از لطفتون ممنونم دوست عزیز. خیلی مفید بود.
تبادل لینک و گرفتن بک لینک دو مقوله جدا از هم هستن؟ آخه شنیدم ارزش گرفتن بک لینک از تبادل لینک بیشتره؟ همچین ادعایی صحت داره؟ تا چه حدی؟
یه سوال دیگه هم که ذهنم رو مشغول کرده اینه که اگر من بین چند تا از سایت های خودم که موضوع و محتوای یکسانی دارن تبادل لینک کنم مشکلی براشون پیش میاد؟ سایت ها وارز هستن و همونطور که می دونید در همچین سایت هایی محتوای اختصاصی معنی نداره و مثل سایت های تورنت 99 درصد محتوی کپی هست. راستش نگران بودم که اگر بین سایت ها تبادل لینک بکنم گوگل بفهمه که چند سایت مشابه با محتوای کاملا یکسان مال یک نفر هست و همشون رو پنالتی کنه. این طرز فکرم اشتباه هست یا خیر؟ ممنون می شم کمی راهنمایی کنید.
برای سایت های خودتون من لینک دادن از داخل محتوا رو پیشنهاد میکنم.بدین صورت که یه مطلب تو سایت a منتشر کنید بعد همون مطلب که میخوایید تو سایت b منتشر کنید در متن مطلب به سایت a و همون مطلب لینک بدید.درضمن تو انتخاب کلمه ای هم که میخوایید لینک اش کنید دقت کنید که به بهترین وجه انتخاب شده باشه.
در مورد لینک معمولی هم که معمولا در سایدبار و فوتر هست با توجه به اینکه سایت ها مال خودتون هست و هم موضوع هستید این خودش با توجه به اینکه دائمی هست میتونه به نفع سایت هاتون باشه
بله فقط تبادل لینک سه طرفه احتمال اسپم شدنش کم هست.
اگه منظور از تبادل لینک سه طرفه همون سایت هایی که اسکریپت تبادل لینک اتوماتیک نصب کردن باشه بکلینک از اون جور سایت ها ارزشی نداره.
در گرفتن بکلینک باید دقت کنید که سایت مقابل لینک های خروجی اش زیاد نباشن و همچنین domain authority اش از سایت شما ترجیحاً بالاتر باشد