• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با جذب هر زیر مجموعه 2 دلار جایزه بگیرید ! ( بشرط فعالیت اعضا )

salehkhan

Registered User
لایک‌ها
26
این سایت رو قبلا در سایت خودم در این تاپیک معرفی کرده بودم . اما حالا میخوام دقیق تر و به صورت کامل سایت آفر نیشن رو بهتون معرفی کنم تا شما هم از مزایای این سایت باخبر بشوید .

نامش offernation هست . تازه تاسیس هست اما بیش از 7 هزار عضو دارد و به حساب لیبرتی پرداخت میکنه ! حداقل پرداختی این سایت یک دلار است . که من بعد از چند روز کلیک کردن بر روی تبلیغاتش به حد نصاب رسیدم و درخواست برداشت دادم و دو روز باید صبر کنم تا پولم را به حساب لیبرتی بریزه !

این هم اثبات درخواست برداشتی من با نام کاربری sepna

13632659119492.jpg

اگر هنوز عضو نشدید عجله کنید چونکه دیگران زودتر از شما ثبت نام خواهند کرد و شما باید زیر مجموعه آنها شوید ! این جمله چه معنی داره ؟ یعنی اینکه با عضویت در این سایت شما میتوانید لینک اختصاصی خودتان را توی سایتتان قرار بدهید و هر کسی که از طریق آن عضو سایت آفرنیشن شد 2 دلار پاداش میگیرید ! البته بشرط اینکه اعضا یعنی زیر مجموعه های شما 200 پوینت امتیاز بگیرند . در واقع روی تبلیغات کلیک کنند . هر پوینت هر برابر است با 0.01$

PlaceMember NamePrize AmountReferrals
1clairabc 3500 points 11
2kefirek158 2500 points 9
3Michigan 1500 points 5
4IsadoraFier 1000 points 5
5SeightN 500 points 3
6sale123 200 points 2
7hitz4me 200 points 2
8dinoal 200 points 1
9axl100 200 points 1
10abdelbaset 200 points 1
...You...--

لابد می پرسید لینک اختصاصی چیست ؟
آدرس زیر لینک اختصاصی من در این سایت هست . آخر آدرس نام کاربری من sepna درج شده است . هر کس که از طریق این لینک ثبت نام کنند زیر مجموعه من خواهد شد .

Minimum $1.00
LibertyReserve.gif

مراحل عضویت در این سایت خیلی راحت است اما من یکبار دیگه توضیح میدم !

روی بنر زیر کلیک کنید تا وارد سایت شوید :

سپس بالای صفحه روی گزینه Get Started - Register For Free کلیک کنید . مطابق تصویر زیر :

13632667562019.png
بعد از آن فرم ثبت نام ظاهر می شود که مطابق تصویر زیر آنها را کامل کنید :

13632667597729.png
همه تنظیمات را مطابق تصویر بالا انجام داده و عبارت درون کادر را تایپ کنید و سپس روی گزینه Create Account کلیک کنید . بعد از آن یک پیام تبریک و خوش آمد گویی روی صفحه نمایش داده می شود .

مرحله آخر عضویت تایید کردن ایمیل آدرس شماست . پس وارد ایمیل خود شوید و روی لینکی که این سایت برای فعال کردن حساب شما فرستاده کلیک کنید تا حسابتان فعال شود ! یا کد را کپی کنید و مطابق تصویر زیر درون کادر قرار بدهید .
13633897548908.gif
اگه وارد سایت آفرنیشن نشدید از داخل صفحه اول سایت می توانید لوگین کنید .

بعد از نوشتن نام کاربری و کلمه عبور روی login کلیک کنید .

13632672668915.png
بهترین راه برای سریعتر پول در آوردن در این سایت گزینه paid to click هست . مطابق تصویر زیر آنرا پیدا کرده و کلیک کنید .

13632674704118.png
وقتی که روی گزینه Paid to click کلیک کردید چند تا آگهی به صورت تصویر زیر مشاهده خواهید کرد . روی نواحی رنگی ( سبز رنگ ) کلیک کنید تا آگهی باز شود و صبر کنید تا ثانیه شمار آگهی متوقف شود :

13633897538462.gif

بعد از آنکه ثانیه شمار آگهی متوقف شد از شما سوال می کند که کد مناسب را انتخاب کنید . شما با توجه به تصویر عبارت مناسب را انتخاب می کنید و روی دکمه go کلیک می کنید و درآمد شما بصورت پوینت (امتیاز) به حساب شما افزوده می شود .

