• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با اومدن الگوریتم جدید گوگل کیا سایتشون ضربه خورده و ورودی گوگلشون کم شده؟؟؟

samyar1

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام

سایت خود من خیلی کم شده ورودی گوگلش واسه چندتا از بچه های دیگه هم همینجور واسه شما ها چطور نظر بزارید تا یه فکری بکنیم

با تشکر

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
مگه الگوریتم جدیدش چیه ؟ بر چه اساسی بازدید میده ؟

samyar1

Registered User
لایک‌ها
5
مگه الگوریتم جدیدش چیه ؟ بر چه اساسی بازدید میده ؟

پنگوئن الگوریتم جدید که از 5 اردیبهشت اومده کلی هم تغییرات داده تو این مدت کم بیشترم سایت های تفریحی دارن ضربه میخورن

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
پنگوئن الگوریتم جدید که از 5 اردیبهشت اومده کلی هم تغییرات داده تو این مدت کم بیشترم سایت های تفریحی دارن ضربه میخورن

منظورش از پنگوئن همون پاندا !
پ ن : ما مزاح فرض می کنیم :D

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
فکر می کنم پنگوئن تمام سایت های پربازدید فارسی رو تحت تاثیر قرار داده و باعث کم شدن ورودی از 24 اپریل تا الان شده.

ولی دوستانی که ورودی گوگل شون کم شده فعلا نباید نگران باشند. چون هنوز برای قضاوت زوده.
ممکنه خیلی از سایت هایی که ورودیشون کم شده، اگر تخلف خاصی نکرده باشند به زودی از قبل هم بهتر بشن.

برای قضاوت باید یکی دو هفته دیگه صبر کرد.

samyar1

Registered User
لایک‌ها
5
منظورش از پنگوئن همون پاندا !
پ ن : ما مزاح فرض می کنیم :D

داش انگار از دنیا عقبی پاندا دیگه قدیمی شده الان الگوریتم جدید پنگوئن که خیلی سایت ها رو تو این مدت کم ضربه زده ولی خوب شاید درست بشه

samyar1

Registered User
لایک‌ها
5
فکر می کنم پنگوئن تمام سایت های پربازدید فارسی رو تحت تاثیر قرار داده و باعث کم شدن ورودی از 24 اپریل تا الان شده.

ولی دوستانی که ورودی گوگل شون کم شده فعلا نباید نگران باشند. چون هنوز برای قضاوت زوده.
ممکنه خیلی از سایت هایی که ورودیشون کم شده، اگر تخلف خاصی نکرده باشند به زودی از قبل هم بهتر بشن.

برای قضاوت باید یکی دو هفته دیگه صبر کرد.

بله درسته فعلا سایت ها رو با مشکل مواجه کرده ایشاله که درست بشه

samyar1

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان دیگه هم بیان بحث کنن فقط نگاه نکنید

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
این روزا مرتب میشنویم می خونیم الگوریتم گوگل ال شد بل شد یا پنگوین اومد و الگوریتم سایت ما رو رتبش رو کم کرد زیاد کرد و حالا چی میشه اما شده به این فکر کنید که گوگل داره همه رو بازی میده ؟ الان یه بحثی در گرفته که شاید گوگل داره از تیوری ترس استفاده می کنه همون که می گه ترس بنداز و حکومت کن! اینی که می گم به این خاطره که تعغییر در مورد سایت ها
از دو سال پیش تاکنون برای همه سایت ها با شرایط یکسان نبوده بطور مثال دو سایت رو با یه شیوه راه اندازی کردن سیو کردن و... اما یکیش اومده پایین اون یکی نه الان شما نمونش رو زیاد می بینید یکی سایتش شدیدا پایین اومده اون یکی عین همین سایته اما رتبش ترفی هم کرده ! گفته می شه گوگل توانایی مبارزه با بلک هات رو اونجور که ادعا می کنه نداره برای همین بطور رندوم سایت ها رو انتخاب می کنه رتبشون پایین یا بالا می کنه بدون هیچ علتی!!!! تا ترس بندازه ملت دس وردارن از بلک کردن! بعدش که ابا از اسیاب افتاد دوباره همون اش و کاسه از اون طرف یه تیوری می گه گوگل داره از ما یاد می گیره تماشا می کنه ویاد میگیره و قوی تر و فهمیده تر میشه! نمونش هم درک اعجاب انگیزش از محتوای سایت ما و نجزیه تحلیل مطالب ماست حالا ما بین این دو تیوری شما کدومش رو می گیرین؟ این بسیار مهمه چون باید سیو سایتتون بر پایش انجام بدید اگه اولی رو بگیرین پس همون تکنیک های بک تجاری و کپی .... با کمی تعغییر و منتظر شدن تا این جو خالی بندی گوگل از بین بره دوباره سایت شما ترقی کنه اگه دومی رو بگیرین پس باید از نو شروع کنید و به تولید محتوای جدید یکتا فکر کنید کدوم رو انتخاب می کنید؟ جواب سوال شما اینجاست! گوگل فرصت انتخاب به شما داده و این یعنی چقدر داره به فهم انسانی نزدیک می شه و شاید هم خطرناک!

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
نه سیاوش جان ، پنگوئن الگوریتم جدیده .

