مگه الگوریتم جدیدش چیه ؟ بر چه اساسی بازدید میده ؟
پنگوئن الگوریتم جدید که از 5 اردیبهشت اومده کلی هم تغییرات داده تو این مدت کم بیشترم سایت های تفریحی دارن ضربه میخورن
منظورش از پنگوئن همون پاندا !
پ ن : ما مزاح فرض می کنیم
منظورش از پنگوئن همون پاندا !
پ ن : ما مزاح فرض می کنیم
فکر می کنم پنگوئن تمام سایت های پربازدید فارسی رو تحت تاثیر قرار داده و باعث کم شدن ورودی از 24 اپریل تا الان شده.
ولی دوستانی که ورودی گوگل شون کم شده فعلا نباید نگران باشند. چون هنوز برای قضاوت زوده.
ممکنه خیلی از سایت هایی که ورودیشون کم شده، اگر تخلف خاصی نکرده باشند به زودی از قبل هم بهتر بشن.
برای قضاوت باید یکی دو هفته دیگه صبر کرد.
نه سیاوش جان ، پنگوئن الگوریتم جدیده .
ضمنا سیاست جدید گوگل یک نقطه منفی بسیار بزرگ داره که من هنوز باورم نمی شه گوگل همچین اشتباهی رو مرتکب بشه!
شما می تونید با خرید لینک توی سایت های جریمه شده مثلا آسان دانلود برای یک سایت که مال شما هم نیست تو نتایج جستجوی گوگل بکشیدش پایین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من یکی از سایت هام تقریبا از گوگل حذف شد درست بعد از خرید لینک مستقیم از آسان دانلود. نمی دونم گوگل با این آسان دانلود چه پدر کشتگی داره که هم رنکش رو آورد پایین هم هر لینکی می ره توش مثل من داغون می شه.
البته بازدید خیلی از وبلاگ هام به شدت بالا رفته. نظر من اینه که الگوریتم جدید گوگل توانایی و دقت کافی برای تشخیص مطلب اصل و مطلب کپی شده رو نداره. من وبلاگ هایی دارم که فقط کپی هستند و از سایت اصلی هم بالاترند.
ضمنا سیاست جدید گوگل یک نقطه منفی بسیار بزرگ داره که من هنوز باورم نمی شه گوگل همچین اشتباهی رو مرتکب بشه!
شما می تونید با خرید لینک توی سایت های جریمه شده مثلا آسان دانلود برای یک سایت که مال شما هم نیست تو نتایج جستجوی گوگل بکشیدش پایین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!