• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با این شرایط برم دانشگاه یا نه؟شما جای من بودید میرفتید؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
درود بزرگواران به همیاریتون نیاز دارم.
من دیپلم تجربی هستم دانشگاه علمی کاربردی ذر سه رشته کامپیوتر:
1-کاردانی فنی نرم افزار-برنامه سازی کامپیوتری
2-کاردانی فنی ارتباطات و فناوری اطلاعات(ict)
3-کاردانی فنی فناوری ارتباطات و اطلاعات(ICT)
از طزیق سایت جامع علمی کاربردی ثبت نام کردم و دو یا سه روز دیگه نتایج در سایت سنجش اعلام میشه.. با این تفاسیر زیر به بنده بگید برم دانشگاه یا نه؟(با غیر این سه رشته دیگه نمیتونم هیچ رشته ی دیگه یی رو بخونم با این سنم دیگه حوصله ی درس خوندن ندارم یا دانشگاه نمیرم یا اگه برم فقط میخوام کامپیوتر بخونم تا زود پاسشون کنم بره پی کارش چون هم علاقه دارم هم دستی توش دارم.تو شهرمون فقط این سه تا رشته برای کامپیوتر دانشگاه داره بقیه رشته های کامپیوتر اینجا نیست))
1-سن 31
2-دیپلم تجربی
3-علایق کلا نرم افزاری از سخت افزار بدم میاد.
4-الان بیکارم و سرمایه هم ندارم (8 سال جون کندم تو کارخونه ها کار کردم ولی تو بورس پولم پرید همش فقط 2 تومن برام باقی مونده کمی هم به خانواده و پدرم طی این سالهاقرض دادم که میدونم دیگه بر نمیگرده)
5-میدونم اگه برم دانشگاه بعد 4 5 سال که مدرک بگیرم دیگه تو اون سن مدرک برای کارم به دردم نمیخوره چون 36 ساگی هیچ جا استخدام نمیکنند ولی از اونجایی که قصدم برای ازدواج موند برای 36 سالگی به بعد اقلا میگم یه لیسانس بگیرم بزارم جیبم نگن یارو هم دیر ازدواج کرده هم پول نداشته از اینورم درسم که نخونده و دیپلمه!تو اجتماع هم نگن دیپلمه هست اونم تو این دوره زمونه!!سان اجتماعی منظورمه .البته میدونم الان مساله اصلی پول داشتنه که اعتبار به ادم میده ولی هرجوری هم نگاه کنیم باز لیسانسه بودن بهتر از دیپلم بودنه اونم هر سنی باسی مهم نیست.
6-دانشگاه هایی دیگه نمیتونم برم چون دنبال کار میگردم و نمیتونم هم کلاس برم هم کار کنم چون شدنی نیست اگه کارخونه یا اینجور جاها کار کنم مرخصی روزانه بهم نمیدند ولی علمی کاربردی رو میشه مرخصی گرفت و کاریش کرد.بقیه دانشگاه ها نه
7-خودم میدونم ارزش دانشگاه هایی که بدون کنکوره خیلی کمه ولی بالا گفتم که مهم اینه که یه مدرک حداقل لیسانس بگیریم بزاریم جیبمون مهم نیست از کجا باشه فردا کسی پرسید مدرکت چیه بگیم لیسانسه نگیم دیپلم!
8-اگه دانشگاه برم چه فرصتایی رو از دست میدم؟(با توجه به سن بالام) و برعکس چه فرصتایی ممکنه بدست بیارم؟(اگه فرصتی به نظرتون متصورین)
9-تو این سن من میشه برنامه نویسی یاد گرفت و ازش درامد کرد طی حداکثر 2 سال بعد؟
10-نظراتتون رو بی پرده بگید که برم یا نه.

