• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالا بردن بازدید به روش عباس آبادی کاملا تضمینی

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان یه مدت مطلب اختصاصی جذاب میزاشتم کاربر با دمش گردو میشکست از بس تشکر میکرد عاقا بازدید هی کمتر میشد
اومد مثل بیل زدم زیر مطالب کپی کردم خدارو شکر بازدیدم ده برابر شد
رفتم برنامه نوشتم که مخصوص کپی کردن بعنی سایت خالی میکرد تو txt برنامه واسه ویرایش متنم نوشتم من فقط روزی 50 تا پست میفرستادم
خیلی جالبه وقت خودتون رو تلف نکنید بشینید مطلب اختصاصی بزنید کپی کنید اگر خیلی انسان خوبی هستید منبع nofllow بزنید
قشنگ cntr+A بزنید Cntrl +c و Cntrl+v تمام شد رفت
خدا وکیلی سایت های بزرگ نگاه کنید از دم کپی
روزی 200000 بازدید داره سالی 1 مطلب از خودش نتشار نمیده همش کپی کپی کپی
این چیزا که این برادرا میگن رعایت کنید برا سایت های رتبه 1 تا 100 دنیا هست نه ما که روزی 50000 تا کلیک به زور داریم

khosrobomb

Registered User
لایک‌ها
20
شما که این کار رو کردین آدرس سایتتون رو لطف می کنین؟
یه اسکرین شات هم از وبگذرتون بزارین ببینیم واقعا اینجوریه که شما می گین؟

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
سلام دوستان یه مدت مطلب اختصاصی جذاب میزاشتم کاربر با دمش گردو میشکست از بس تشکر میکرد عاقا بازدید هی کمتر میشد
رفتم برنامه نوشتم که مخصوص کپی کردن بعنی سایت خالی میکرد تو txt برنامه واسه ویرایش متنم نوشتم من فقط روزی 50 تا پست میفرستادم
خیلی جالبه وقت خودتون رو تلف نکنید بشینید مطلب اختصاصی بزنید کپی کنید اگر خیلی انسان خوبی هستید منبع nofllow بزنید
این چیزا که این برادرا میگن رعایت کنید برا سایت های رتبه 1 تا 100 دنیا هست نه ما که روزی 50000 تا کلیک به زور داریم
شما هنوز مهر عضویتتون خشک نشده و هنوز 20 روز نیست که عضو شدید ، اون وقت با این اعتماد به نفس میگید که کپی پیست کنیم؟
اعتماد به سقفت تو حلقم

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
آقای روش عباس آبادی لطفا ادرس سایتتون رو بذارید جهت تحلیل تا ببینمی چه جوریاست که می گید فقط کپی کردید و به نتیجه رسیدید.

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
دوست عزیزم سلام
این روش شما کجا جواب داده جسارتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :general208::D

در ضمن اسم روش چرا شد عباس ابادی؟ این اصطلاح اولین باره شنیدم جان شما :)

taheri68

Registered User
لایک‌ها
157
آقا آدرس سایتت رو بده ببینیم کیفیت چطوره
ممنون

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
عمرا با مطالب ۱۰۰درصد کپی بشه به جایی برسید
اون ویرایشی که میگید برای یه سطره یا چند کلمه ؟

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــند نرید به کجا چنین شتابان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دانلود موزیک = تولید کننده بیرون از نت همش کپی هر وفت خودت کمپانی زدی صد تا آلبوم دادی بیرون میشی تولید کننده پس شما الان کپی کاری بیش نیستی
سایت اونگ موزیک ناب و اصلی ...
عکس = تولید کننده بیرون نت همش کپی >> شما هروقت عکس خودت شخصه رفتی مثلا از محمدرضا گلزار گرفتی انتشار دادی از مردم کپی نکردی میشی تولید کننده
سایت لنزو ... بازدید کننده عکس تولید میکنه
اس ام اس = تولید کننده 1 شخص نمیتونه باشه اگه شما تونستی روزی 100 تا اس ام اس بسازی و نری از سایت و بلاگ مردم کپی کنی میشی تولید کننده
سایت چهار جوک ... بازدید کننده مطلب تولید میکنه
مطلب = تولید کننده بیرون نت همش کپی و ترجمه هروقت رفتی خودت به مطلب ساختی مثل داستان
فروم 98 ای بازدید کننده مستقیم مینویسه
خبر = هروقت رفتی 5 تا گذارشگر استخدام کردی بعد بگو مطالبم seo کپی کردن از 4 تا سایت خبری که اختصاصی نیست
سایت فارس .... گزارشگر داره
اینا تولید کنندن
سایت بیتوته <<<<< صدرصد کپی 18 ایران
سایت خبر آنلاین <<<<< صدرصد کپی 33 ایران
تی نیوز <<<<<<<<<<< 100 ایران همش آی فرم
تک ناز <<<<<<<<<<<<< کپی محض

