• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالا نیامدن بازدید سایت

mostafa 007

Registered User
لایک‌ها
7
سلام من یه سایت دارم و تمام مطالبی که شما گفته بودین رو اجرا کردم حدود یک ماه است که هر دوساعت

1 بار آبدیت میشه مطالب اختصاصی هستش اما نمیدونم چرا هنوز رتبه الکسا ایرانم 20 هزاره چه طور میشه

بازدید رو بیشتر بالا برد مثلا سایت هایی مثا سیمرغ و بیتوته که در رو ز بالای 100 هزار بازدید دارند

اینم سایتم

مجله جیلی

ممنون میشم راهنماییم کنید
دیگه دارم دل زده و نا امید میشم

saeed17361

Registered User
لایک‌ها
1
من هم با ایشون موافقم باید منتشر کنید. منم حدود یک ماهه سایت زدم بازدید کننده خوبی داره و روز به روز هم داره بهتر میشه حداقل 800 ای پی در روز داره که روز به روز داره بیشتر میشه موفق باشی دوست عزیز

doctor.sniff

Registered User
لایک‌ها
111
بعد از درج مطلب در سایت تازه باید شروع به انتشار اون بکنید.
در شبکه های اجتماعی، انجمنهای آنلاین، وبلاگها و غیره باید لینک رو منتشر کنید تا مردم متوجه بشن که شما وجود دارید

mostafa 007

Registered User
لایک‌ها
7
بله متوجه شدم سئو در کجا این ها قرار دارد

بعد از درج مطلب در سایت تازه باید شروع به انتشار اون بکنید.
در شبکه های اجتماعی، انجمنهای آنلاین، وبلاگها و غیره باید لینک رو منتشر کنید تا مردم متوجه بشن که شما وجود دارید

doctor.sniff

Registered User
لایک‌ها
111
سئو در واقع مجموعه از یک سری عملیات هست و این مواردی که براتون نوشتم که جزئی از این موارد که بیشتر مربوط به قسمت OFF Page میشوند.

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
آدرسش کو؟
سی ام اس چیه؟ وردپرس تو بازدید بهتر جواب میده اما روی مطالب خیلی زیاد کم میاره.
بیتوته که مثال زدی نزدیک 4 ساله داره کار میکنه که رسیده به اینجا!

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
اگثر سایت های تفریحی یا سئوی فوق العاده گرونی انجام دادن یا با لینک باکس و گروه یاهو یا همه اینها اومدن بالا

mostafa 007

Registered User
لایک‌ها
7
پس من یاید چیکار کنم تا سایتم بیاد بالا باید مثل بیتوته 4 سال کار کنم یا زودتر هم میشه

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
پس من یاید چیکار کنم تا سایتم بیاد بالا باید مثل بیتوته 4 سال کار کنم یا زودتر هم میشه

بیتوته کجا و سایتای معمولی کجا .

بیتوته حداقل 10 الی 15 تا نویسنده داره که هی در حال آپدیت کردن سایتن .
هیچی خرج نکنه ماهی 6 تا 7 تومن فقط داره هزینه سرور و نویسنده و سئو و ... میکنه .

شما هم اگه بتونید اینجور خرجا رو انجام بدید میتونید در آینده انتظار برداشت محصول عظیم داشته باشید وگر نه باید به همون کم خودتون قانع باشید .

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
راستی اصلا سایتتون رو از دست ندید .
حتی اگر نمیتونید دیگه سایتتون رو آپدیت کنید و دلسرد شدید به فکر از بین بردنش و تمدید نکردن هاست و دامنه نباشید که بعد ها خیلی پشیمون میشید .

این برام پیش اومده که دارم میگم .

reza9669

Registered User
لایک‌ها
17
سلام خدمت شما دوست عزیز

صرفا ارسال مطالب اختصاصی در افزایش رتبه الکسا تاثیر نداره هر چند محتوای خوب پادشاه یک وبسایت هست

به شما خواندن این مطالب رو توصیه می کنم:
چندین نکته برای افزایش تعداد بیننده های وب سایت - اکسپرس | طراحی سایت
روش های بالا بردن رتبه الکسا - اکسپرس | طراحی سایت
تولبار الکسا را نصب کنید ! - اکسپرس | طراحی سایت

موفق باشید

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
فقط تبلیغات .... پاپ آپ بخر و یکم هزینه کن برای معرفی سایتت . اما مراقب باش اشتباه نکنی ! الان وب سایت من که تو امضام هست به خاطر یه اشتباه از 57 هزار ایندکس رسیده به 6 هزار تا !!! و بازدید کنندم از 2000 ای پی شده 500 تا و هر روز داره بد تر میشه ! مشکل رو دیر فهمیدم و حلش کردم اما زمان میبره تا برگردم به روزای خوب ! پس مراقب همه چیز باش

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
فقط تبلیغات .... پاپ آپ بخر و یکم هزینه کن برای معرفی سایتت . اما مراقب باش اشتباه نکنی ! الان وب سایت من که تو امضام هست به خاطر یه اشتباه از 57 هزار ایندکس رسیده به 6 هزار تا !!! و بازدید کنندم از 2000 ای پی شده 500 تا و هر روز داره بد تر میشه ! مشکل رو دیر فهمیدم و حلش کردم اما زمان میبره تا برگردم به روزای خوب ! پس مراقب همه چیز باش

دوست عزیز میشه بگید اشتبات چی بود تا ما مرتکب نشیم؟

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
دوست عزیز میشه بگید اشتبات چی بود تا ما مرتکب نشیم؟

مشکلی که برای من پیش اومده بود این بود که ، افزونه ی ترنسپاش رو از روی وردپرسم حذف کردم . ترنسپاش یه مترجمه که مطالب سایت من رو به چندیدن زبان دنیا ترجمه میکنه و این باعث میشه ایندکس بسیار جالبی ار گوگل بگیری و به صفحه ی اول نتایج جستجو بری . من روی یه اشتباه و حرف بیخود یکی ! این افزونه رو پاک کردم . تو هفته های اول خبری نبود اما به یک باره شروع کردم به سقوط آزاد ! :D

توی مدیریت وب سایت از این اشتباهات زیاد رخ میده که باید با صبر و شکیبایی اونارو پشت سر بزاری داداش . عجله داشته باشی به جایی نمیرسی . اما صبور باش و حرفه ای کار کن .

مطالبت رو حتما سئو کن و روی کیفیت و مقدار اونها دقت کن . به عنوان کسی که نویسنده ی سایت های بزرگ و مطرح ایرانی هم بودم دارم میگم که از متن انگلیسی مطالبتونم در ادامه ی مطلب استفاده کنید ( البته اگه قالبتون زشت نمیشه ! ) این کار تاثیر عجیبی روی سئو داره .

موفق باشید :)

بالا