13633897536594.gif
برای تبدیل امتیاز ها به دلار با توجه به تصویر زیر روی دکمه Points to Cash کلیک کنید . هر یک پوینت برابر با یک صدم دلار هست .

13633903699839.png
بعد از اینکه امتیازهای خود را نوشتید روی دکمه Convert to Cash کلیک کنید .

نحوه ی پیدا کردن لینک اختصاصی

13632680233386.png
نحوه ی درخواست برداشت موجودی از سایت ! باید بر روی گزینه Withdraw Cash کلیک کنید .

13632681026112.png
اگر یک دلار درآمد داشته باشید جلوی حساب لیبرتی کادری نمایان می شود که باید شماره حساب بانکی خودتان را در آن قرار بدهید و بعد از شما میخواهد که نام کشور خودتان را انتخاب کنید . شما کشور ایران را انتخاب کنید و شماره تلفن نیز از شما می خواهد . شماره موبایل خودتان را نیز بدهید . سپس با گوشی شما تماس میگیرن . نگران نباشید این یک تماس کامپیوتری بصورت اتوماتیک هست و یک کد را برای شما می خواند که شما باید آن کد را یادداشت کنید و درون کادر بنویسید. و بعد از 48 ساعت درآمد شما به حساب لیبرتی واریز می شود .

لیست برداشتی های سایت آفر نیشن :

بخش پرداختی های سایت آفر نیشن را می توانید در آدرس زرد رنگ روی تصویر زیر مشاهده کنید :

13633564206049.png
اگر کلیک کنید خواهید دید که نام کاربری من sepna با 1.29 $ درخواست برداشت داده و به حساب لیبرتی هم واریز شده است .

تاریخ Mar 15, 2013

این هم سند پرداختی این بانک به حساب لیبرتی من !

13633558476649.jpg

زیر مجموعه های من تا این لحظه : 3 نفر
همان طور که در تصویر زیر مشاهده می کنید 3 تا زیر مجموعه در این سایت دارم اما چون هیچکدامشان فعالیت ندارند یعنی بر روی تبلیغات کلیک نمی کنند امتیازی هم نمی گیرند .

1363750198932.png

زیر مجموعه خیلی مهم هست . اگر اعضا فعالیت داشته باشند یعنی روزانه بر روی تبلیغات کلیک کنند شما هم درآمد کسب میکنید . به فکر جذب اعضای مشتاق و علاقمند در این گونه سایتها باشید و از هر کسی درخواست عضویت در این سایت را نداشته باشید ، با یک برنامه ریزی صحیح و روزانه بین 10 دقیقه وقت صرف کردن می توانید از این سایت درآمد کسب کنید . روزی 2 تا تبلیغ مشاهده کنید کافیست !

salehkhan

Registered User
لایک‌ها
26
money.png
معرفی سایتهای ptc کلیکی با مینیمم پرداختی :

folder.gif
این سایت که نامش SuperPay هست و به حساب لیبرتی هم پرداخت میکنه ! بازای هر 3 کاربر جذب شده توسط لینک اختصاصی شما یک دلار پاداش می دهد .

و بازای جذب 4 کاربر فعال 5$ و بازای 5 کاربر فعال 10$ و بازای 12 کاربر فعال 20$ و بازای 14 کاربر فعال 30$ و همچنین بازای 15 تا 40$ و در نهایت بازای 17 تا کاربر فعال که از طریق لینک اختصاصی شما در سایت عضو شوند و فعالیت داشته باشند 50$ دلار پاداش می دهد .

اعضای شما باید حداقل 25 امتیاز معادل 0.25$ درآمد داشته باشند تا جایزه به شما تعلق بگیرید .

5.gif
Minimum $1.00
LibertyReserve.gif
Your new referral must complete at least one offer valued at $0.25 or 25pts of higher to qualify

new24

Registered User
لایک‌ها
300
جواب استارتر:اسکمی بیش نیست

شما کلاهتو قاضی کن،طبق نوشته هات با اینکه تازه افتتاح شده،7هزار عضو داره!!!!!

