• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با استفاده از این روش بدون کلیک از پروباکس درآمد کسب کنید/اسکریپت کلیک اتوماتیک IRANIAINC

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
بله، درسته بدون کلیک پول دربیارید .ما به شما یک اسکریپت قابل نصب بر روی مرورگرتان می دهیم تا دیگر نیازی به کلیک کردن و نگاه کردن آگهی ها مسخره سایت ها PTC رو نداشته باشید.

این روش فوایدی داره که :

1- نیاز به وقت گذاشتن برای دیدن تبلیغات نیست
2- به صورت همزمان می توانید از چندین سایت کلیک پول دربیاورید
3- از همه مهم تر حجم و ترافیک نازنین شما برای 0/001 دلار خرج نمیشه

دوستان عضویت خودتون رو در سایت : Iranian Inc تکمیل کنید تا از تازه ترین روش ها کسب درآمد باخبر بشوید

لینک آموزش استفاده از اسکریپت:
نمایش اتوماتیک تبلیغات پروباکس بدون کلیک

roohipatala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه کپچا نداره این سایت؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
عزیزم این که سایت روش خاص خودش رو داره معمولا سایت های بزرگ کپچا ندارند و روش امنیتی قوی تری که شما رو مجبور به نگاه کردن تبلیغ می کنه را دارد اما همیشه دست بالای دست بسیار است .تازه ما برای سایت هایی که کپچا هم دارند اسکریپت درحال آماده کردن هستیم که طی چند روز آینده در سایت خودمون ارائه می کنیم.

مثل همین اسکریپت هم طی همین امروز برای نئوباکس در سایت خودمون و در پرشین تولز قرار می دهیم.

روش کار از ما درآمد از شما

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
بله، درسته بدون کلیک پول دربیارید .ما به شما یک اسکریپت قابل نصب بر روی مرورگرتان می دهیم تا دیگر نیازی به کلیک کردن و نگاه کردن آگهی ها مسخره سایت ها PTC رو نداشته باشید.

این روش فوایدی داره که :

1- نیاز به وقت گذاشتن برای دیدن تبلیغات نیست
2- به صورت همزمان می توانید از چندین سایت کلیک پول دربیاورید
3- از همه مهم تر حجم و ترافیک نازنین شما برای 0/001 دلار خرج نمیشه

دوستان عضویت خودتون رو در سایت : Iranian Inc تکمیل کنید تا از تازه ترین روش ها کسب درآمد باخبر بشوید

لینک آموزش استفاده از اسکریپت:
نمایش اتوماتیک تبلیغات پروباکس بدون کلیک

تست كردم جواب نداد

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
من تست کردم شد... موجودیم 0.038 بود بعد از اجرا و دیدن تمام تبلیغات شد 0.062
کار می کنه...
حالا راز این اسکریپت چی هست و سودش برای تولید کننده کجا است.. باید بررسیش کنم....

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
من تست کردم شد... موجودیم 0.038 بود بعد از اجرا و دیدن تمام تبلیغات شد 0.062
کار می کنه...
حالا راز این اسکریپت چی هست و سودش برای تولید کننده کجا است.. باید بررسیش کنم....

كار خاصي بايد كنيم؟؟؟
چون من هم ديروز تست كردم و هم الان جواب نداد. سرعت اينترنتم هم خوبه و از اين جهت مشكل ندارم
ضمنا ميخوام بدونم روي سايتهاي ديگه مثل the-bux و nerdbux هم جواب ميده يا نه؟

Last edited:

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
من کار خاصی انجام ندام..
همونی که نوشته بودن انجام دادم.. فایرفاکس من ورژن 22 هست...

این سایت ها رو نمی دونم.. چون عضو نیستم...

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
ما به عنوان ارائه دهند این اسکریپت تا حال اولین نفری که گفت مشکل داشته mahmoudezoj بوده پس دوست عزیز ابتدا روش رو طبق همان چیزی که ما درسایت خودمون "iranininc.ir"اعلام کردیم انجام بده سعی کن فایرفاکس خودت رو آبدیت کنید ** البته مهم نیست آن چنان** ولی چون تست ما روی آخرین ورن فایرفاکس از قدیمی ترین ورژن ها زیاد مطلع نیستیم که مشکلی داره یا نه.ورژن فایرفاکس ما 23/06 هستش.**نسخه بتا**

یه مژده هم باید برای دوستان کروم عزیز بدیم که تا چند روز آینده نسخه کروم هم میزاریم.

مشکلی بود درخدمت هستیم.

دوستی که گفت فایدش برای سازندش چیه:اینکه بیگاری برای یک سایت PTC نکنیم و راحت درآمد داشته باشیم
در مورد سایت های که دوستم گفتن چون سایت های معروفی هستند توی برنامه ما هست حتما می زاریم،فقط دوستان حمایت کنند.

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
كسايي كه استفاده كردند
اكانتشون مسدود نشده؟

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
ما به عنوان ارائه دهند این اسکریپت تا حال اولین نفری که گفت مشکل داشته mahmoudezoj بوده پس دوست عزیز ابتدا روش رو طبق همان چیزی که ما درسایت خودمون "iranininc.ir"اعلام کردیم انجام بده سعی کن فایرفاکس خودت رو آبدیت کنید ** البته مهم نیست آن چنان** ولی چون تست ما روی آخرین ورن فایرفاکس از قدیمی ترین ورژن ها زیاد مطلع نیستیم که مشکلی داره یا نه.ورژن فایرفاکس ما 23/06 هستش.**نسخه بتا**

یه مژده هم باید برای دوستان کروم عزیز بدیم که تا چند روز آینده نسخه کروم هم میزاریم.

مشکلی بود درخدمت هستیم.

دوستی که گفت فایدش برای سازندش چیه:اینکه بیگاری برای یک سایت PTC نکنیم و راحت درآمد داشته باشیم
در مورد سایت های که دوستم گفتن چون سایت های معروفی هستند توی برنامه ما هست حتما می زاریم،فقط دوستان حمایت کنند.

ممنون دوست عزيز! مشكل از سيستم خودم بود. بدون آپديت مرورگر قضيه حله

roohipatala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز اکانت ساختم
اسکریپت بدون مشکل کار کرد
نسخه فایرفاکسم
8.0.1
الان 5 6 ساعت از ثبت نام هم گذشته مشکلی واسه اکانتم پیش نیومده
ممنون از ارائه دهنده این اسکریپت

بالا