• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالا بردن امنیت

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
سلام شروین
خوبی

سوال جالبیه
چیزایی که الان به ذهنم میرسه ایناست
1- کنترل کامل هر گونه ارور: یعنی هرجایی که به نظرت احتمال اشتباه از طرف کاربر یا سیستم هست رو باید مشخص کنی
2- همون که گفتی کاملش میشه کنترل دسترسی کاربران به بخشهای مختلف سیستم
3- کنترل ورودی ها و خروجی های بانک اطلاعاتی
4- جلوگیری از دسترسی به فایلهای حساس موجود در برنامه ات
5 - و ... فعلا اینا یادم اومد

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام
مرسی خوبم
تو خوبی؟
--------
استفاده از سیستم Authentication خود دات نت امنیتش خوبه؟
مثلا فکر کنم استفاده از کوکی ها امنیت پایین تری داشته باشه
یا مثلا اجازه دسترسی برای فایل ها با درست کردن پوشه و ساختن یهWeb.Config براشون روش مناسبیه؟
یا روش های حرفه ای تر هم هست؟
مثلا من تو اولین پروژم یه کار ابتدایی کردم
یه یوزر کنترل ساختم توش اجازه دسترسی هارو مشخص کردم و هر صفحه ای میخواستم کنترل بشه رو اونو انداختم توش
اینکه سایت رو هک میکنن و مثلا به دیتا بیس دسترسی پیدا میکنن به اسکریپت که مینیویسمم ربط داره یا به امنیت سرور مربوطه؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
روشی که دات نت 2 برای قسمت کاربر ارائه میده علاوه بر اینکه خیلی راحت میتون یازش استفاده کنی ، تا حد قابل قبولی امینت داره ( حد اقل بیشتر از چیزی که تو میتونی دستی امنیت ایجاد کنی ;) ) پس بهتره که بگی خدا خیرش بده و از همون استفاده کنی .

اگه میخوای از Authentication دات نت 1 استفاده کنی ، باید بدونی که اون هم در حالت معمولی از کوکی استفاده می کنه ، اگر میخوای خودت کوکی بنوسی باید حتما انکریپت (رمز نگاری ) شون کنی .

خوب برمیگیردیم به دات نت 2 ، سرویس ممبر شیپ دات نت 2 علاوه بر اینکه خیلی راحته و امینت بالایی داره یه سری ضعف هایی هم داره (که البته به عنوان یه برنامه عمومی نقطه قوتش به حساب میاد تا ضعفش ! )
مثلا ور میداره همه فیلد های پروفایل رو توی یک فیلد دیتابیس ذخیره میکنه (که البته با کمی برنامه نویسی قابل جدا سازی اه )
یا مثلا پروایدر درست کردن برای بانک های اطلاعاتی غیر از مال خود ماکروسافت یه کم برنامه نویسی میخواد ، مثلا برای mySQL 5 یه کم باید برنامه نویسی کنی و یه پروایدر بسازی .

ولی روی هم رفته چیز خوبی اه !

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ممنون حسین جان
من با هرکی صحبت میکردم یکیش ایرانی دیزاین میگفتن که دستی بنویسیم بهتره مخصوصا وقتی بخوایم که امکانات بیشتری به سایتمون بدیم و نه که اون قابل توسعه نیست ولی دردسرش کمتره
من رو دات نت هستم الان
به نظر شما چه روشی امنیت بهتری داره؟
ضمن اینکه زیاد از چیزای هولو برو تو گلو خوشم نمیاد و ترجیح میدم نون بازوی خودمو بخورم:D
حد اقل بیشتر از چیزی که تو میتونی دستی امنیت ایجاد کنی
الان مسخرم کردی؟
cry2.gif

