• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

=((==باند 6*9 پایونیر بهمراه آمپ دوکانال و تخته عقب 206 هاچ بک ==))=

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
دو فروند باند 6965 پایونیر با آمپ دو کانال 800 وات نصب شده روی تخته عقب MDF برای 206 هاچ بک به فروش میرسه . برای راه اندازی اش هم کافیه فقط این رو عقب 206 بزارید و ورودی های آمپ رو متصل کنید . کلا 4 ماه روی ماشین کارکرده و به دلیل فروش ماشین باز شده .
من در مورد جزئیات اطلاعات زیادی ندارم ولی با پخش پایونیر صدای بسیار خوبی داشت طوری که من فکر کردم ساب هم روی ماشین نصب شده .
کل مجموعه بصورت یکجا و با قیمت 350 تومن به فروش میرسه و جای تخفیف هم داره .
اگر هم کسی آمپ رو نخواست اشکالی نداره و آمپ رو خودم نگه میدارم .

عکس با نام کاربری

sh,m

Registered User
لایک‌ها
103
سلام آمپلی رو تکی قیمت میدید لطفا؟

alireza1976a

Registered User
لایک‌ها
20
خوب عزیزم ، بدون آمپ چند آخرش ؟ ته ته تهش که کمتر از اون به هیشکی نمیدین و ترجیح میدین بمونه گوشه انباری رو بهم بگین
مرسی

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
قیمت نوی باند 250 تومان هست و قیمت تخته MDF هم 55 تومان که جمعا میشه 305 تومان
من سی درصد کم می کنم و باند و تخته رو 215 به شرط سلامت مطلق و کمترین تفاوت با نو ، تقدیم میکنم .

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
قیمت نوی باند 250 تومان هست و قیمت تخته MDF هم 55 تومان که جمعا میشه 305 تومان
من سی درصد کم می کنم و باند و تخته رو 215 به شرط سلامت مطلق و کمترین تفاوت با نو ، تقدیم میکنم .

قیمت نوی باند 165 تومن هست با گارانتی
تخته هم حدود 45 تومن
کلا باهم دور و بر 220 تومن آکبندشون هست
بازم قیمت با فروشنده هست و هرجوری مایل باشه میفروشه
فقط جهت اطلاع گفتم;)

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
قیمت نوی باند 165 تومن هست با گارانتی
تخته هم حدود 45 تومن
کلا باهم دور و بر 220 تومن آکبندشون هست
بازم قیمت با فروشنده هست و هرجوری مایل باشه میفروشه
فقط جهت اطلاع گفتم;)

تخته عقب فابریک ( همون فیبر نازک ) رو خود ایساکو میده 45 تومن . ام دی اف حتما بالاتره .
قیمت باند رو هم از پایونیر شاپ گرفتم . اگر شما مرجع معتبری سراغ دارید که اصلی ( نه کپی و متفرقه ) این باند رو به این قیمت میده من مطابق فرمایش شما قیمت رو تعدیل می کنم

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
تخته عقب فابریک ( همون فیبر نازک ) رو خود ایساکو میده 45 تومن . ام دی اف حتما بالاتره .
قیمت باند رو هم از پایونیر شاپ گرفتم . اگر شما مرجع معتبری سراغ دارید که اصلی ( نه کپی و متفرقه ) این باند رو به این قیمت میده من مطابق فرمایش شما قیمت رو تعدیل می کنم
در مورد تخته فرمایش شما درست
من خودم دو هفته پیش 2 جفت برای دوستم خریدم به قیمت 162 تومن الان 6 تومن گرونتر شده :D
اینم معتبر : http://www.bahramshop.ir/fa/product/pioneer-ts-6965v2-درجه-یک

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
در مورد تخته فرمایش شما درست
من خودم دو هفته پیش 2 جفت برای دوستم خریدم به قیمت 162 تومن الان 6 تومن گرونتر شده :D
اینم معتبر : http://www.bahramshop.ir/fa/product/pioneer-ts-6965v2-درجه-یک

این لینک رو یکی از دوستان هم برای من فرستاده بود . با تاکیدی که فروشنده روی درجه یک کرده قول میدم در شرایط خوب این باندی که معرفی کردید "های کپی " باشه . من فردا باز هم از بازار و نمایندگی پایونیر پرس و جو می کنم و در صورت لزوم قیمت رو تغییر میدم .
نمی دونم صدای پایونیر های کپی رو شنیدید یا خیر ولی وقتی با هم مقایسه کنید تفاوت رو حس می کنید .
تو این مملکت شما می تونید یه ساندویچ رو از 2000 تومن بخرید تا 30 هزار تومن و با هر دو سیر میشید . یکی همون ساندیچ دو تومنی براش بهترین خوراک دنیاس و یکی حاضر نیست بهش دست بزنه که کاملا بر میگرده به سطح سلیقه و انتظار آدمها
وقتی این باند با یه آمپ خوب درایو بشه فکر می کنید ساب ووفر و کامپوننت هم دارید و من به این شرط این باند ها رو میفروشم که تو اتاق 206 حس کنید که ساب گذاشتید