توضیح اینکه بنده به هیچ وجه به کارهای سخت افزاری کامپیوتری علاقه ای ندارم و بیشتر نرم افزاری دوست دارم.از مساعل برق و اینام بدم میاد. و دوم اینکه ریاضیاتم از اول ضعیف بود ولی نرم افزارها رو زود یاد میگیرم همه نرم افزارها از نرم افزارهای کار با صدا بگیر تا نرم ازفارهای گرافیکی و انیمیشن سازی.اما برنامه نو.یسی تا حالا نکردم ولی محیطشو دیدم بدک نیست فک کنم علاقمند میشم بهش کمکم.دیپلم خودم تجربی بوده ولی به زور رفتم به این رشته از اول ازش متنفر بودم .با این تنوضیح اگه نظرتون منفیه که هیچ ولی اگه میگین برم کدوم یکحی از این 3 شته برم؟
1-کاردانی فنی نرم افزار-برنامه سازی کامپیوتری
2-کاردانی فنی ارتباطات و فناوری اطلاعات(ict)
3-کاردانی فنی فناوری ارتباطات و اطلاعات(ICT)

M.MEHDI.SH

Registered User
لایک‌ها
147
من فقط یک نکته میگم
با توجه به اینکه ریاضیت ضعیفه و با محیط نرم افزار ها هم سریع اشنایی پیدامیکنی
به نظرم طی دو ساال بشین فوتوشاپ در سطح فوق حرفه ای یاد بگیر تا برنامه نویسی

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
من فقط یک نکته میگم
با توجه به اینکه ریاضیت ضعیفه و با محیط نرم افزار ها هم سریع اشنایی پیدامیکنی
به نظرم طی دو ساال بشین فوتوشاپ در سطح فوق حرفه ای یاد بگیر تا برنامه نویسی
سپاس مهدی جان اوکی حالا نظرت در مورد دانشگاه رفتن چیه؟

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
داداش دلت میخواد کل پی تی بگن برو ثبت نام کن ! تا بری دنبال درس
میتونی بری یه دوره فنی حرفه ای بگذرونی بعدش سریع وارد بازار بشی دیگه این همه دل دل کردن نداره
دوره کولرگازی ، سردخانه ، جوشکاری ، تعمیرات و ... هزار تا رشته دیگه
اگه دانشگاه هم میخوای بری برو علمی کاربردی ، هرکی از تحصیل دور مونده داره میاد اکثرا بالای 28 سال سن دارن
دل یک دله کن فقط سریع هر تصمیمی میگیری بگیر که وقت داره میگذره

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
داداش دلت میخواد کل پی تی بگن برو ثبت نام کن ! تا بری دنبال درس
میتونی بری یه دوره فنی حرفه ای بگذرونی بعدش سریع وارد بازار بشی دیگه این همه دل دل کردن نداره
دوره کولرگازی ، سردخانه ، جوشکاری ، تعمیرات و ... هزار تا رشته دیگه
اگه دانشگاه هم میخوای بری برو علمی کاربردی ، هرکی از تحصیل دور مونده داره میاد اکثرا بالای 28 سال سن دارن
دل یک دله کن فقط سریع هر تصمیمی میگیری بگیر که وقت داره میگذره
از تمام این رشته ها متنفرم:دوره کولرگازی ، سردخانه ، جوشکاری ، تعمیرات و ...

رضا جان چه رشته یی میخونی؟

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
من تصویربرداری میخونم داداش ، دقیقا مثل شما تردید داشتم برم دانشگاه چون 28 سالم شده بود و دیپلم رو سال 81 گرفته بودم فکر میکردم دیگه برم دانشگاه آبروریزی هست ، ولی رفتم و همه این حرفا را انداختم دور ، ریا نباشه معدلم هم خفن شده ، چون امثال من هستن که قدر درس رو میدونن ، من بیشتر تیزر سازی رو دوست دارم و انیمیشن خیلی میتونه تو این کار کمکم کنه و کلا تو کارای تبلیغاتی پول خوبی هست .
رشته ای رو برو که دوست داری اگر کامپیوتر دوست داری تو مشهد که یه موسسه هندی هست به نام NIIT کامپیوتر درس میده جامع و کامل البته به انگلیسی که یه کورس زبان هم میزاره 6 ماه اگر ضعیف باشید ، در شهر شما هم اگه هست همین رو برین دو سال هست یه سال دیگه هم اگه تو هند بتونی بخونی لیسانسش رو میگیری :)
اگه حال این کارا رو هم نداری برو همون علمی کاربردی ، رشته گرافیک هم خیلی عالی هست دربارش فکر کن ، خیلی جذاب هست

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دانشگاه رو الان باید فقط واسه اینکه جنست جور باشه باید بری....صرف دانشگاه رفتن هیچ کمکی به آینده شغلی و درآمدت نخواهد کرد.

