lilyrose
مدیر بازنشسته
لطفا از این تاپیک برای مواردی استفاده کنید که بودجه ی مشخصی رو برای خرید دوربین در نظر گرفته اید و نیاز به راهنمایی جهت انتخاب مدل دوربین دارید.
salam man tahala akasi nakardam mikham inkaro shoro konam mikham iedorbin bekharam ke halahalaha bedardam bokhore ta 1500 hazine kolesh bishtar nashe ashrghe tabiatam vas haminam dorbin mikham khaheshan ie dorbine khob be man moarefi konid azaton mamnonam
لطفا از این تاپیک برای مواردی استفاده کنید که بودجه ی مشخصی رو برای خرید دوربین در نظر گرفته اید و نیاز به راهنمایی جهت انتخاب مدل دوربین دارید.
منظورتون 1میلیون و پانصدهزارتومنه ؟ ضمنا حداقل باید 7 8 تا اولویتتو بگی که کسی بتونه راهنمایی کنه . بی نهایت نوع لوازم با این پول میتونی بخری .
دوستان بین 400 الی 600 جهت مصارف خانگی چه دوربینی پیشنهاد میکنید؟
سلام
ممنون از راهنماییتون
میتونید لطف کنید دلیل اینکه این دوربینارو پیشنهاد دادید چیه؟
خودتون داشتید؟
چه برتریهایی نسبت به بقیه دارن؟
آدم غیر حرفه ای هم میتونه باهاش عکس خوب بگیره؟
ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید
سلام
نظر من روی canon sx230 یا sony hx7 Or hx9 هست.
سلام دوست من. تا رنج 500 تومن این کانن انتخاب آخره؟ پیشنهاد دیگه ای نیست. راستش من یه ذره با کوچیک بودن این دوربین مشکل دارم! مثل برخی مدلها جای دست و اینا نداره یه جورایی احساس می کنم لیز می خوره اینطور نیست؟
سلام.
قیمت الان رو ندارم ولی فکر کنم یه کم بالاتر از 500 باشه.تو این رنج بیشتر دوربین ها همین حالت رو دارند و به نوعی ممکنه خوش دست نباشند ولی من خودم sx210 دارم و 230 هم مثل همین میمونه از نظر هیکل و خوش دستی.تا حالا باهاش از این لحاظ مشکلی نداشتم.بدنه اش جوری نیست که تو دست لیز بخوره.منتها مشخصات خوبش باعث شده که این مشکلات زیاد تو چشم نباشه
خیلی ممنون
من می خوام این رو برای خونه بخرم. راستش امروز رفتم w570 رو دیدم که واقعا دیزاین در حد اسباب بازی بود و من نه با یک دست و نه با 2 دست نمی تونستم نگه ش دارم!!!
فقط یه سوال این 230 لنز خور هست یا نه؟ و اینکه 12.8 مگا برای خرید الان منطقی به نظر میرسه؟ چون من دیدم دوربینهای 16 و 18 الان تو بازاره. ببخشد من زیاد اطلاعاتم بالا نیست اگه سوالم مبتدیانه به نظر اومد.