• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با اين مشخصات آيا نيازي به تغيير پاور سيستم هست يا خير ؟

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان عزيز
چند مقاله در مورد پاور و اين که يکي از اجزاي مهم سيستم و قلب تپنده اون هست خوندم حالا سوالم از شما دوستان اين هست >> آيا با اين مشخصات سيستمي که در زير به صورت کامل ذکر کردم نيازي به تغيير پاور هست يا خير ؟ و در صورت پاسخ مثبت چه پاوري بايد خريداري کنم که هم خوب باشه هم مقرون به صرفه ؟
نکته مهم اين که از روز اول که سيستم رو خريداري کردم هر از چندي يعني هفته اي دو سه بار موقعي که برنامه هم زياد باز هست سيستم يه دفعه ريستارت مي شه البته روزهاي اوايل که خريده بودم کارت تي وي و کارت دي وي بي و اين چيزها نداشتم ولي اين مشکل بود الان هم که اين کارت ها به مادر برد اضافه شده باز هم اين مشکل ريستارت شده هست مشکل هم به اين صورت هست که يه دفعه يک پيغام در حالتي مثل محيط MS DOS نمايش داده مي شه که صفحه سورمه اي رنگ هست و در متني سفيد رنگ درج شده که در اون به اين فايل اشاره شده :
WIN32.SYS و چون سيستم در حال ريستارت هست و انگار ديگه همه چي قطع مي شه و سيستم عاملي وجود نداره که بشه از اين صفحه عکس گرفت تا ببينم مشکل چيه يعني اين تصوير دقيق نمي دونم از کجا لود مي شه و سيستم يه دفعه ريستارت مي کنه
نکته مهم : دوستان لطف کنند اگه خودشون تجربه دارن در اين زمينه بيان کنن چون خودم تا بحال در اين مورد زياد مطلب و نظر شنيدم و اگه بخوام به اون ها توجه کنم بايد يه پاور 140 هزار تومني بخرم در نتيجه مي خوام واقعاً به اين نتيجه برسم که خريدن يک پاور براي اين سيستم و تغيير اون نياز هست يا خير؟
لطفاً به مشخصات سيستم که در زير ذکر گرديده توجه کنيد سعي کردم قطعاتي که زياد به پاور ربط پيدا مي کنه رو در درجه اولويت قرار بدم :

cpu: AMD box 2600 barton
M.B: MSI KT6 Delta
ram: 256 kingston 533
V.G.A: 64 ati radeon 7000 serios
TV & capture: MSI@nywere plus
DVB CART: SKY STAR 2 2.6d
Modem: Zoltrix 3chip
CD ROM: ASUS
COMBO: TDK
case: Mec
از همين کيس هاي معمولي با پاور MEC معمولي که روشون آماده هست
مشخصاتي که روي پاور نوشته بود رو در زير ذکر کردم:
AC/INPUT: 100-127 V 6a
200 - 240v سه آمپر
FQ فرکانس: 50-60 هرتز
PEAK LOAD: 400 W

در ضمن به جز فن پاور و فن سي پي يو که جز لاينفک هر سيستمي هست سه تا فن پاور دو تا در پشت و کي در جلو هم دارم و مي خوام يه فن براي هارد هم خريداري کنم

ممنون مي شم هر نوع تجربه اي که داريد در اختيارم بزاريد
با تشکر و سپاس فراوان از همه اساتيد / مديران / ادمين و کاربران محترم که هميشه يار و ياور بنده بودند
شاد و پيروز باشيد

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما لازم نيست پاور 140 تومني بخريد!!!!!

پاور aopen 400w قيمتش 30 تومنه و acbel 400w حدود 47 تومن. اصول درست كار كردن قطعات كامپيوتر خنك نگه داشتنشون هست. و برق به اندازه كافي بهشون برسه

بالا