• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با این پول چه مدل گوشی موبایلی بخرم؟

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
من می خواستم یک گوشی موبایل بخرم ، پولی هم که براش کنار گذاشتمو 100 تا 120 هزار تومن است. خوب شما دوستان عزیر چه مدل گوشی رو که خوب باشه و امکاناتش کامل باشه با توجه به این پول، پیشنهادمیکنید.؟! به من که گفتن Sony ericson مدل K300قیمتش 110 تومن هست دوربین عکاسی هم داره فیلم هم می گیره یه Sony ericson هممدل K700 دست دوم یه نفر به مقیمت110تومن داد. Nokia هم جزو گوشیهای خوبه بازاره اما من اطلاعاتی اصلا در مورد گوشی موبایل ندارم و دلم می خواد با شما دوستان حرفه ای مشاوره کنم ؟/
خوب حالا پیشنهاد شما چیه؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز شما ميدونيد با اين رنج قيمت رو كيفيت دوربين اصلا نمي توني حساب كني اين يه بحث و اين قضيه كه كمپاني بهرحال پول همون دوربين بي كيفيت تو اين رنج قيمت رو داره ازت ميگيره ( مال هر برندي ميخواد باشه ) روي همين حساب وسوسه دوربين و اين حرفا نشو ..... ----- تو اين رنج قيمت
اگه ميتوني پولو بالاتر ببري شايد بشه يه كاري كرد ولي اگه نمي توني بدون ترديد گزينه دوربينو حذف كن و عوضش يه گوشي بگير كه قابليت هاي خوبي داشته باشه اين بخشو يه سري بزن :
www.gsmarena.com
يه مقدار باگوشي ها آشنا شو و ببين مشخصات گوشي ها چه طوريه براي پله اول خيلي خوبه

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
اگر آکبند بودن گوشی برات مهم نیست یه 6600 دسته دوم پیدا کن همون حدود 120 گیر میاد .
k700 رو هم گرون بت گفتن دست دومش 110 پایین ترم پیدا میشه

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
یا K700 دست دوم بخر یا K300

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
ختم کلام :
Motorola L6 ... دیزاین فوق العاده ... و امکانتاتش نسبت به قیمتش فوق العادست ...
10Mb مموری داره و دوربین VGA , بلوتوث :

من یه روز صبح واسه خالم خریدمش ... تا شبش 2 تا دیگه از بچه ها رفتن بازار خریدن !!!:blink:

motorola-v280.gif

اینم لینکش :

http://www.gsmarena.com/motorola_l6-1118.php

mohammad_p30

Registered User
لایک‌ها
5
موتورولا ال ۶ كيفيت عكس هاش چجوريه ؟
(صفحه ضد خش، دوربین وی جی ای با قابلیت بزرگنمایی، قابلیت پخش فیلم و موسیقی، بلوتوث، جاوا) فكر كنم نسبت به قيمتش خوبه .فقط هاردش كمه
هارد مي خوره؟؟؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از aria_irani :
با سلام
من می خواستم یک گوشی موبایل بخرم ، پولی هم که براش کنار گذاشتمو 100 تا 120 هزار تومن است. خوب شما دوستان عزیر چه مدل گوشی رو که خوب باشه و امکاناتش کامل باشه با توجه به این پول، پیشنهادمیکنید.؟! به من که گفتن Sony ericson مدل K300قیمتش 110 تومن هست دوربین عکاسی هم داره فیلم هم می گیره یه Sony ericson هممدل K700 دست دوم یه نفر به مقیمت110تومن داد. Nokia هم جزو گوشیهای خوبه بازاره اما من اطلاعاتی اصلا در مورد گوشی موبایل ندارم و دلم می خواد با شما دوستان حرفه ای مشاوره کنم ؟/
خوب حالا پیشنهاد شما چیه؟

اگر دنبال دوربين و فيلم گرفتن هستيد طبيعتا بايد پول بيشتري بپردازيد و در اين صورت من سوني اريكسون رو به شما پيشنهاد مي كنم(كه با اين شرايط ارزونترينش K750 ـه) ، اما اگر روي اين رنج قيمت اصرار داريد به عقيده ي من با توجه به كارايي گوشي از نظر كار با منوها، فون بوك، نحوه ي ثبت تماس ها، SMS ها و... در مجموع نوكيا انتخاب بهتري هست. تنوع گوشي هاي نوكيا هم زياده و مطمئنا با ظاهر يكي از اونا كنار مي آييد. مثلا مدل 6101 كه تاشو هم هست انتخاب بدي نيست و اگر اشتباه نكنم بايد حول و حوش 150 تومن باشه. البته مدل هاي ارزونتر هم هست كه مي توانيد اونا رو هم برسي كنيد مثل 6020 كه جمع و جور و ساده س. موفق باشيد.:)

