• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالا نیامدن سایت - کمک سئو کاران - کمک بچه های با تجربه

nishzanbor1

Registered User
لایک‌ها
20
سلام به همه!
من حدود 6 ماه هست که سایت زدم.کل ورودی من روزی 100 تا آخرشه
سایت من موزیک هست.دامنه اش هم منو تو موزیک
هست.
سایتم بازدید نداشت.بهم گفتن مطالب سایت آپدیت نیست.برای همین نویسنده گرفتم.هر روز سایتم آپ میشه
سئو هم کردم .بک لینک هم گرفتم 3 تا.الان حدود 2 هفته شده
در زمان سئو بازدید به 114 تا وبگذر رسید.
الان مشکل من اینه که لینک های پست های من توی گوگل ایندکس میشه.ولی بازدید نداره.الان اگه هیساتیس رو ببینید ورودی من از کلمه منو تو موزیک هست فقط.از پست هام اصلا بازدید ندارم

یه چیز دیگه هم هست.اینکه سایت من مثلا الان پست معین و پست قبلیش ایندکس شده.ولی پست های قبلیش ایندکس نشده
این رو هم بگم که قبلا سایت من ایندکس شدنش 2 روزی طول میکشید.الان ایندکس میشه ولی یه در میان
خیلی از سایت ها تازه تاسیس شدن ولی ورودی دارن خیلی خیلی بیشتر.
چند تا سوال دارم
1- قالب میتونه توی ایندکس تاثیر داشته باشه؟منظورم اینه که مشکل از قالب باشه
2- چرا بازدید بالا نمیره؟
3-به نظرتون این سایت رو بی خیال بشم؟ ):

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
بازدید هاتون بین 20 الی 50 درصد زیاد میکنم
ایندکس سریع تر
قیمت هم 250 هزار تومان بدون یه ریال کم شدن
100 هزار تومان قبل کار بقیش هم طی مدتی که با شما قراره کارشود انجام میشود
قانون کار با من اینه هرچی که گفتم باید رعایت کنید و انجام دهید
تاکید میکنم فقط ایندکس سریع تر بازدید بیشتر از همون ایندکس ها
هر نوع درخواست به غیر این موارد شامل هزینه میباشد
در صورتی که به گفته های بنده عمل کردید و با تغییراتی که در سایت شما اعمال شد هیچ تغییری احساس نکردید
تمام هزینه 250 هزار تومانی شما که مربوط به ایندکس و بازدید هست برگشت داده خواهد شد

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
آخه این چه سایتیه که واسش نویسنده هم گرفتی؟! الان میتونم تو یه ساعت 500 تا سایت و وبلاگ با همین مطالب برات لیست کنم. واقعا سایت شما چه فرقی با بقیه داره اصلا مدیریت این سایت توی این شرایط چه فایده ای براتون داره؟ خیلی هم که پیشرفت کنی و گنده بشی یهو شیلتر میشی میره همش
بنظرم یه فکر و ایده جدید ایجاد کن و روی ارائه مطالب اختصاصی سرمایه گذاری کن که این کار فقط باعث از دست رفتن سرمایه و انرژی شما میشه

nishzanbor1

Registered User
لایک‌ها
20
آخه این چه سایتیه که واسش نویسنده هم گرفتی؟! الان میتونم تو یه ساعت 500 تا سایت و وبلاگ با همین مطالب برات لیست کنم. واقعا سایت شما چه فرقی با بقیه داره اصلا مدیریت این سایت توی این شرایط چه فایده ای براتون داره؟ خیلی هم که پیشرفت کنی و گنده بشی یهو شیلتر میشی میره همش
بنظرم یه فکر و ایده جدید ایجاد کن و روی ارائه مطالب اختصاصی سرمایه گذاری کن که این کار فقط باعث از دست رفتن سرمایه و انرژی شما میشه

ببینید سایت موزیک مجاز هست خوب.سایت موزیک که مطالب اختصاصی نداره.خواننده آهنگ میخونه شما میزاری توی سایتت.نمیتونم که خودم آهنگ بسازم
اگه نظرتون اینه که یه سایت دیگه بزنم خوب اونم برای خودش هزینه هایی داره.
تفریحی که پر شده.موزیک که نزنم.چت روم و آموزشی و هاست و انجمن هم که زیاده.دیگه چیزی نمونده که.ایده دارین بگین ما عملی کنیم:D

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
شما وقتی سایت راه اندازی میکنید که یک ایده یا کار جدیدی برای ارائه داشته باشید. اگر ایده ای ندارید سایت نزنید!
اگر پیدا کنید که توی چه زمینه ای تخصص و اطلاعات دارید و روی همون هم کار کنید موفق میشید، شاید خوندن مقاله "چگونه محتوای با کیفیت تولید کنیم" به شما کمک کنه.

بالا