• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالا بردن سرعت در vps لطفا جواب بدین

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
من یه VPS دارم با رم 1 گیگ و پورت 1 گیگ . بهم هم گفتن که منابع اختصاصی هست . حالا من سوالم اینه برای بالا بردن سرعت وی پی ان چیکار باید کرد؟ مربوط ه اکانتینگ هست . آی پی اختصاصی میدم . برای این قضیه چیز پی* بخوام سرعت یوزرها خیلی بالا بره چیکار باید کنم؟ آیا رم تاثیر داره یا در این قضیه چیزی مثل پورت مهم هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. اگر رم 2 گیگ درخواست بدم خیلی تاثیر میزاره یا خیر؟ راستی وی پی اس ویندوز 2003 هست . سرعتش در مواقع اول صبح که خیلی خلوت هست حدود 70mb/s هست ولی یه بار غروب که من از خود vps دانلود کردم دیدم نوشته 11mb/s . لطفا نظر و پیشنهادات سازندیتان را بگین مخصوصا بچه های با تجربه دز این زمینه. ممنون میشم

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
بر اساس رم سرعت تاثیر نداره سرعت فقط از طریق پورت تاثیر داره یعنی هر چه پورت بیشتر سرعت بیشتر

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
بر اساس رم سرعت تاثیر نداره سرعت فقط از طریق پورت تاثیر داره یعنی هر چه پورت بیشتر سرعت بیشتر

پورت را بهم گفتن 1gb هست . باتوجه به اینکه vps هست بنظرت خوبه؟ و یه سوال دیگه : اگر من سیستم عامل را از ویندوز به میکروتیک تغییر بدم تاثیری داره یا خیر؟ چون شنیدم میکروتیک خیلی کم حجم هست و فضایی نمیگیره ممکنه روی سرعت تاثیری بزاره؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
شما مشکل سرعت سیستم عامل که نداری مشکل سرعت اینترنت هست و معمولا روی اینجور VPS ها پورت اشتراکی هست یعنی هرکی بیشتر دانلود کنه روی سرعت بقیه تاثیر میزاره .. VPS با سیستم Virtuozzo این مشکلات رو کمتر داره .. اینی که شما داری احتمالا VMWARE هست

misaf

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
من یه VPS دارم با رم 1 گیگ و پورت 1 گیگ . بهم هم گفتن که منابع اختصاصی هست . حالا من سوالم اینه برای بالا بردن سرعت وی پی ان چیکار باید کرد؟ مربوط ه اکانتینگ هست . آی پی اختصاصی میدم . برای این قضیه چیز پی* بخوام سرعت یوزرها خیلی بالا بره چیکار باید کنم؟ آیا رم تاثیر داره یا در این قضیه چیزی مثل پورت مهم هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. اگر رم 2 گیگ درخواست بدم خیلی تاثیر میزاره یا خیر؟ راستی وی پی اس ویندوز 2003 هست . سرعتش در مواقع اول صبح که خیلی خلوت هست حدود 70mb/s هست ولی یه بار غروب که من از خود vps دانلود کردم دیدم نوشته 11mb/s . لطفا نظر و پیشنهادات سازندیتان را بگین مخصوصا بچه های با تجربه دز این زمینه. ممنون میشم

سلام اگه می خوای می تونم تو این ضمینه کمکت کنم، نیازی هم به نصب میکروتیک نداری

بستگی به سرورت داره،

من می تونم یه vps بهت بدم که با این موضوع مشکل نداشته باشی !
پادسان هاست: میزبانی وب، نمایندگی هاستینگ، سرورهای مجازی و اختصاصی

night-server

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
سلام و درود

تنها مشکل شما مشکل پورت هست دوست عزیز
رم هم تاثیر داره در صورتی که تعداد یوزر های بالایی رو داشته باشید .
بهرحال بعید میدونم منابع سرور شما اختصاصی باشه .
اگر این مشکل براتون مهمه پیشنهاد بنده اینه که سرورتون رو انتقال بدید .
در صورت تمایل برای خرید سرور مجازی قدرتمند با نایت سرور در ارتباط باشید .
www.NightServer.ir

بالا