مجید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باعرض سلام خدمت شما عرض کنم که با 120هزار تومان گوشی نو و به درد بخوری به شما نمی دهند ولی اگر گوشی نو با این پول می خواهی بخری و سیستم عامل هم برات مطرح نیست از گوشی زیمنس m65 نگذر که آخر کمالات گوشی هست هم صدای خوب وهم شکل عالی (ضد خش و ضد آب و ضد ضربه ) است ولی اگر گوشی دست دوم تمزهم برات مشکل نداره تواین بازار اگر بگردی یه 6600تمیز باممری 256 حدود 130تا فوقش 140 است

وسلام شد تمام:D

مجید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باعرض سلام خدمت شما عرض کنم که با 120هزار تومان گوشی نو و به درد بخوری به شما نمی دهند ولی اگر گوشی نو با این پول می خواهی بخری و سیستم عامل هم برات مطرح نیست از گوشی زیمنس m65 نگذر که آخر کمالات گوشی هست هم صدای خوب وهم شکل عالی (ضد خش و ضد آب و ضد ضربه ) است ولی اگر گوشی دست دوم تمیزهم برات مشکل نداره تواین بازار اگر بگردی یه 6600تمیز بامموری 256 حدود 130تا فوقش 140 است

مجید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باعرض سلام خدمت شما عرض کنم که با 120هزار تومان گوشی نو و به درد بخوری به شما نمی دهند ولی اگر گوشی نو با این پول می خواهی بخری و سیستم عامل هم برات مطرح نیست از گوشی زیمنس m65 نگذر که آخر کمالات گوشی هست هم صدای خوب وهم شکل عالی (ضد خش و ضد آب و ضد ضربه ) است ولی اگر گوشی دست دوم تمیزهم برات مشکل نداره تواین بازار اگر بگردی یه 6600تمیز بامموری 256 حدود 130تا فوقش 140 است

مجید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مجید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مجید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از مجید :

دوست عزیز ورودتون را به تاپیکهای پرشین تبریک میگم .اولا چند تا از پستاتون تکراری شده که اگر ادیتشون کنید ممنون میشم.
دوم به نظر من زیمنس دیگه از وقتی که با بن کیو مخلوط شده اون وقار اولیشو از دست داده .ولی خداییش از نظر ضد ضربه بودن و محکمی حرف نداره .خلاصه یه چیزی تو مایه های نوکیاهای گوشکوبه(3310:lol: )البته حالا دیگه نه دوربینش به روزه و نه چیزای دیگش .
حرف اون 6600 را هم نزنید که به اندازه یک کامیون بزرگه .البته همه بچه های این فرومها معمولا طرفدار مرسدس بنز گوشیها (سونی اریکسونند )ولی خداییش من ترجیح می دم بین این زیمنس و نوکیا همون زیمنس را انتخاب کنم

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم يه زماني k700 داشتم واقعا گوشي خوبي بود و اون رو دادم به يكي از دوستام و يه s700 گرفتم . اگه ميخواي k700 دست دو بگيري از آشنا بگير ولي نوش الان تو بازار فكر ميكنم حول و هوش 155 باشه .
6600 هم گوشي خوبيه فقط معروف شده به گوشي 66جواد

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ie313 :
من خودم يه زماني k700 داشتم واقعا گوشي خوبي بود و اون رو دادم به يكي از دوستام و يه s700 گرفتم . اگه ميخواي k700 دست دو بگيري از آشنا بگير ولي نوش الان تو بازار فكر ميكنم حول و هوش 155 باشه .
6600 هم گوشي خوبيه فقط معروف شده به گوشي 66جواد
اگر بنا به 6600 ـه ، SX1 بهتره

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
اگر بنا به 6600 ـه ، SX1 بهتره

من با گوشي هاي زيمنس زياد كار نكردم . شما ميگي خوبه , حتما خوبه !

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ie313 :
من با گوشي هاي زيمنس زياد كار نكردم . شما ميگي خوبه , حتما خوبه !
ما مخلصیم جناب !
تاپیک مقایسش با 6600 هست . سرچ کن پیدا میشه

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
يه پيشنهاد خوب .... موتورولا ال 6 بگير ... هم نوننته هم آبت ...
ديزاينش فوق العادست ،‌ امكاناتش نسبت به قيمتش خيلي خوبه ...
بايد با كا 300 مقايسش كني ... چون هم رده هستن ،‌نه با 6600 و اس ايكس 1 و كا 700 ...
به نظر من خيلي عاليه ... 100 تومنم هست ;)

motorola-v280.gif

بالا