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
کلا تو دانشگاه چیز زیادی یاد نمیگیری ، مگر اینکه خودت بخوای ، بیشتر راه رو نشونت میدن
خیلی از کسایی که شاغلن و مدرک ندارن الان دارن میان دانشگاه تا مدرک هم بگیرن ، الان مدرک و تجربه در کنار هم باید داشته باشی و بالاخره باید از یه جایی شروع کرد مثلا بیا دانشگاه مدرک بگیرو بعدش برو دنبال همین رشته ، چون اطلاعاتی دربارش داری زودتر هم راه میفتی و پیشرفت می کنی.
اگه همین طور تلک و تلک بیای و بری معلومه هیچی یاد نمیگیری و آخرش هم فحش به زمونه و دانشگاه میدی که به درد نمیخوره ، اصل خودتی که میخوای چیزی بشی یا نه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
من تصویربرداری میخونم داداش ، دقیقا مثل شما تردید داشتم برم دانشگاه چون 28 سالم شده بود و دیپلم رو سال 81 گرفته بودم فکر میکردم دیگه برم دانشگاه آبروریزی هست ، ولی رفتم و همه این حرفا را انداختم دور ، ریا نباشه معدلم هم خفن شده ، چون امثال من هستن که قدر درس رو میدونن ، من بیشتر تیزر سازی رو دوست دارم و انیمیشن خیلی میتونه تو این کار کمکم کنه و کلا تو کارای تبلیغاتی پول خوبی هست .
رشته ای رو برو که دوست داری اگر کامپیوتر دوست داری تو مشهد که یه موسسه هندی هست به نام NIIT کامپیوتر درس میده جامع و کامل البته به انگلیسی که یه کورس زبان هم میزاره 6 ماه اگر ضعیف باشید ، در شهر شما هم اگه هست همین رو برین دو سال هست یه سال دیگه هم اگه تو هند بتونی بخونی لیسانسش رو میگیری :)
اگه حال این کارا رو هم نداری برو همون علمی کاربردی ، رشته گرافیک هم خیلی عالی هست دربارش فکر کن ، خیلی جذاب هست
چه جالب رضا جان پس شما هم ادم هنردوستی هستی که رشته تصویربرداری رفتی..منم دقیقا مثل توام یا میخوام نرم دانشگاه یا اگه برم میخوام برم رسته یی که علاقه دارم و نمیخوام به حرف مردم گوش بدم که میگن بابا هنر هم شد رشته یا ازش نون در میاد مگه...منم میدونم نونی توش نیست اگه 20 سالم بود حرف دوستا و اسنا رو قبول میکردم و رسته های دیگه یی روئ انتخاب میکردم تا ساید بعد فارغ التحصیلی استخدامی چیزی میشدم ولی با این سنم فک کنم بهتره برم دنبال علایقم چون تو 36 استخدامی در کار نخواهد بود برای بنده.واقعیتش اصلا به برنامه نویسی علاقه ندارم به خاطر بازار کاری که ممکنه برام 3 سال بعد داسته باشه میخوام برم بخونمش ولی الان که فک میکنم استباهه.4 سال با عذاب تو این سن با این همه مسکلات و بدون علاقه به رسته بخوام درس بخونم.والا فردا باید برم دانشگاه غلمی کاربردی رشته ی فنی نرمن افزار برنامه نویسی کامپیوتر انتخاب شدم ولی دوسش ندارم.تصویربرداری رو بین رشته های علمی کاربردی!!کدوم شاخه هست؟گرافیک؟؟؟الان من اگه بخوام رشتمو به گرافیک یا انیمیشن سازی تغییر بدم باید چیکار کنم؟راهی هست یا نه باید همین فنی نرم افزار رو بخونم؟نمیشه همین اول کار تغییرش داد؟الان که فکر می کنم با این سنم بهتره برم دنبال علایقم اگه بخام دانشگاه برم.چون تو 35 سالگی لیسانس برای شغلم یا استخدام به دردم نمیخوره پس همون بهتر که یا نخونم یا چیزی بخونم که علاقه دارم.کلا گرافیک و افکت و اینا رو دوس دارم.ادوب پیریمر و افتر افکت و خونواده ی ادوب نرم افزارهای انیمیشن سازی و موسیقی رو هم که در کنارش بلدم از پیش.الان مهمترین مشکل من نداشتن شغله.تا شعل و منبع درامد(هرچند کم)نداشته باشم نمیتونم تمرکز کنم برای دانشگاه متاسفانه.