چرا راه دور بریم پرچمدار تولید کنندگان محتوا وseo ایران سایت http://www.hot-music.ir/ سایت این دوست عصبیمون که میخواد گرو کشی کنه چهارتا آهنگ دانلود آپلود کردی کپی محضی بیدار شو دوست عزیز

دوستان با یک نگاه ساده به نت ایران میفهمیم که سایت های بزرگ بالای 90% همش کپی هستند

ببینید چرا خودمون گول بزنیم ما از دم کپی کار هستیم یکی از شما سایتش که تولید کننده محتوا هست بزاره وسط شما بدتر از من هستید باز من اومدم گفتم شما خودتون زدید به خواب کی اینجا تولید کننده محتواست ؟؟؟؟؟؟
اول خط یه 1 اضاف میکنی وسط کپی آخرش یه 2 میزاری که نشد seo نشد اختصاص چرا یکی نمیاد حرف حق بزنه
یه کلام خطم کلام
آدمای بی هدف برای آدمای با هدف کار میکنن

Last edited:

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
منظور ما از اختصاصی به معنی تولید محتوا نیست منظور ویرایش 100% مطلب هست (کلمات فارسی) ولی منظور شما از کپی در پست اول یعنی کپی کل مطالب (کلمات فارسی)

بله اینکه تولید محتوا حرف شماست بحث منطقی و صحیحی است اما اینکه با کپی کردنمطالب (کلمات فارسی) بشه اومد بالا غیر ممکنه!!!!!!!! باید مطالب اختصاصی باشن یعنی ویرایش 100% محتوا مثلا
موید باشین دوست عزیز

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
متاسفانه شما منظور از پست اختصاصی و کپی رو هنوز درک نکردید میاین اینجا اظهار فضل میکنی چند تا آدم تازه کار رو هم اشتباه می اندازی و بعد از یه مدت فعالیت دلسردشون میکنی
ادعای شما تا وقتی که آدرس سایتی که مدعی هستی این اتفاق براش افتاده رو قرار ندادی ادعای فاقد ارزشی بیش نیست
سایت هایی هم که نام بردید هیچ کدوم کپی کار نیستن ، در واقع توسعه دهنده مطلب هستند که فرق میکنه

