• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بانک 5 تومن کمک برداشت از حسابم!

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
همین الان دیدن پیامک بانک ملی اومد
گقتم کسی پول ریخته خوشحال شدم!!
اما دیدم نوشته ابونمان ساپتا :confused::eek:
سرچ کردم دیدم جدیدا بانک ملی واسه این پیامک هایی که میده از هر حساب سالانه 10 هزار تومن میگیره!!!
در تعداد حساب ها ضرب کنید ببینید چه عدد بزرگی میشه!
همه بانکا این پول رو میگیرن؟ نباید جز خدمات رایگان باشه؟

My own Life!

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1432871714522.jpg
    uploadfromtaptalk1432871714522.jpg
    13.2 KB · نمایش ها: 90

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
از اردیبهشت امسال بانک ملی که رایگان بود پولی شد. اس ام اس هم داد که پولی شده.
اکثر بانک ها پول میگیرن و رایگان نیستند

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
مثل موبایلا میمونه که اون اوایل پول دلیوری اس ام اس میگرفتن!!
از هر چیزی کاسبی میکنن

My own Life!

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
خیر بانک ملت هم 10 هزار عفیر بابت اس ام اس از من کارمزد گرفت

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
از وقتی پاسارگاد حساب باز کردم تازه فهمیدم زندگی یعنی چی. بانک های دولتی مزخرف هستن همشون. فقط پاسارگاد، سامان، پارسیان، اقتصاد نوین

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
بله چون از پول ما استفاده میکنن و پول ما پیششون هست باید رایگان باشه ولی...

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
از وقتی پاسارگاد حساب باز کردم تازه فهمیدم زندگی یعنی چی. بانک های دولتی مزخرف هستن همشون. فقط پاسارگاد، سامان، پارسیان، اقتصاد نوین
درود گرامی
من به خاطر همین قضیه رفتم پاسارگاد حساب باز کردم تاپیکش رو تو همین پاتوق زده بودم که بانک میخواد 10 تومن سالیانه بگیره!
واقعن سیستم موبایل بانک و اینترنت بانکش معرکست
پولی هم واسه اس ام اس نمیگیره
اما یه بدی که داره اینکه که واریز بالای 100 تومن رو برات اس میده :( ولی باز خوبه برداشت 1 ریال رو هم اس میده :)
تو بانکداری اینترنتیش هم بانکی هست که وقتی یه مبلغی رو کارت به کارت میکنی میتونی واسش توضیحات بدی که این مبلغ رو واسه چی فرستادی :)
آقا برو پاسارگاد عالیه

Last edited:

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
درود گرامی
من به خاطر همین قضیه رفتم پاسارگاد حساب باز کردم تاپیکش رو تو همین پاتوق زده بودم که بانک میخواد 10 تومن سالیانه بگیره!
واقعن سیستم موبایل بانک و اینترنت بانکش معرکست
پولی هم واسه اس ام اس نمیگیره
اما یه بدی که داره اینکه که واریز بالای 100 تومن رو برات اس میده :( ولی باز خوبه برداشت 1 ریال رو هم اس میده :)
تو بانکداری اینترنتیش هم تنها بانکی هست که وقتی یه مبلغی رو کارت به کارت میکنی میتونی واسش توضیحات بدی که این مبلغ رو واسه چی فرستادی :)
آقا برو پاسارگاد عالیه
سلام به همه ی دوستان :)
روزتون بخیر.
من سالهاست که فقط از بانک پارسیان و خدمات این بانک استفاده میکنم. تا حالا هم ندیده بودم برای خدمات اس ام اس چیزی از مشتری بگیرن.
هرچند تازگیا بانک پارسیان کلیه ی تراکنش های زیر 30 هزار تومان رو از لیست ارسال پیامکش حذف کرده.
اما اینترنت بانکش بسیار خوب هست و این آپشن توضیحات نوشتن رو هم داره.
جدیداً هم سیستم دیجی بانک پارسیان رو فعال کرده که به راحتی با شماهر گیری #701* میتونید از چندین خدمات بانکی با گوشی موبایلتون براحتی استفاده کنید.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
اتفاقا امروز برا منم آبونمان ساپتا رو فرستاد. البته از من 5 تومن کم کرد.
حالا یه سوالی پیش میاد این وسط.
اگه کسی تو حسابش پول نداشته باشه چیکار میکنن ؟ صبر میکنن که پول بره تو حساب و زود 10 تومن بردارن ؟ :D یا مثلا زنگ میزنن به طرف که فلانی بیا آبونمانت رو بده ؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
دولت جیبش خالی شده به هر نحوی از جیب ملت دارن میزنن :general710:

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
گوشیت برف پاک کن نداره بزرگوار؟

اون قطرات نمیذاره جلومو ببینم:D

signul

Registered User
لایک‌ها
938
بانک ملت خودت باید بری فعال کنی و سر خود فعال نمی کنن
در ضمن برای برداشت ها از حساب به صورت کاملا رایگان پیامکش می آد
اگه بخوای برای واریزی ها هم پیامکش بیاد باید بری هزینه آبونمان رو بدی فک کنم 10 هزارتومانه

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
تو بانکداری اینترنتیش هم تنها بانکی هست که وقتی یه مبلغی رو کارت به کارت میکنی میتونی واسش توضیحات بدی که این مبلغ رو واسه چی فرستادی :)
ملت هم همینطوره

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
منم پاسارگاد دارم ولی زیر 100 تومن واریزی هم اس میاد.