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
این لینک رو یکی از دوستان هم برای من فرستاده بود . با تاکیدی که فروشنده روی درجه یک کرده قول میدم در شرایط خوب این باندی که معرفی کردید "های کپی " باشه . من فردا باز هم از بازار و نمایندگی پایونیر پرس و جو می کنم و در صورت لزوم قیمت رو تغییر میدم .
نمی دونم صدای پایونیر های کپی رو شنیدید یا خیر ولی وقتی با هم مقایسه کنید تفاوت رو حس می کنید .
تو این مملکت شما می تونید یه ساندویچ رو از 2000 تومن بخرید تا 30 هزار تومن و با هر دو سیر میشید . یکی همون ساندیچ دو تومنی براش بهترین خوراک دنیاس و یکی حاضر نیست بهش دست بزنه که کاملا بر میگرده به سطح سلیقه و انتظار آدمها
وقتی این باند با یه آمپ خوب درایو بشه فکر می کنید ساب ووفر و کامپوننت هم دارید و من به این شرط این باند ها رو میفروشم که تو اتاق 206 حس کنید که ساب گذاشتید
اتفاق حدس میزدم همچین صحبتی رو پیش بکشید
اتفاقا همین رفیقم قبلا یه جفت سری قدیم داشت
الان که این دو جفت رو بستیم دقیقا همون کیفیت و بلندی صدا و قدرت بیس رو دارند
بسیار باند خوبیه این سری با این قیمت هیچ باندی پیدا نمیشه که توی صدا رقابت کنه
خداروشکر اونقدر از سیستم میدونم که قلابی بهم نفروشن
همینجا زاهدان هرنوع باندی که بخوای هست مثلا 718 قیمتش 120 تومنه و میشه راحت به جای اصل فروخت ولی اون کجا و اون 230 تومنی که آقا امیر میفروشه کجا
جایی که من بزرگ شدم اونقدر تقلبی مشابه اصل هست که بشه به مردم انداخت ولی دیگه به خودمون نمیتونن بندازن
بازم تشکر
البته قیمتش هم همینه
شما به فروشگاه بهرام اطمینان نداری
آقا امیر (amirjk) نمایندگی پایونر رو داره و قیمت 175 تومن یعنی 8 تومن اختلاف قیمت پس به این نتیجه میرسیم که قیمتش همینه
البته بهتون بگم تنها مدلی که از پایونر تقلبیش زیاده توی بازار 6975v2 هست و بس

درضمن آمپ دوکانال هم متفرقه هست و قیمتش خیلی زیاد نیست
دو کانال کنوود 5203 که بسیار آمپ خوب و باکیفیتیه قیمت دست دوم تمیزش 100 تا 120 تومن متغیره

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
اتفاق حدس میزدم همچین صحبتی رو پیش بکشید
اتفاقا همین رفیقم قبلا یه جفت سری قدیم داشت
الان که این دو جفت رو بستیم دقیقا همون کیفیت و بلندی صدا و قدرت بیس رو دارند
بسیار باند خوبیه این سری با این قیمت هیچ باندی پیدا نمیشه که توی صدا رقابت کنه
خداروشکر اونقدر از سیستم میدونم که قلابی بهم نفروشن
همینجا زاهدان هرنوع باندی که بخوای هست مثلا 718 قیمتش 120 تومنه و میشه راحت به جای اصل فروخت ولی اون کجا و اون 230 تومنی که آقا امیر میفروشه کجا
جایی که من بزرگ شدم اونقدر تقلبی مشابه اصل هست که بشه به مردم انداخت ولی دیگه به خودمون نمیتونن بندازن
بازم تشکر
البته قیمتش هم همینه
شما به فروشگاه بهرام اطمینان نداری
آقا امیر (amirjk) نمایندگی پایونر رو داره و قیمت 175 تومن یعنی 8 تومن اختلاف قیمت پس به این نتیجه میرسیم که قیمتش همینه
البته بهتون بگم تنها مدلی که از پایونر تقلبیش زیاده توی بازار 6975v2 هست و بس
اوکی . فردا بررسی مجدد می کنم

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
خارج از فروم فروخته شد .
صرفا جهت اطلاع :
اصلی این باند به قیمت حدودی 250 تومن هست و وقتی صدای مدل 170 تومنی رو بشنوید تفاوت زمین تا آسمون رو میفهمید .
من دوستی دارم توی خیابون سورنا که وقتی بهش اعتراض کردم که چرا بهم گرون فروختی چند مدل رو برام تست کرد . جالب اینکه من آماتور از نظر ظاهری تفاوتی رو تشخص نمی دادم ولی وقتی وقت تست صدا شد تفاوت خیلی زیاد بود . مدل 170 تومنی صدای زیر خیلی تیزی داشت . احتمالا سوار این مسافر کش ها شدین که هر آهنگی که میزارن صدای تیس تیس اشون تا سه تا کوچه اونطرف تر میره و روی مغزه . کلا تریبل باند های فیک تریبل نبود و دیستروشن بود . توی بیس ها هم وقتی ولوم زیاد میشد صدای قلب قلب میداد حالا بگذریم که توی ولوم های کمتر تقریاب بیس نداشت . همه تست ها هم روی یک ماشین و یه آمپ و پخش انجام شد .
مارک آمپ هم بوشمن یا همچین چیزی بود .
خودش هم مجموعه رو به قیمت مناسبی ازم برداشت

بالا