ramin_delphi
Registered User
با سلام خدمت دوستان
اول تاپیک به علت مشکل پیدا کردن در دوربین بنده عذر خواهی میکنم که کیفیت عکس ها به این علت پایین هست
با فروش باندل بسیار قوی و حرفه ای و یکی از بهترین مانیتور های گیمینگ سامسونگ خدمتتون هستم
برای دیدن کامل مادربرد چند عکس با کیفیت از خوده سایت ایسوس قرار می دم
مورد 1
باندل
CPU INTEL CORE I7 8700K BOX
سی پی یو دارای باکس
MOTHERBOARD ASUS TUF Z370-PLUS GAMING
مادربرد دارای فقط پنل می باشد - گارانتی دقیق نمی دونم - بدون گارانتی در نظر بگیرین
WATER COOLER GREEN 120 EVO
واتر کولر با باکس کامل و متعلقات کامل
قیمت باندل : 6400 تومان
باندل فوق بسیار کم استفاده شده - با کارکرده های یک سال کارکرده یا چند سال کارکرده یکسان حساب نفرمایید - هر چند که مدل قطعات نمایانگر جدید بودن و بروز بودن و کم کار بودن قطعات هست
------------------------------------------------------------------------------
مورد 2
مانیتور سامسونگ 24 اینچ گیمینگ و حرفه ای FULL HD PLS بسیار تمیز و کاملا سالم بدون هیچ مشکلی در تصویر و صفحه
موارد ارسالی : اداپتور فابریک خوده مانیتور و کابل HDMI که خودم می زارم روش هست
مانیتور بدون جعبه و کارتون می باشد اما در حین ارسال به صورت بسیار امن و مطمئن به خریدار محترم ارسال خواهد شد
برای اطلاعات فنی درباره این مانیتور لینک سایت زومیت که به بحث دقیق درباره این مانیتور پرداخته اشاره می کنم که اطلاعات دقیق این مانیتور رو می تونید اونجا ببینید
این مانیتور مناسب گیمرها و طراحان می باشد و از طراحی بسیار زیبایی و شکیلی برخوردار هست
چند مورد عکس هم از اینترنت برای دیدن زیبایی و کیفیت خوده مانیتور براتون گذاشتم
https://www.zoomit.ir/2014/10/28/14865/samsung-led-monitor-s24d595p-review/
قیمت مانیتور : 2600 تومان
فروش در خارج از فروم و انجمن لیون کامپیوتر هم بر قراره
اول تاپیک به علت مشکل پیدا کردن در دوربین بنده عذر خواهی میکنم که کیفیت عکس ها به این علت پایین هست
با فروش باندل بسیار قوی و حرفه ای و یکی از بهترین مانیتور های گیمینگ سامسونگ خدمتتون هستم
برای دیدن کامل مادربرد چند عکس با کیفیت از خوده سایت ایسوس قرار می دم
مورد 1
باندل
CPU INTEL CORE I7 8700K BOX
سی پی یو دارای باکس
MOTHERBOARD ASUS TUF Z370-PLUS GAMING
مادربرد دارای فقط پنل می باشد - گارانتی دقیق نمی دونم - بدون گارانتی در نظر بگیرین
WATER COOLER GREEN 120 EVO
واتر کولر با باکس کامل و متعلقات کامل
قیمت باندل : 6400 تومان
باندل فوق بسیار کم استفاده شده - با کارکرده های یک سال کارکرده یا چند سال کارکرده یکسان حساب نفرمایید - هر چند که مدل قطعات نمایانگر جدید بودن و بروز بودن و کم کار بودن قطعات هست
------------------------------------------------------------------------------
مورد 2
مانیتور سامسونگ 24 اینچ گیمینگ و حرفه ای FULL HD PLS بسیار تمیز و کاملا سالم بدون هیچ مشکلی در تصویر و صفحه
موارد ارسالی : اداپتور فابریک خوده مانیتور و کابل HDMI که خودم می زارم روش هست
مانیتور بدون جعبه و کارتون می باشد اما در حین ارسال به صورت بسیار امن و مطمئن به خریدار محترم ارسال خواهد شد
برای اطلاعات فنی درباره این مانیتور لینک سایت زومیت که به بحث دقیق درباره این مانیتور پرداخته اشاره می کنم که اطلاعات دقیق این مانیتور رو می تونید اونجا ببینید
این مانیتور مناسب گیمرها و طراحان می باشد و از طراحی بسیار زیبایی و شکیلی برخوردار هست
چند مورد عکس هم از اینترنت برای دیدن زیبایی و کیفیت خوده مانیتور براتون گذاشتم
https://www.zoomit.ir/2014/10/28/14865/samsung-led-monitor-s24d595p-review/
قیمت مانیتور : 2600 تومان
فروش در خارج از فروم و انجمن لیون کامپیوتر هم بر قراره
روش به صورت اول واریز بعد ارسال هست و فروش با واسطه لیون هم مقدور هست با هزینه خریدار محترم
هزینه ارسال با خریدار محترم می باشد
بعد از رسیدن کارت به دست خریدار 24 ساعت حق تست برای خریدار محفوظ می باشد
لطفا نظرات کارشناسی و پیشنهادی درباره خود کارت و یا قیمت را پیام شخصی کنید - در غیر این صورت به مدیریت گزارش خواهد شد
موبایل و تلگرام من : 09352410804
فعالیت عمده بنده بیشتر در لیون هست می تونید برای اطمینان بیشتر از اونجا خرید بفرمایید چون امتیاز بنده بیشتر هست
forum.lioncomputer.com

بعد از رسیدن کارت به دست خریدار 24 ساعت حق تست برای خریدار محفوظ می باشد
لطفا نظرات کارشناسی و پیشنهادی درباره خود کارت و یا قیمت را پیام شخصی کنید - در غیر این صورت به مدیریت گزارش خواهد شد
موبایل و تلگرام من : 09352410804
فعالیت عمده بنده بیشتر در لیون هست می تونید برای اطمینان بیشتر از اونجا خرید بفرمایید چون امتیاز بنده بیشتر هست
باندل Intel core i7 8700K با ASUS TUF Z370-PLUS Gaming و Green Watercooler 120 Evo ==== مانیتور گیمیگ و حرفه ای 24 اینچ Samsung 24D595P Plus
با سلام خدمت دوستان اول تاپیک به علت مشکل پیدا کردن در دوربین بنده عذر خواهی میکنم که کیفیت عکس ها به این علت پایین هست با فروش باندل بسیار قوی و حرفه ای و یکی از بهترین مانیتور های گیمینگ سامسونگ خدمتتون هستم برای دیدن کامل مادربرد چند عکس با کیفیت از خوده سایت ایسوس قرار می دم مورد 1 باندل CPU ...

Last edited: