• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بانک اطلاعاتی بیاد تو ایمیل

ferferi

Registered User
لایک‌ها
1
من یه مدته که دنبال یک برنامه میگردم که هر وقت اجرا شد یک بک آپ فول از بانک بگیره و سندش کنه تو ایمیل، برنامه ای توی این سایت دیدم ولی بدرد نمیخورد، اگه بشه کل سایت رو هم زیپ کرد و فرستاد به ایمیل خوبه، مثل اون برنامه ها نباشه که آدرس سایت رو میده، مهم بانکه
کسی نبود؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
با فارسی مشکلی نداره؟
من تست کردم با Mysql 4.1

دیتابیسی که اطلاعات را با انکدوینگ utf-8 ریخته شد را بخوبی backup گرفت و متنون فارسی در از فایل sql پشتیبان با ادیتور راحت میشه خوند !

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
فقط یک چیز !

اینطور که من فهمیدم برای scheduled backups آن فقط میشه تعیین کرد هرچند وقت یکبار به شکل اتوماتیک روی کدام شاخه پشتیبان بگیرد . نمیشه ایمیل یا سرور دیگر را انتخاب کرد . درسته ؟

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
با زبان فارسی هیچ مشکلی نداره. یعنی بدون کوچکترین مشکلی بک آپ رو برمیگردونه بدون اینکه حروفی مثل ف و .. مشکلی در نمایششون باشه.
میتونید بک آپ دوره ای و زمان بندی شده روی سرور خودتون یا روی یه سرور دیگه بگیرید.
سرعت گرفتن بک آپ از یه بانک اطلاعاتی در حدود 100 مگ در حد چند ثانیه است.
ضمن اینکه میتونید برنامه رو تنظیم بکنید که هنگام بک آپ دستی به سه جا بک آپ فرستاده بشه.
روی خود سرور
روی یه سرور دیگه
ارسال یک نسخه از بک آپ به ایمیل شما
در ضمن این برنامه به نظر من بی نظیره. مدتهاست دارم ازش استفاده میکنم و رستور بک آپ ها هم بیشتر از 3 ثانیه تا حالا نشده.
راستی دیدید که خیلی ها برای انتقال بک آپ از پنل پلسک به سی پنل یا برعکس مشکل دارن.
این برنامه اون مشکل رو هم حل میکنه.
بازم سوالی بود بگید.

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
میتونید بک آپ دوره ای و زمان بندی شده روی سرور خودتون یا روی یه سرور دیگه بگیرید.

ممنون از برنامه خوبی که معرفی کردی .

در مورد بک آپ دوره ای وقتی من قسمت schedule backup میرم ، فقط می تونم فولدر های سایت خود م را ببینم و جایی نداره که مشخص کنم روی سرور دیگری کپی کند ! چطوری میشه اینکارو کرد ؟

ferferi

Registered User
لایک‌ها
1
با زبان فارسی هیچ مشکلی نداره. یعنی بدون کوچکترین مشکلی بک آپ رو برمیگردونه بدون اینکه حروفی مثل ف و .. مشکلی در نمایششون باشه.
سرعت گرفتن بک آپ از یه بانک اطلاعاتی در حدود 100 مگ در حد چند ثانیه است.
ضمن اینکه میتونید برنامه رو تنظیم بکنید که هنگام بک آپ دستی به سه جا بک آپ فرستاده بشه.
روی خود سرور
روی یه سرور دیگه
ارسال یک نسخه از بک آپ به ایمیل شما
در ضمن این برنامه به نظر من بی نظیره. مدتهاست دارم ازش استفاده میکنم و رستور بک آپ ها هم بیشتر از 3 ثانیه تا حالا نشده.
راستی دیدید که خیلی ها برای انتقال بک آپ از پنل پلسک به سی پنل یا برعکس مشکل دارن.
این برنامه اون مشکل رو هم حل میکنه.
بازم سوالی بود بگید.

ممنون
برنامه خوبیه
حرف نداره

بالا