سلام دوستان وقتتون بخیر
حقیقتش من از نوجوانی سایت داشتم و خبر و ... کار میکردم.
بعد از اون هم فروشگاه اینترنتی زدم و کسب درآمد
و بعد از اینا مشغول حرفه خودم (نویسندگی و ترجمه و کلا هنر ) شدم.
و الان اون سایت تفریحی softestan.com با 15-16 سال طول عمر (الان بچه م باید 15 ساله میبود D: ) یکی دو سالی هست حتی وقت نکردم بروزش کنم!
بازدیدش از روزی 5 هزار کاربر رسیده به 100 نفر
فروشگاه اینترنتی delbar.ir که کلا چند ساله خاک میخوره و حتی عکسای محصولاتم بالا نمیاد چون دامنه های biz , org , us و... داشتم و با افزایش دلار 300-400 هزار تومن باید تمدید میکردم هر کدوم رو
ولی چون دیگه کسب درآمدی از این طریق نمیکردم قید اون دامنه ها رو زدم و ...
سایت بعدی هم delbar.us هستش که مقالات علمی و مطالب خوبی میزاشتم و روزی 3-4 هزار بازدید کننده داشت الان نگاه میکردم وبگذر رو رسیده به روزی 200 نفر
بازم میگم اصلا وقت بروزرسانی و وبمستری و... ندارم! (با وجود تلگرام و شبکه های اجتماعی هم که کلا بی خیالش شدم)
فروش هم چندین بار میزاشتم و میدیدم کسی پیام نمیده بی خیال میشدم
بعدم دامنه ای با 15-16 سال قدمت دیگه خیلی حیفه بفروشمش...
الان با این توضیحات بنظر شما چیکار کنم؟!
اینکه بدم واسم بروزرسانی کنن هم قدیم خوب بود الان پیام داده طرف میگه ماهی 5 میلیون میگیرم یکی از سایت ها رو بروز نگه دارم /:
والا روزی نیم ساعت وقت بذارم خودمم میشه مث قدیم
ولی دیگه اینکه هر روز خبر بزارم، مطلب بزارم و... هیچ نتیجه ای نداره بنظرم...
کتاب زیاد دارم، کتابام رو بزارم واسه فروش؟
چیکار کنم بنظرتون...
حقیقتش من از نوجوانی سایت داشتم و خبر و ... کار میکردم.
بعد از اون هم فروشگاه اینترنتی زدم و کسب درآمد
و بعد از اینا مشغول حرفه خودم (نویسندگی و ترجمه و کلا هنر ) شدم.
و الان اون سایت تفریحی softestan.com با 15-16 سال طول عمر (الان بچه م باید 15 ساله میبود D: ) یکی دو سالی هست حتی وقت نکردم بروزش کنم!
بازدیدش از روزی 5 هزار کاربر رسیده به 100 نفر
فروشگاه اینترنتی delbar.ir که کلا چند ساله خاک میخوره و حتی عکسای محصولاتم بالا نمیاد چون دامنه های biz , org , us و... داشتم و با افزایش دلار 300-400 هزار تومن باید تمدید میکردم هر کدوم رو
ولی چون دیگه کسب درآمدی از این طریق نمیکردم قید اون دامنه ها رو زدم و ...
سایت بعدی هم delbar.us هستش که مقالات علمی و مطالب خوبی میزاشتم و روزی 3-4 هزار بازدید کننده داشت الان نگاه میکردم وبگذر رو رسیده به روزی 200 نفر
بازم میگم اصلا وقت بروزرسانی و وبمستری و... ندارم! (با وجود تلگرام و شبکه های اجتماعی هم که کلا بی خیالش شدم)
فروش هم چندین بار میزاشتم و میدیدم کسی پیام نمیده بی خیال میشدم
بعدم دامنه ای با 15-16 سال قدمت دیگه خیلی حیفه بفروشمش...
الان با این توضیحات بنظر شما چیکار کنم؟!
اینکه بدم واسم بروزرسانی کنن هم قدیم خوب بود الان پیام داده طرف میگه ماهی 5 میلیون میگیرم یکی از سایت ها رو بروز نگه دارم /:
والا روزی نیم ساعت وقت بذارم خودمم میشه مث قدیم
ولی دیگه اینکه هر روز خبر بزارم، مطلب بزارم و... هیچ نتیجه ای نداره بنظرم...
کتاب زیاد دارم، کتابام رو بزارم واسه فروش؟
چیکار کنم بنظرتون...