• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با توجه به قوانین فعلی گوگل تبادل لینک به چه صورتی مفید است؟

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان

می خوام در این مورد کمی اطلاعات کسب کنم. چطور با سایت های مشابه سایت خودم که موضوع یکسانی دارن تبادل لینک کنم که مفید واقع بشه و از طرف گوگل مجازات نشم؟ اصلا در شرایط فعلی تبادل لینک می تونه مفید واقع بشه؟ گرفتن بک لینک چطور؟ در مورد گرفتن بک لینک راهی به نظرم نمی رسه. آخه تا عمل متقابلی انجام نشه کسی حاضر به همکاری نمی شه.

با سپاس

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
سلام
بکلینک حتما باید داشته باشید و اگه از راه تبادل لینک و ... نتونید بدست بیارید باید خرید کنید.
اما برای گرفتن بکلینک چه مواردی رو باید رعایت کنید :
عنوان بکلینک در متنوع سفارش بدید و همچنین تمامی بکلینک ها به آدرس صفحه اصلی نباشه
از سایت هایی که با موضوع سایت شما فعالیت می کنند خرید کنید
عنوان بکلینک که سفارش میدید در عنوان سایت خودتون باشه
در صورتی که با پول میخرید برای مدت 6 به بالا بگیرید چون اگه بکلینک در مدت زمان کوتاهی از سایت حذف بشه نتیجه مثبت نخواهد داشت که هیچ باعث ضرر وارد شدن به هر 2 سایت میشه
بکلینک ها رو به یکباره زیاد نکنید بلکه باید به صورت عادی زیاد بشه

اما در مورد تاثییر بکلینک یه مورد که که خودم تجربه کردم رو بگم فکر کنم همه چیز روشن بشه !
اگر بکلینک ها به صورت اصولی گرفته شده باشه و کمی سئو بلد باشید میتونید کلمه ای رو در نتایج گوگل بالا بیارید که حتی تو عنوان ( title ) سایت نیست.برای مثال فرض کن عنوان سایت شما خرید اینترنتی هست اگه اصول گرفتن بکلینک رو رعایت کرده باشید میتونید با عنوان فروشگاه هم سایت رو تو لیست نتایج بالا بیارید. ( البته این فقط یه مثال بود و بالا آوردن کیورد خاص بستگی به میزان رقابت سایت ها هم داره )
امیدوارم که متوجه شده باشید باز اگر سوالی بود همینجا مطرح کنید

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
بکلینک حتما باید داشته باشید و اگه از راه تبادل لینک و ... نتونید بدست بیارید باید خرید کنید.
اما برای گرفتن بکلینک چه مواردی رو باید رعایت کنید :
عنوان بکلینک در متنوع سفارش بدید و همچنین تمامی بکلینک ها به آدرس صفحه اصلی نباشه
از سایت هایی که با موضوع سایت شما فعالیت می کنند خرید کنید
عنوان بکلینک که سفارش میدید در عنوان سایت خودتون باشه
در صورتی که با پول میخرید برای مدت 6 به بالا بگیرید چون اگه بکلینک در مدت زمان کوتاهی از سایت حذف بشه نتیجه مثبت نخواهد داشت که هیچ باعث ضرر وارد شدن به هر 2 سایت میشه
بکلینک ها رو به یکباره زیاد نکنید بلکه باید به صورت عادی زیاد بشه

اما در مورد تاثییر بکلینک یه مورد که که خودم تجربه کردم رو بگم فکر کنم همه چیز روشن بشه !
اگر بکلینک ها به صورت اصولی گرفته شده باشه و کمی سئو بلد باشید میتونید کلمه ای رو در نتایج گوگل بالا بیارید که حتی تو عنوان ( title ) سایت نیست.برای مثال فرض کن عنوان سایت شما خرید اینترنتی هست اگه اصول گرفتن بکلینک رو رعایت کرده باشید میتونید با عنوان فروشگاه هم سایت رو تو لیست نتایج بالا بیارید. ( البته این فقط یه مثال بود و بالا آوردن کیورد خاص بستگی به میزان رقابت سایت ها هم داره )
امیدوارم که متوجه شده باشید باز اگر سوالی بود همینجا مطرح کنید

از لطفتون ممنونم دوست عزیز. خیلی مفید بود.

