• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با ثبت نام در این سایت از خود من جایزه بگیرید !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

panahi47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان
دوستان این سایت یک سایت بسیار معتبر است . مینیمم پرداخت این سایت فقط 10 سنت است . که این 10 سنت را یا singh up کردن در یکی از offer های آن می توانید در 5 دقیقه در بیاورید . این سایت بنرهای زیادی در روز معرفی می کند .
بعد از 3 ساعت از درخواست پولتان این سایت پول را به حساب ایگلد شما واریز خواهد کرد. باورتان نمیشود ؟ این هم فیش دریافتی بنده از این سایت :
1/17/2007
15:57 Payment Received 74601259 Gold +0.000237 3572316 0.15 USD 627.50
From: GoodLeadsOnly
Memo: International Offers - Withdraw

راستی شما با ثبت نام در این سایت 2 سنت از من جایزه خواهید گرفت . پس هر چه زودتر ثبت نام کنید چون این یک فرصت خوب است . پرداخت های من حداقل 2 روزه و حداکثر یک هفته ای می باشد اگر یک موقع پرداخت های من دیر شد یک پیغام خصوصی برام بذارید فقط از طریق لینک زیر ثبت نام کنید .
http://www.intoffers.com/members/register.php?ref=panahi47
پس از ثبت نام user و شماره حساب ایگلد خودتون را برام بنویسید تا پول را برای شما بفرستم .
فقط برای ثبت نام نیایید و بروید به امان خدا چون همانطور که گفتم شما میتوانید خیلی زود از این سایت پولتان را برداشت کنید بعد از 3 ساعت .
البته بعد از ثبت نام حتما در سایت فعالیت بکنید

حتما ثبت نام کنید از طریق لینک پایین
http://www.intoffers.com/members/register.php?ref=panahi47

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
Wo0O0oW !!!

2 سنت !!!؟ من نميتونم جلوي خودمو بگيرم ، رفتم واسه ثبت نام !

panahi47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اولا دوستانی که به من گفته اند آپدیت نیستم آقا شما تو باغ نیستی من خودم می دونم که ایگلد حساب ایرانی ها را از 7 آذر بلوکه کرده و حساب خودم اولین حسابی بود که بلوکه شد .
ثانیا بنده با ip آمریکایی در ایگلد ثبت نام کرده ام و الان خدا را شکر 2 هفته است که حساب بنده بازه .
اگر خواستی طریقه ساختن حساب در ایگلد را هم براتون می نویسم .

تازه بدکاری کردم این سایت خوب را برای شما معرفی کردم که بعد از 3 ساعت از درخواست پولتون اون را به حسابتون واریز بکنه ؟
این سایت به ازای معرفی هر نفر از طرف من 2 سنت به من میده که اون 2 سنت را من به اسم جایزه دارم به خود شما بر میگردونم .
واقعا براتون متاسفم چون خیلی شوت هستید .

خلاصه من این رو معرفی کردم خواستید ثبت نام کنید نخواستید نکنید اگر ثبت نام کردید شماره حساب ایگلد خودتون + user که در این سایت ثبت نام کردید را بنویسید تا برای شما پول را بفرستم .
والسلام

hitman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من زیر مجموعه شما شدم دمت گرم سایت بسیار خوبی است .
یوز من = hitman2007
شماره ایگلد من = 3962606
با تشکر

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
با سلام
اولا دوستانی که به من گفته اند آپدیت نیستم آقا شما تو باغ نیستی من خودم می دونم که ایگلد حساب ایرانی ها را از 7 آذر بلوکه کرده و حساب خودم اولین حسابی بود که بلوکه شد .
ثانیا بنده با ip آمریکایی در ایگلد ثبت نام کرده ام و الان خدا را شکر 2 هفته است که حساب بنده بازه .
اگر خواستی طریقه ساختن حساب در ایگلد را هم براتون می نویسم .

تازه بدکاری کردم این سایت خوب را برای شما معرفی کردم که بعد از 3 ساعت از درخواست پولتون اون را به حسابتون واریز بکنه ؟
این سایت به ازای معرفی هر نفر از طرف من 2 سنت به من میده که اون 2 سنت را من به اسم جایزه دارم به خود شما بر میگردونم .
واقعا براتون متاسفم چون خیلی شوت هستید .

خلاصه من این رو معرفی کردم خواستید ثبت نام کنید نخواستید نکنید اگر ثبت نام کردید شماره حساب ایگلد خودتون + user که در این سایت ثبت نام کردید را بنویسید تا برای شما پول را بفرستم .
والسلام

shoma bebin ba kia harf mizani bad begoo shoot :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا