• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالا بردن سرعت فرکانس مانیتور CRT

mohammadzeus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با سلام
یه سوال داشتم
من شنیدم که هرچی سرعت فرکانس مانیتور بیشتر باشه چشم دیرتر ضعیف میشه
آیا بالا بردن زیاد سرعت فرکانس مانیتور برای مانیتور و مصرف برقش مشکل یا تاثیری داره؟
مانیتور من LG FLATRON F700P هستش که سرعت فرکانسش از 85Hz بیشتر نمیشد ولی من با استفاده از تنظیمات گرافیک اون رو به 100Hz بردم البته تا 120Hz میره که با خود گرافیک میشه تا 200Hz هم ببریش که مانیتور بیشتر از 120Hz ساپورت نمیکنه
در کل اگه من از 100Hz به 120Hz ببرمش مشکلی پیش نمیاد؟
با تشکر

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
خیر، تاثیری نداره.
مشکلی برای مانیتور به وجود نمیاد.
اگه نگران ضعیف شدن چشم هاتون هستید از مانتیورهای LED استفاده کنید.

mohammadzeus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
خیر، تاثیری نداره.
مشکلی برای مانیتور به وجود نمیاد.
اگه نگران ضعیف شدن چشم هاتون هستید از مانتیورهای LED استفاده کنید.
ممنون بابت راهنماییتون
وضعیت مالی خوبی ندارم که از مانیتور های LED استفاده کنم

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
بنظر نمیرسه افزایش رفرش صفحه به خودی خود باعث مشکل چشمی بشه چون روشنایی و رنگ صفحه بسیار در ایجاد مشکلات بینایی به ویژه در افرادیکه با کامپیوتر زیاد سر و کار دارند نقش مهمتری داره توضیح ضروری اینکه:
نمایشگرهای قدیمی CRT تابشهای پرانرژی و مضر ایکس و فرابنفش تولید می کنند که در انواع جدیدتر مثل LG FLATRON F700P که دارای استانداردهای بالای TCO هستند این تابشها
از راه بازنگری در طراحی و استفاده از مواد و فلزات جاذب در شیشه تا حد امکان کاهش پیدا کرده
اما نمایشگرهای بلور مایع (LCD) امروزی گذشته از اینکه مجهز به منبع نور پس زمینه از نوع CCFL و یا LED باشند هم بالقوه مضراتی دارند به ویژه LCD های دارای منبع نور LED که بجای نور خالص سفید
نور مایل به آبی تولید می کنند که این اشکال در انواع ارزان قیمت و مجهز به WLED قدری بیشتر از انواع باکیفیت دارای RGB LED هست و موجب افزایش خطر ابتلا به عارضه ی دژنراسیون ماکولار
و نهایتا از بین رفتن لکه زرد شبکیه و کوری در سن میانسالی و بالا خواهد شد
برای پیشگیری از عوارض چشمی صرفنظر از اینکه نمایشگر گوشی/کامپیوتر/تلویزیون ما از کدامیک از فناوریهای CRT یا LCD یا PDP پلاسما و یا OLED بهره مند هست توصیه میشه
  1. نور نمایشگر تا جای ممکن کاهش پیدا کنه به ویژه در محیطهای کم نور
  2. از نمایش تصاویر به رنگهای سرد (آبی و به ویژه بنفش) در نمایشگر استفاده نشه که این طیف های نور علت اصلی از بین رفتن سلولهای نوری رتینای چشم و بروز عارضه ی مذکور هست
  3. فاصله ی چشم تا نمایشگر تا جای ممکن افزایش پیدا کنه
  4. برای مبتلا نشدن به مشکل خشکی آزار دهنده ی سطح چشم هم از خیره شدن به نمایشگر خودداری و پلک زدن باید افزایش پیدا کنه و در موارد خشکی و سوزش چشم از قطره های چشمی مخصوص (اشک مصنوعی) استفاده بشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با تایید حرفهای دوست خوبم Gesher . کلا اصل سیستم کاری مونیتور های crt که بر اساس اشعه کاتد هست . باعث فشار به چشم میاره .این تغیرفرکانس تاثیر آنچنانی به اصل قضیه نمیرسونه .

wparker

Registered User
لایک‌ها
80
افزایش فرکانس عموما برای نمایش بهتر ویدئوهای سه بعدی آناگلیف پیشنهاد میشد که واقعا هم موثر بود.

بالا