مگه به ایران رسیده ؟ من نشنیده بودم رسیده باشه :eek:
پ ن : می گم چند وقت ورودیم زیاد شده نگو بخاطر همین بقیه اسپم شدن ما اومدیم بالا ....
پ ن : samyar1 معذرت اطلاع نداشتم ! حسین جان ممنون از یاداوریت ...

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
چند روز پیش هم توی تاپیک دیگه ای گفتم که گوگل این روزها حالش اصلا خوب نیست.
هرچه بیشتر میگذره آثار این مریضی رو بیشتر میبینم.

یه نمونه دیگه :
سایت kamyabonline.com تقریبا 7 ماه پیش دامنه خودش رو به kamyab.com تغییر داد. با توجه به اینکه دامنه رو ریدایرکت کردند روی دامنه جدید، دامنه قدیمی به فاصله یک هفته از نتایج جستجو حذف شد و دامنه جدید جاش رو گرفت. خیلی هم سریع رتبه و الکسای دامنه جدید مثل دامنه قبلی شد.
(خب تا اینجا همه چیز عادیه)

اما از دیروز، گوگل دوباره دامنه قدیمی رو توی نتایج جستجو نشون میده !! اون هم با رتبه خیلی خوب توی صفحه اول ! در حالی که دامنه 7 ماه پیش ریدایرکت شده و دیگه اثری ازش نبود !

نظر من اینه که گوگل دیتابیس های قدیمیش رو بالا کشیده و داره سایت های فارسی رو از صفر رتبه بندی می کنه.
کار خطرناکیه ! خدا به دادمون برسه. که این تازه از نتایج سحر است !

samyar1

Registered User
لایک‌ها
5
اره خیلی عجیبه یکی از سایت ها هم خیلی پیج رنکش افت کرده اسان دانلود بود من چند وقت پیش چک کردم از 5 شده بود 2 با چندتا سایت دیگه حسابی گر دو خاک کرده

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
من یکی از سایت هام تقریبا از گوگل حذف شد درست بعد از خرید لینک مستقیم از آسان دانلود. نمی دونم گوگل با این آسان دانلود چه پدر کشتگی داره که هم رنکش رو آورد پایین هم هر لینکی می ره توش مثل من داغون می شه.
البته بازدید خیلی از وبلاگ هام به شدت بالا رفته. نظر من اینه که الگوریتم جدید گوگل توانایی و دقت کافی برای تشخیص مطلب اصل و مطلب کپی شده رو نداره. من وبلاگ هایی دارم که فقط کپی هستند و از سایت اصلی هم بالاترند.
ضمنا سیاست جدید گوگل یک نقطه منفی بسیار بزرگ داره که من هنوز باورم نمی شه گوگل همچین اشتباهی رو مرتکب بشه!
شما می تونید با خرید لینک توی سایت های جریمه شده مثلا آسان دانلود برای یک سایت که مال شما هم نیست تو نتایج جستجوی گوگل بکشیدش پایین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
ضمنا سیاست جدید گوگل یک نقطه منفی بسیار بزرگ داره که من هنوز باورم نمی شه گوگل همچین اشتباهی رو مرتکب بشه!
شما می تونید با خرید لینک توی سایت های جریمه شده مثلا آسان دانلود برای یک سایت که مال شما هم نیست تو نتایج جستجوی گوگل بکشیدش پایین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه این قسمتی که بولد کردم درست باشه خیلی خوب میشه.
خیلی وقت بود دنبال یه فرصت میگشتم تا یه سایت رو نابود کنم.(البته این رو هم بگم سایت خارجی هست پس فکر ... نکنید :D)

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
ورودی سایت هاتون چند درصد کمتر شده؟ منظورم اینه که مشکل بحرانی هست یا اینکه فقط درصد کمی از ورودی هاتون رو از دست دادید؟

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
تازگی ها ورودی گوگل ام خیلی بیشتر شده
muzikaa-1133.gif
:دی

samyar1

Registered User
لایک‌ها
5
من یکی از سایت هام تقریبا از گوگل حذف شد درست بعد از خرید لینک مستقیم از آسان دانلود. نمی دونم گوگل با این آسان دانلود چه پدر کشتگی داره که هم رنکش رو آورد پایین هم هر لینکی می ره توش مثل من داغون می شه.
البته بازدید خیلی از وبلاگ هام به شدت بالا رفته. نظر من اینه که الگوریتم جدید گوگل توانایی و دقت کافی برای تشخیص مطلب اصل و مطلب کپی شده رو نداره. من وبلاگ هایی دارم که فقط کپی هستند و از سایت اصلی هم بالاترند.

مشکل همین جاست گوگل نمیتونه سایت های کپی تشخیص بده یکی میاد کلی وقت میزاره متن ترجمه میکنه یه مطلب اختصاصی میزنه بعد سایت دیگه میاد کپی میکنه حتی منبع رو هم نمیزنه ولی چون پیج رنک و سابقش بیشتر میاد بالاتر از سایتی که اون مطلب خودش گذاشته این هم حل کنه خیلی خوب میشه تا یکسری نامردی نکنن و حق کسی ضایع نشه به جای گیر دادن به بک لینک

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
فکر کنم تغییر نکرده ولی باز فردا دقیق چک میکنم میگم.

بالا