• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالا بردن رتبه کلمه کلیدی

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
درود.

چه معیارهایی برای افزایش رتبه یک کلمه کلیدی تو گوگل وجود داره؟

اگه آموزش یا مقاله ای در این زمینه دارین لطفا قرار بدین تا همه استفاده کنن.
ممنون

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549

ham21300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تبادل لینک سه طرفه رو هم باید اضافه کرد.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
مهمترینش استفاده از ترکیب کلمه کلیدی و ادرس سایت شما در یک مقاله 500 کلمه ای که دارای حداکثر برد موثر در رابطه باموضوع باشه هست
همچنین رعایت استاندارد مقاله نویسی که شامل عنوان نویسی مرتبط وحداقل دو پارگراف در ذیل عنوان میباشد
اگر بتونید مقاله ای بصورت ریویو یا نقد در رابطه با موضوع مورد نظرتون بنویسید از همش بهتره
قدم بدی انتشار مقالتون در داده نگاره های وب دو است

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
این قسمت رو من نفهمیدم ! فکر کنم خیلی از کلمات برگردان به فارسی شده
ممنون میشوم توضیح دهید
بله تقریبا ولی برای بعضی کلمات معادل در حال حاضر فکر نمی کنم باشه
منظور همون سایت های وب دو هست که شامل بلاگ ها انجمن های گفتگو و ....
البته وب دو تعریف گستردهای داره که می تونه گسترش پیدا کنه
اما توجه کنید تمامی این کارا نیاز به یه مکمل اصلی داره به نام زمان بدون زمان کافی هر کاری هم که انجام بدید نتیجه بخش نیست
حداقل زمان تاثیر 3 ماه هستش که متوجه تعغییرات می شید البته گرفتن رنک برای سایت از گرفتن رنک برای کلمات کلیدی متفاوت هست ممکنه حتی یک هفته بعداز راه اندازی یک وب سایت سایت شما رنک بگیره اما کلمات کلیدی مورد نظر شما با توجه به "ترند" یا میزان محبوبیت اون کلمه تعریف میشه خودش یه فرمولی داره که معمولا برای تعیین بهترین کلمه کلیدی برای سایت شما محاسبه می شه پس زمان کافی به خودتون بدید و انتظار نتیجه فوری نداشته باشید در اگوریتم جدید زمان اولین معیار سنجش و افزایش رتبه هست به این رتبه زمان دار رتبه پایدار می گن که با رتبه گسسته فرق می کنه شما ممکنه با بعضی از تکنیک های خاص رتبه بگیرید اما پایدار نیست و در پاره ای موارد و حتی اکثر موارد منجر به انواع اخطار حذف و کاهش ایندکس صفحات و موارد دیگه می شه

بالا