Last edited:

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
یه دانشگاه برید که رشته انیمیشن یا گرافیک داشته باشه و صحبت کنید احتمال زیاد ثبت نام کنه
چون تا جایی که اطلاع دارم باید داخل سایت سنجش قبلا ثبت نام کرده باشید بعدش اسمتون طبق معدل و شرایط دیگه ای که انتخاب میکنن برای یه دانشگاهی در میاد
خیلی از دانشگاه ها هنوز ظرفیت دارن برای ثبت نام ببینید کدوم دانشگاه علمی کاربردی تو شهر شما این رشته ها رو داره سریع اقدام کنید

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
یه دانشگاه برید که رشته انیمیشن یا گرافیک داشته باشه و صحبت کنید احتمال زیاد ثبت نام کنه
چون تا جایی که اطلاع دارم باید داخل سایت سنجش قبلا ثبت نام کرده باشید بعدش اسمتون طبق معدل و شرایط دیگه ای که انتخاب میکنن برای یه دانشگاهی در میاد
خیلی از دانشگاه ها هنوز ظرفیت دارن برای ثبت نام ببینید کدوم دانشگاه علمی کاربردی تو شهر شما این رشته ها رو داره سریع اقدام کنید
اتفاقا همین علمی کاربردی انیمیشن داره تو شهر ما هم هست ولی من متاسفانه به خاطر حرف مردم این رشته رو انتخاب نکردم و کامپیوتر رو انتخاب کردم ولی الان که منابع رشته ی فنی نرم افزار رو میبینم سرم سوت میکشه وحشتناکه همش انتگرال و ریاضی و ایناست.مگه میشه دوباره ثبت نام کرد؟پیم نورم هم این رشته ها رو نداره متاسفانه.این دانشگاه سما که میگن چیه؟یه نگاه کنم ببینم این داره یا نه.

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
برو همون دانشگاه این که انیمیشن داره ، ثبت نام کن ، سنجش فرمالیته هست اینا بدون کنکوره و راحت پذیرش میکنن
با این اوضاع بهتره نرم افزار نری بیا همین انیمیشن یا گرافیک یا تصویر برداری ، وقتی تو یه رشته یه کم اطلاعات داری سریع پیشرفت میکنی و احساس رضایت بیشتری داری و حتما موفق میشی ، نهایتش اینه که میتونی راحت یه عکاسی بزنی و ...
باور کن کارای بچه های کلاس رو که آتلیه دارن دیدم ، مبتدی و خنده دار نه عکسشون به درد میخورد نه فیلمشون ، واقعا الان دارن بهتر میشن

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
برو همون دانشگاه این که انیمیشن داره ، ثبت نام کن ، سنجش فرمالیته هست اینا بدون کنکوره و راحت پذیرش میکنن
با این اوضاع بهتره نرم افزار نری بیا همین انیمیشن یا گرافیک یا تصویر برداری ، وقتی تو یه رشته یه کم اطلاعات داری سریع پیشرفت میکنی و احساس رضایت بیشتری داری و حتما موفق میشی ، نهایتش اینه که میتونی راحت یه عکاسی بزنی و ...
باور کن کارای بچه های کلاس رو که آتلیه دارن دیدم ، مبتدی و خنده دار نه عکسشون به درد میخورد نه فیلمشون ، واقعا الان دارن بهتر میشن
فردا یا پنجشنبه میرم دانشگاه اگه قبول کردند که رشتم رو به انیمیشن یا گرافیک تغسسر بدن احتمالا میرم اگه قبول نکردند نمیرم.حوصله ندارم تو این سن با این وضعیت اقتصادی بد و معیشت و بیکاری و نداری و هزار و یک مشکل بشینم رشته یی بخونم که نه علاقه دارم بهش نه حوصلشو.
سپاس

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
رضا جان یکی از بچه ها میگفت این ترم 700 تومن براش اب خورده علمی کاربردی!!!!!!!!!!!!یعنی ترمی 700 تومن!!!!جل الخالق یعغنی تا لیسانس بگیریم باید 9 میلیونی بدیم؟؟؟از کجا بیاریم اخه!!!!