khosrobomb

Registered User
لایک‌ها
20
جوک نگو پسر خوب
اگه منظورت از تولید موزیک اختصاصی هست واقعا هیچی بارت نیست کدوم سایت موزیک میاد خواننده میگیره تا براش آهنگ بخونه بعد یه صورت اختصاصی بزاره تو سایت
شما هنوز فرق مطلب کپی پست و پست اختصاصی و نیمه اختصاصی رو نمیدونی عزیز
شما گفتید که من با 100 درصد کپی پست سایتم اومده بالا ؟ ما هم چیزی ازتون نخواستیم گفتیم نمونه بیار
شما هم به عنوان نمونه سایت بنده رو آوردی
شما بنا به چه دلیلی میگین که این سایتهایی که گفتی 100 درصد کپی هستن
تازه هنوز به قول دوستمون مهر امضات خشک نشده
من نمی خوام شخصیت شما رو تخریب کنم اما یه کم تحقیق و بالا بردن اطلاعات وبمستری می تونه بهتون کمک کنه که فرق کپی پست رو بدونی
یادم نره یه بار برم پیش خواننده های محبوب بگم یه آهنگ اختصاصی برامون بخون حال کنیم بزارم تو سایت مطلب اختصاصی باشه:general208::general208::general208::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
میگه ادعات ثابت کن شما تازه عضو شدی جوابت رو نمیدم چون در حد شخصیتیم نمیبینم تو فضای مجازی جواب کسی که اصلا نیمدونم کی هست و سلامت عقلی داره یا نه جواب بدم پس دیگه لطف کن نوحین نکن
حرمت خودتو نگه دار
شما اگه به جای کینه ورزی پست من رو میخوندی میدیدی که سایت های زدم براتون که همشون کپی کار هستن تی نیوز خبرآنلاین بیتوته یکی هم سایت خودنون کپی هستند
اول و اخر هم وصل میشن به سایت نشر دهنده
سایت های کپی کار رتبه های خوبی دارنـــــــــــــد پس چرا بیاییم مطلب اختصاصی بزنیم کپی میکنیم
شما میایی مطلب برمیداری یه اَ یه اٍ اضافش میکنی خودتو میخوای گول بزنی کپی کاری دیگه چرا ناراحت میشی منم میگم خوبه کپی کاری دنبال مطالب اختصاصی نباشید
چمیدونم چارت میبندی مطلب اختصاصی نیمه اختصاصی ربع اختصاصی اختصاصی تا نیمه ابری اختصاصی آفتابی نیمه ابری اینا دیگه حرف های خاله گولزنکه
دور زدن گوگله معلومه وقتی کپی میکنی یه دو چیزشم عوض میکنیم
من به کسی که میره یه چیزی که اصلا نمیدونه چیه مثلا مطلب روانشناسی راجب یه بیماری به نام عقده کپی مکنه یه اَ و اِ اضافش میکنه میگم کپی کار دیگه کلاس خودمو نمیبرم بالا بگم مطلب نیمه اختصاصی و فلان و فولان
شما بزار کلاست در همین خد بمونه که کپی کار هستی خودتو مارو گول نزن
و این یک حقیقت تلخ هست تو وب ایران به خاطر نبود امکانات مالی مجبوریم از هم کپی کنیم

khosrobomb

Registered User
لایک‌ها
20
میگه ادعات ثابت کن شما تازه عضو شدی جوابت رو نمیدم چون در حد شخصیتیم نمیبینم تو فضای مجازی جواب کسی که اصلا نیمدونم کی هست و سلامت عقلی داره یا نه جواب بدم پس دیگه لطف کن نوحین نکن
حرمت خودتو نگه دار
شما اگه به جای کینه ورزی پست من رو میخوندی میدیدی که سایت های زدم براتون که همشون کپی کار هستن تی نیوز خبرآنلاین بیتوته یکی هم سایت خودنون کپی هستند
اول و اخر هم وصل میشن به سایت نشر دهنده
سایت های کپی کار رتبه های خوبی دارنـــــــــــــد پس چرا بیاییم مطلب اختصاصی بزنیم کپی میکنیم
شما میایی مطلب برمیداری یه اَ یه اٍ اضافش میکنی خودتو میخوای گول بزنی کپی کاری دیگه چرا ناراحت میشی منم میگم خوبه کپی کاری دنبال مطالب اختصاصی نباشید
چمیدونم چارت میبندی مطلب اختصاصی نیمه اختصاصی ربع اختصاصی اختصاصی تا نیمه ابری اختصاصی آفتابی نیمه ابری اینا دیگه حرف های خاله گولزنکه
دور زدن گوگله معلومه وقتی کپی میکنی یه دو چیزشم عوض میکنیم
من به کسی که میره یه چیزی که اصلا نمیدونه چیه مثلا مطلب روانشناسی راجب یه بیماری به نام عقده کپی مکنه یه اَ و اِ اضافش میکنه میگم کپی کار دیگه کلاس خودمو نمیبرم بالا بگم مطلب نیمه اختصاصی و فلان و فولان
شما بزار کلاست در همین خد بمونه که کپی کار هستی خودتو مارو گول نزن
و این یک حقیقت تلخ هست تو وب ایران به خاطر نبود امکانات مالی مجبوریم از هم کپی کنیم
سلام علیکم

taheri68

Registered User
لایک‌ها
157
آقا خون خودتو کثیف نکن
سلام کن برادر

a162

Registered User
لایک‌ها
291
برادر هر جفتتون یه حرف میزنی
ایشون و سایر بچه ها منظورشون از اختصاصی یعنی عوض کردن عنوان و e به o(شرمنده نتونستم فارسی شو پیدا کنم رو کیبورد)
منظور شما هم از کپی همونه
کپی شما = اختصاصی ما
حالا شما میگی کپی کن ایشون میگه اختصاصی بنویس
هر جفتش یه چیزه
ok?

بالا