شما حالت خوبه؟با هر زیرمجموعه 2 دلار؟
من حاضرم برم توی ایکس پانگو زیرمجموعه بگیرم،برای همشون هم ویزا کارت بگیرم اما توی این سایت نرم
داد میزنه اسکمه

salehkhan

Registered User
لایک‌ها
26
مرد حسابی معلوم هست داری چی میگی تو . اصلا میفهمی داری چی میگی ! یعنی چی اسکمه ! هر سایت که عضوهاش زیاده دلیل بر اسکم بودنشه . واقعا برای برهانی که آوردی متاسفم . انگار شما کور هم تشریف دارید . من دارم میگم این سایت بهم پرداختی داشته این هم تصویر و سند پرداختیش . سایت لیبرتی نیاز به ویرفای کردن نداره و خیلی راحت بدون اینکه ایران رو تحریم کنه میتوانید پولتو رو درخواست کنید . در ضمن خیال نکنید به همین راحتی هست ؟! اعضا شما باید فعال باشند تا دو دلار رو بگیرید . فقط به صرف عضو شدن در این سایت پولی به شما نمیرسه !

این هم سند پرداختی این بانک به حساب لیبرتی من ! نگه به سال و تاریخش هم بکن !

13633558476649.jpg

اگر جدول زیر رو نگاه کنی با جذب 3 تا زیر مجموعه فعال میتونی 500 پوینت بدست بیاری ! پوینت ها هم باید تبدیل کنی به دلار . هر پوینت هر برابر است با 0.01$

PlaceMember NamePrize AmountReferrals
1clairabc 3500 points11
2kefirek158 2500 points9
3Michigan 1500 points5
4IsadoraFier 1000 points5
5SeightN 500 points3
6sale123 200 points2
7hitz4me 200 points2
8dinoal 200 points1
9axl100 200 points1
10abdelbaset 200 points1
...You...--

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوست عزیز
بابت اینکه نشستی عکس گرفتی و مطلب به این طولانی رو نوشتی ازت تشکر میکنم ، ولی متاسفانه یه مسئله ای هست که باید راجع بهش صحبت کنم.
اینجور سایت ها مثل OfferNation Superpay , GptBank , ... جزو گروه سایت های GPT قرار میگیرن که درآمد یوزراش از انجام دادن Offer ها و نظر سنجی ها تامین میشه و میشه تو یه مدت کوتاه پول بیشتری نسبت به سایت های PCT ازش درآورد. ولی یه نکته ای که هست این سایت ها سیستم های تشخیص IP دقیقی دارن که تو بعضی ها شما اصلا نمیتونی با یه چیز پی ان وارد سایت بشی!! سایت برات باز نمیشه. بعضی ها تو ثبت نام بهت گیر میدن ، و بقیه هم تو پرداخت.
برای این هست که شما هیچ سایت GPT رو پیدا نمیکنی که پرداخت Instant داشته باشه. تو بهترین حالت پرداخت اول دستی و بقیه پرداخت ها Instant هستن و دلیلشم اینه که ادمین تو اون 2 روز زمان صبر کردنی که گذاشته چک میکنه که آیا شما از سیستم های تغییر IP استفاده کردی یا نه. اگه نه که هیچ و پول رو میریزه ، اگه هم استفاده کرده باشی با راحتی تمام اکانتت رو میبنده و با کمال میل پولی که درآوردی رو نوش جان میکنه :دی
با وجود اینکه از این قضیه مطمئنم ، تو چند تا سایت اینجوری فعالیت کردم و همشون هم با شکست مواجه شدن! حتی یه سایت نظر سنجی که پرداخت هاش هم تقریبا Instant بود و به بدبختی توش عضو شدم موقع پرداخت گفت ISP تون رو نمیشناسم :lol::lol:
اگر میشد از این سایت ها پول بکشی بیرون خیلی خوب بود :دی
حالا شما هم اگه برات تو لیبرتی واریز کرد بیا اینجا اطلاع بده