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
رضا جان یکی از بچه ها میگفت این ترم 700 تومن براش اب خورده علمی کاربردی!!!!!!!!!!!!یعنی ترمی 700 تومن!!!!جل الخالق یعغنی تا لیسانس بگیریم باید 9 میلیونی بدیم؟؟؟از کجا بیاریم اخه!!!!
راس گفته داداش !
منم علمی کاربردی هستم رشته ی فناوری اطلاعات . ترمی 500 600 ت پام آب میخوره !
البته علمی کاربردی ناپیوسته س یعنی فوق دیپلم میگیری توی ۲ سال !

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
راس گفته داداش !
منم علمی کاربردی هستم رشته ی فناوری اطلاعات . ترمی 500 600 ت پام آب میخوره !
البته علمی کاربردی ناپیوسته س یعنی فوق دیپلم میگیری توی ۲ سال !
میلاد جان باز تا 400 یا 500 توجیه پذیر و عادیه ولی واقعیت 700 تومن ترمی کار بنده نیست.شما چند سالتونه؟

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
میلاد جان باز تا 400 یا 500 توجیه پذیر و عادیه ولی واقعیت 700 تومن ترمی کار بنده نیست.شما چند سالتونه؟
مخلص شما رضا هستم !
نام کاربریم هم داستان داره ک چرا میلاده !
داداش بستگی داره به اینکه واحد عملی زیاد داشته باشی یا کم . مثلا ترم ۱ که معمولا دروس پایه مثل ریاضی عمومی و ریاضی پیش و زبان خارجه و فیزیک پیش و اینا رو میدن و در نتیجه دروس عملی کم داری شهریه متغیر حدود 250 میشه و شهریه ثابت هم که حدود ۲۵۰ هستش جمعا میشه ۵۰۰ ت !
ولی ترم های بعد اگر دروس عملی بگیری یا کارورزی شهریه متغیر و در نتیجه شهریه کلی زیاد میشه ( مثلا درس کارورزی شهریه متغیر ش ۱۰۰ت هستش به تنهایی‌!!!! در حالی که درس های نظری حدود ۳۰ ت هستن !! )
البته ی مقداری هم به رشته و دانشگاه شهرتون هم بستگی داره اما کلا بخوای حساب کنی بطور متوسط هر ترم ۵۰۰ تا ۶۰۰ ت باید هزینه کنی !
دادا هیچ دانشگاهی کمتر از این پات درنمیاد !‌ آزاد که ترمی ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ هستش !

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
مخلص شما رضا هستم !
نام کاربریم هم داستان داره ک چرا میلاده !
داداش بستگی داره به اینکه واحد عملی زیاد داشته باشی یا کم . مثلا ترم ۱ که معمولا دروس پایه مثل ریاضی عمومی و ریاضی پیش و زبان خارجه و فیزیک پیش و اینا رو میدن و در نتیجه دروس عملی کم داری شهریه متغیر حدود 250 میشه و شهریه ثابت هم که حدود ۲۵۰ هستش جمعا میشه ۵۰۰ ت !
ولی ترم های بعد اگر دروس عملی بگیری یا کارورزی شهریه متغیر و در نتیجه شهریه کلی زیاد میشه ( مثلا درس کارورزی شهریه متغیر ش ۱۰۰ت هستش به تنهایی‌!!!! در حالی که درس های نظری حدود ۳۰ ت هستن !! )
البته ی مقداری هم به رشته و دانشگاه شهرتون هم بستگی داره اما کلا بخوای حساب کنی بطور متوسط هر ترم ۵۰۰ تا ۶۰۰ ت باید هزینه کنی !
دادا هیچ دانشگاهی کمتر از این پات درنمیاد !‌ آزاد که ترمی ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ هستش !
رضا ولی فک کنم پیام نور حداقل 200 یا 300 ترمی از این پایینتره ها!!!!

بالا