• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باکسی با اگهی15 تومانی و با اسپانسر عالی (اسپانسرقوی)5 تومان سود از کلیک هر زیرمجموعه در استاندارد

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
سایت تازه تاسیس پیکومانی که نماینده رسمی بانک پرفکت مانی در ایران است افتتاح شد.

قیمت بسیار پایین اجاره زیرمجموعه599 تومان

5تومان سود فقط در حالت استاندارد از هر کلیک زیرمجموعه در عضویت های برنزی و نقره ای وطلایی قیمت کلیک زبرمجموعه به ترتیب10،15و20 تومان است.

قیمتهای بسیار پایین ارتقا برنزی فقط29000 تومان نقره ای49000 و طلایی79000 تومان است.

آگهی استاندارد15 تومانی آگهی کوچک 10 تومانی و خیلی کوچک 5 تومانی

اسپانسر خوب وقوی(پیکومانی) با پشتیبانی عالی

به جرات میتوان گفت در حال حاضر پردرامدترین باکس ایرانی است.

برای ثبت نام روی بنر کلیک کنید:

اینم عکس از زیرمجموعه هام ومیانگینش:
Untitled.png

Last edited:

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
این باکس به دلیل این که یک روز در دسترس نبود طرح جبراتن خسارت گذاشته قیمت تبلیغاتش دو برابر کرده برای دو روز یعنی شده آگهیهاش شده 30 تومانی20 تومانی 10تومانی
مدیر این باکس همچنین به دلیل اینکه اسپانسر قوی در شروع کار دارد در مورد پرداختیهاش قول داده و واقعا هم تا الان در مدت زمان خیلی کم پاسخگو بوده و طرحهای بسیار جالبی گذاشته است.باکس خیلی خوبی است

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سایت تازه تاسیس پیکومانی که نماینده رسمی بانک پرفکت مانی در ایران است افتتاح شد.

قیمت بسیار پایین اجاره زیرمجموعه 255 تومان

5تومان سود فقط در حالت استاندارد از هر کلیک زیرمجموعه در عضویت های برنزی و نقره ای وطلایی قیمت کلیک زبرمجموعه به ترتیب10،15و20 تومان است.

قیمتهای بسیار پایین ارتقا برنزی فقط7000 تومان نقره ای17000 و طلایی27000 تومان است.

آگهی استاندارد15 تومانی آگهی کوچک 10 تومانی و خیلی کوچک 5 تومانی

اسپانسر خوب وقوی(پیکومانی) با پشتیبانی عالی

به جرات میتوان گفت در حال حاضر پردرامدترین باکس ایرانی است.

رای ثبت نام روی بنر کلیک کنید:

نحوه واریزشون چجوری هست؟من حساب بانک ملت و دی دارم میتونم باهاشون کار کنم؟متوسط درآمد روزانش چقدره؟

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
نحوه واریزشون چجوری هست؟من حساب بانک ملت و دی دارم میتونم باهاشون کار کنم؟متوسط درآمد روزانش چقدره؟

به هر حساب عضو شتاب واریز داره یعنی میتونید با ملت باهاش کار کنید سایت تازه تاسیسه روزانه حداقل باید 6 کلیک استاندارد انجام دهید و از هر کلیک زیرمجموعه هاتون در حالت استاندارد 5 تومان کسب میکنید ودر صورت ارتقا بیشتر

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
بشتابید به مدت یک هفته به اعضای جدیدش 1000تومان هدیه میدهد البته این سایت تازه تاسیسه و داره به مرور قیمتهاش واقعی میکند ولی کلا سایت خوبی است.

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
قیمتهای سایت واقعی شد آگهیها15 تومانی 10 تومانی 5 تومانی قیمت اجاره در حالت استاندارد599 تومان 5 تومان سود از هر کلیک زیرمجموعه در حالت استاندارد قیمت ارتقا به برنزی15000تومان به نقره ای29000تومان به طلایی49000 تومان فکر میکنم که قیمتهاش متعادل و واقعی شده و باز هم یکی از پردرامدترین سایتها است همچنین مدیرش قول داده که همه پرداختیهاش در20 دقیقه صورت گیرد. باکس عالی با پاسخگویی عالی و اسپانسر قوی ای است.

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
به مدت 3 روز در ازای افزایش موجودی 5 درصد هدیه میدهد.

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
این سایت از تاریخ 7/1 شروع به فعالیت کرده و تا الان 999 عضو دارد عالیه مگه نه؟

بالا