• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با این وضعیت فعلی جامعه،خوندن ارشد فایده داره؟

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
با سلام خدمت دوستان . می خواستم بدونم به نظر شما با وضعیت فعلی جامعه( بیشتر از لحاظ اقتصادی منظورمه) وقت گذاشتن برای آزمون ارشد و برای فوق خوندن فایده داره یا نه؟
راستش من به شخصه فکر می کنم این همه سال که قبل از دانشگاه درس خوندم و الانم که دانشجوی کارشناسیم یه جوری داشتم و دارم وقتم رو هدر میدم !!
از یه طرف قشر بیکار رو دور و ور خودم میبینم که کم هم نیستن و خیلی هم بیشتر و بهتر از من درس خوندن ولی الان رو هوا هستن به خودم میگم که برا چی دوباره کلی وقت و اعصاب و هزینه بزارم برا اینکه مدرکم بره بالاتر!؟
از یه طرف می بینم که کسایی که شرایط بوده و رفتن تو کار آزاد به مراتب در آمد خیلی بیشتری نسبت به تحصیلکرده هایی که تو ادارات یا... هستن دارند و خب تو این جامعه $ حرف اول رو میزنه!
کلا می خواستم بدونم با توجه به اینکه دو سال هم بعدش اتلاف عمر برای سربازی هست، نظر کلی شما چیه!
با تشکر

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
مرسی از دوستان ولی بیشتر توضیح بدین و با توجه به نکاتی که گفتم نظراتون رو بگین;)

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
درود
فایده که داره....با این حال بستگی به تعریفی داره که شما برای واژه ی "فایده" قائلید.
من با اینکه هنوز یه ترم مونده تا به افتخار ارشدی نائل بشم ولی فایده هاش رو از همون روز اول قبولی به عینه دیدم!

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
برنامه شما برای زندگیت چی هست؟ اصلا چرا درس خوندی؟
اگر درس خوندی چون تحصیل علم رو دوست داری ، خوب اصلا نباید این سوال رو بپرسی! چون از درس خوندن لذت می بری و کلا آدم تا جایی که می تونه دوست داره لذت ببره!
اما اگر هدفت کسب در امد هست بسته به رشته تحصیلی و ... داره.برای پیدا کردن کار اگر پارتی داشته باشی لیسانس و فوق زیاد فرقی نداره. اما بدیهی هست مدرک بالاتر مساوی فرصت های بیشتر کاری هست. اما یادت باشه حین تحصیل حتما کار کنی. حتی رایگان و حتی کار آموزی! تا بعد از تحصیل بتونی راحت کار پیدا کنی. این فکر رو که بذاری درست تموم بشه بعد بری دنیال کار بنداز دور!!!! چون درست تموم می شه و کار هم پیدا نمی کنی

بالا