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آفرین به تو گل پسر که این پست خوب را زدی .
یک سايت خیلی خوب برای امنیت که انواع مختلف حمله ها را داره و صد البته براش راه حل هم دارد :

www.securitykicks.com
منو گفتی؟
encore.gif

ینی چی؟ حمله میکنه به سایت و میگه کجاش ضعف داره؟:D

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام شروین
خوبی

سوال جالبیه
چیزایی که الان به ذهنم میرسه ایناست
1- کنترل کامل هر گونه ارور: یعنی هرجایی که به نظرت احتمال اشتباه از طرف کاربر یا سیستم هست رو باید مشخص کنی
2- همون که گفتی کاملش میشه کنترل دسترسی کاربران به بخشهای مختلف سیستم
3- کنترل ورودی ها و خروجی های بانک اطلاعاتی
4- جلوگیری از دسترسی به فایلهای حساس موجود در برنامه ات
5 - و ... فعلا اینا یادم اومد
در تکمیل فرمایشات شما
باید یه نیم نگاهی هم به سرویس دهنده داشته باشیم ...
چون یک سری از حملات ، به امنیت سرور مربوط میشه، حالا برنامه ما هر چقدر هم امن باشه، اما قربانی میشه :دی

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
در تکمیل فرمایشات شما
باید یه نیم نگاهی هم به سرویس دهنده داشته باشیم ...
چون یک سری از حملات ، به امنیت سرور مربوط میشه، حالا برنامه ما هر چقدر هم امن باشه، اما قربانی میشه :دی
بله خب حرفا شما درسته ولی اینجا ما درباره امنیت خود برنامه صحبت میکنیم

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
نه شروین جان . این وب سايت کارش این نیست که حمله کنه و ایراد ها رو بگه . چون اصلا این کار غیر ممکنه و کسی همچنی کاری نمی کنه .

این وب سايت به تشریح انواع مختلف حملات بر روی وب سايت صحبت می کند ، تکرار می کنم بر روی وب سايت نه بر روی سرویس دهنده

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
خوب یه سری نکات کاملتر که امروز تو MSDN دیدم رو اینجا می نویسم

1- اعتبار سنجی و رمزنگاری تمام داده های رد و بدل شده میان بخشهای مختلف سیستم
2- قرار ندادن داده های مهم در کوئری استرینگ و کوکی ها
3- کدهای صفحه و کاراکترها در مقابل انکودینگ محافظت شوند
4- تنظیم سیستم برای دادن دسترسی به فقط به حسابهای کاربری ایمن که حداقل مجوزهای لازم را برای اجرای سیستم داشته باشند
5- هنگام کار با فایلها تمامی منابع و جوانب بررسی شوند- مثل: نام فایل،نام سرور، نام یوزرها و ...
6- هنگام کار با فایلها و ورودی های کاربر کد بررسی امنیت را در تمام توابع و متدها قرار دهید
7- تغییر نام و پسورد مدیریت پیشفرض SQL Server
8- در هنگام ارتباط با بانک اطلاعاتی SQL Server، در کانکشن استرینگ Trusted_Connection را برابر True قرار دهید
9- اگر در سیستم خودتان از فایلهای Include استفاده می کنید از قرار دادن داده های مهم در این فایلهای اجتناب کنید

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ممنون حسین جان
من با هرکی صحبت میکردم یکیش ایرانی دیزاین میگفتن که دستی بنویسیم بهتره مخصوصا وقتی بخوایم که امکانات بیشتری به سایتمون بدیم و نه که اون قابل توسعه نیست ولی دردسرش کمتره

ضمن اینکه زیاد از چیزای هولو برو تو گلو خوشم نمیاد و ترجیح میدم نون بازوی خودمو بخورم:D

cry2.gif

اینا همش بهونست برای اینکه یه چیز جدید رویاد نیگیری ! با خودت صادق باش ! و به خودت حالی کن که سرو تهش مجبوری یادش بگیری ! درضمن اگه یادش بگیری میبینی که بر خلاف تصورت بسیار هم انعطاف پذیره !
خیای مسخرهست که آدم کلی وقت بذاره برای یه کار تکراری ! وقتی میتونه از آمادش استفاده کنه !

جای اینکه وقت بذاری و یه سیستم برای خودت بنوسی و بهش افتخار کنی که با sql enjection هک نمیشه بیشین این سرویس دات نت رو درست یاد بگیر !

الان مسخرم کردی؟

نه خیر من کلا گفتم ، سیستمی که کلی برنامه نویس ماکروافت طراحیش کردند هیچ وقت با برنامه ای که من و تو بنویسیم یکی نیست !

خودت میدونی ولی به نظر من همه سرو تهش باید استفاده از این سرویس ممبرشیپ رو یاد بگیرن ! چه بهتر که زود تر شروع کنی !

بالا