تبادل لینک و گرفتن بک لینک دو مقوله جدا از هم هستن؟ آخه شنیدم ارزش گرفتن بک لینک از تبادل لینک بیشتره؟ همچین ادعایی صحت داره؟ تا چه حدی؟

یه سوال دیگه هم که ذهنم رو مشغول کرده اینه که اگر من بین چند تا از سایت های خودم که موضوع و محتوای یکسانی دارن تبادل لینک کنم مشکلی براشون پیش میاد؟ سایت ها وارز هستن و همونطور که می دونید در همچین سایت هایی محتوای اختصاصی معنی نداره و مثل سایت های تورنت 99 درصد محتوی کپی هست. راستش نگران بودم که اگر بین سایت ها تبادل لینک بکنم گوگل بفهمه که چند سایت مشابه با محتوای کاملا یکسان مال یک نفر هست و همشون رو پنالتی کنه. این طرز فکرم اشتباه هست یا خیر؟ ممنون می شم کمی راهنمایی کنید.

WEBSEO

Registered User
لایک‌ها
38
تبادل لینک با سایت های هم موضوع فوق العاده میتونه به سایت شما کمک کنه
بیشتر سعی کنید لینک سازی طبیعی انجام بدید در صورتی که حاظر به تبادل لینک نیستند

Felix

Registered User
لایک‌ها
7
تبادل لینک با سایت های هم موضوع فوق العاده میتونه به سایت شما کمک کنه
بیشتر سعی کنید لینک سازی طبیعی انجام بدید در صورتی که حاظر به تبادل لینک نیستند

تبادل لینک با سایت های خودم می تونه مشکل ساز بشه؟

ممنون از لطفتون.

امین69

Registered User
لایک‌ها
359
اگر ميخاهيد تبادل لينك كنيد , تبادل لينك سه طرفه بكنيد

Sent From My Xperia X8

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
از لطفتون ممنونم دوست عزیز. خیلی مفید بود.

تبادل لینک و گرفتن بک لینک دو مقوله جدا از هم هستن؟ آخه شنیدم ارزش گرفتن بک لینک از تبادل لینک بیشتره؟ همچین ادعایی صحت داره؟ تا چه حدی؟

یه سوال دیگه هم که ذهنم رو مشغول کرده اینه که اگر من بین چند تا از سایت های خودم که موضوع و محتوای یکسانی دارن تبادل لینک کنم مشکلی براشون پیش میاد؟ سایت ها وارز هستن و همونطور که می دونید در همچین سایت هایی محتوای اختصاصی معنی نداره و مثل سایت های تورنت 99 درصد محتوی کپی هست. راستش نگران بودم که اگر بین سایت ها تبادل لینک بکنم گوگل بفهمه که چند سایت مشابه با محتوای کاملا یکسان مال یک نفر هست و همشون رو پنالتی کنه. این طرز فکرم اشتباه هست یا خیر؟ ممنون می شم کمی راهنمایی کنید.
برای سایت های خودتون من لینک دادن از داخل محتوا رو پیشنهاد میکنم.بدین صورت که یه مطلب تو سایت a منتشر کنید بعد همون مطلب که میخوایید تو سایت b منتشر کنید در متن مطلب به سایت a و همون مطلب لینک بدید.درضمن تو انتخاب کلمه ای هم که میخوایید لینک اش کنید دقت کنید که به بهترین وجه انتخاب شده باشه.
در مورد لینک معمولی هم که معمولا در سایدبار و فوتر هست با توجه به اینکه سایت ها مال خودتون هست و هم موضوع هستید این خودش با توجه به اینکه دائمی هست میتونه به نفع سایت هاتون باشه
بله فقط تبادل لینک سه طرفه احتمال اسپم شدنش کم هست.
اگه منظور از تبادل لینک سه طرفه همون سایت هایی که اسکریپت تبادل لینک اتوماتیک نصب کردن باشه بکلینک از اون جور سایت ها ارزشی نداره.
در گرفتن بکلینک باید دقت کنید که سایت مقابل لینک های خروجی اش زیاد نباشن و همچنین domain authority اش از سایت شما ترجیحاً بالاتر باشد

بالا