اقتصادنوین هم دارم از همه نظر عالیه , از 10 تومن به بالا برای هرچیزی اس میاد . موبایل بانک و اینترنت بانک هم که تکمیله

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
یارو تو tv میگفت بالای 700 شعبه بدون مجوز و خلاف کار داریم که با اسم اعمه میدن پول دست مردم

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
مملکت رو منبع ثروت خاورمیانه نشسته ... دولت مون گدا گشنه !

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
منم پاسارگاد دارم ولی زیر 100 تومن واریزی هم اس میاد.

اقتصادنوین هم دارم از همه نظر عالیه , از 10 تومن به بالا برای هرچیزی اس میاد . موبایل بانک و اینترنت بانک هم که تکمیله
متاسفانه واسه من اینطوری نیست و زیر ۱۰۰ واریز رو اس نمیده
چه کنیم!؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
عصرایران،: براساس پیامک های ارسال شده برای مشتریان بانک ملی بعد از کسر 5 هزار تومان،‌ دلیل "آبونمان ساپتا" اعلام شده است.

بانک ملی در توضیحاتی اعلام کرد این مبلغ را به عنوان هزینه ارسال پیامک (اس ام اس) دریافت کرده است.

سایت بانک ملی ایران نوشت: با توجه به کسر مبلغ 50000 ریال تحت عنوان آبونمان ساپتا از حساب برخی از مشتریان دریافت کننده سرویس پیامکی بانک ملی ایران در چند روز اخیر، جهت آگاهی مشتریان و تنویر افکار عمومی درخصوص جزئیات و نحوه کسر مبلغ یادشده مواردی به شرح ذیل اعلام می گردد:

مبلغ مزبور از حساب مشتریانی کسر گردیده است که بر اساس اطلاع رسانی قبلی که طی چندین نوبت از طریق رسانه های ارتباطی مختلف اعم از ارسال پیامک – سایت بانک و جراید کثیرالانتشار صورت گرفته بود ، در بازه زمانی تعریف شده انصراف خود را از دریافت این سرویس اعلام ننموده و تمایل به دریافت پیامک برای تمامی عملیات بانکی خود را کما فی السابق داشته اند.

بانک ملی ایران در سال 1393 مبلغ 24 میلیارد تومان هزینه ارسال پیامک به اپراتورها پرداخت نموده و این مبلغ برای سال 1394 حدود 50 میلیارد تومان برآورد گردیده است که بدلیل هزینه بالای این خدمت جهت برقرار ماندن آن و برخورداری مشتریان بانک از این سرویس، تصمیم گرفته شد مشابه تعدادی از بانکها ، این سرویس در دو سطح عمومی و ویژه دسته بندی و سرویس عمومی بصورت رایگان به مشتریان ارائه گردیده و برای سرویس ویژه که شامل ارسال پیامک برای تمامی عملیات بانکی مشتریان می باشد، آبونمان سالانه به مبلغ 100000 ریال در دو نوبت ( هر نوبت 50000 ریال) اخذ گردد.

بر همین اساس از ابتدای سال جاری الزام پرداخت آبونمان سالانه برای دریافت خدمت ویژه ساپتا، طی چندین نوبت اطلاع رسانی گردیده و بازه زمانی مشخصی جهت اعلام انصراف از دریافت خدمت و عدم کسر آبونمان سالانه برای مشتریان در نظر گرفته شد که در دوره یاده شده 49600 نفر از مشتریان خدمت انصراف خود را اعلام نمودند و خدمات ویژه ارسال پیامک برای آنها غیر فعال گردیده و از این پس فقط عملیات برداشت با مبالغ با اهمیت برای آنها ارسال می گردد.
شایان ذکر است با توجه به امکان عدم اطلاع برخی از مشتریان از تغییر نحوه ارائه این خدمت ، مشتریانی که تا پایان خرداد ماه سال جاری اقدام به انصراف از خدمت مزبور نمایند مبلغ آبونمان کسر شده (50000 ریال ) به حساب آنان برگشت داده خواهدشد.

بدیهی است این اقدام درجهت ایجاد امکان برای بانک ملی جهت توسعه فعالیتهای بانکداری الکترونیکی و موبایل بانک برای مشتریان عزیزمی باشد.

بالا