتما باید در اول مطلب یا مقاله ذکر کنید این نظر من هست و از این دست یاد اوری ها این نوع اخر مقاله نویسی بهترین نوع برای بک گیری از سایت های وب دو هست
تو بک لینک استراتژي های گوناگونی هست مثل بک گیری بر اساس لایه های چند گانه و غیره که از حوصله بحث ما خارجه
بگذریم ..
حالا شما میایی چند یا چندین سایت وب دو رو که بر اساس رنک طبقه بندی شدن رو انتخاب می کنی تعدادش بر می گرده به چگالی کلمات کلیدی و سایت های رقیب شما! اگر چگالی بالا و رقیب سرسخت باشه! شما اولش باید قالب رو درس کنی بعد بپردازی به بیرون که حالاداستانش مفصله و می شه این شاخه به اون شاخه!
بعد از انتخاب این سایت ها شما میری 1- بطور دستی 2- در طول زمان مطالب رو در اون ها منتشر می کنی
در مورد وب دو و اینکه چه سایت های هستن تو همین فووورم می تونی مطالب مفیدی پیدا کنی یا تو وب سرچ کنی

Last edited:
بالا