موفق باشید :D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام دوست عزیز بابت اینکه نشستی عکس گرفتی و مطلب به این طولانی رو نوشتی ازت تشکر میکنم ، ولی متاسفانه یه مسئله ای هست که باید راجع بهش صحبت کنم. اینجور سایت ها مثل OfferNation Superpay , GptBank , ... جزو گروه سایت های GPT قرار میگیرن که درآمد یوزراش از انجام دادن Offer ها و نظر سنجی ها تامین میشه و میشه تو یه مدت کوتاه پول بیشتری نسبت به سایت های PCT ازش درآورد. ولی یه نکته ای که هست این سایت ها سیستم های تشخیص IP دقیقی دارن که تو بعضی ها شما اصلا نمیتونی با یه چیز پی ان وارد سایت بشی!! سایت برات باز نمیشه. بعضی ها تو ثبت نام بهت گیر میدن ، و بقیه هم تو پرداخت. برای این هست که شما هیچ سایت GPT رو پیدا نمیکنی که پرداخت Instant داشته باشه. تو بهترین حالت پرداخت اول دستی و بقیه پرداخت ها Instant هستن و دلیلشم اینه که ادمین تو اون 2 روز زمان صبر کردنی که گذاشته چک میکنه که آیا شما از سیستم های تغییر IP استفاده کردی یا نه. اگه نه که هیچ و پول رو میریزه ، اگه هم استفاده کرده باشی با راحتی تمام اکانتت رو میبنده و با کمال میل پولی که درآوردی رو نوش جان میکنه :دی با وجود اینکه از این قضیه مطمئنم ، تو چند تا سایت اینجوری فعالیت کردم و همشون هم با شکست مواجه شدن! حتی یه سایت نظر سنجی که پرداخت هاش هم تقریبا Instant بود و به بدبختی توش عضو شدم موقع پرداخت گفت ISP تون رو نمیشناسم :lol::lol: اگر میشد از این سایت ها پول بکشی بیرون خیلی خوب بود :دی حالا شما هم اگه برات تو لیبرتی واریز کرد بیا اینجا اطلاع بده موفق باشید :D
ایشون مدرک پرداخت به خودشون رو گذاشتن،اگه دقت کنید.:wub:

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
ایشون مدرک پرداخت به خودشون رو گذاشتن،اگه دقت کنید.:wub:

نه عزیزم این مدرک پرداخت نیست :دی
این رو از تو خود پنل سایت گرفته ، یعنی فقط درخواست برداشت ثبت شده و هنوز واریز نشده. سند برداشت یعنی عکس گرفتن از پنل لیبرتی.

والا من که از خدامه این سایت ها پرداخت کنن به ما. قصدم اطلاع رسانی بود نه که بگم فایده نداره :دی

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
سلام دوست عزیز
بابت اینکه نشستی عکس گرفتی و مطلب به این طولانی رو نوشتی ازت تشکر میکنم ، ولی متاسفانه یه مسئله ای هست که باید راجع بهش صحبت کنم.
اینجور سایت ها مثل OfferNation Superpay , GptBank , ... جزو گروه سایت های GPT قرار میگیرن که درآمد یوزراش از انجام دادن Offer ها و نظر سنجی ها تامین میشه و میشه تو یه مدت کوتاه پول بیشتری نسبت به سایت های PCT ازش درآورد. ولی یه نکته ای که هست این سایت ها سیستم های تشخیص IP دقیقی دارن که تو بعضی ها شما اصلا نمیتونی با یه چیز پی ان وارد سایت بشی!! سایت برات باز نمیشه. بعضی ها تو ثبت نام بهت گیر میدن ، و بقیه هم تو پرداخت.
برای این هست که شما هیچ سایت GPT رو پیدا نمیکنی که پرداخت Instant داشته باشه. تو بهترین حالت پرداخت اول دستی و بقیه پرداخت ها Instant هستن و دلیلشم اینه که ادمین تو اون 2 روز زمان صبر کردنی که گذاشته چک میکنه که آیا شما از سیستم های تغییر IP استفاده کردی یا نه. اگه نه که هیچ و پول رو میریزه ، اگه هم استفاده کرده باشی با راحتی تمام اکانتت رو میبنده و با کمال میل پولی که درآوردی رو نوش جان میکنه :دی
با وجود اینکه از این قضیه مطمئنم ، تو چند تا سایت اینجوری فعالیت کردم و همشون هم با شکست مواجه شدن! حتی یه سایت نظر سنجی که پرداخت هاش هم تقریبا Instant بود و به بدبختی توش عضو شدم موقع پرداخت گفت ISP تون رو نمیشناسم :lol::lol:
اگر میشد از این سایت ها پول بکشی بیرون خیلی خوب بود :دی
حالا شما هم اگه برات تو لیبرتی واریز کرد بیا اینجا اطلاع بده

اره به شدت به ای پی حساسه فقط کافیه یه کلیک با یه نرم افزار چیز میز بکنید! در کمتر از یه ثانیه حساب بسته میشه

salehkhan

Registered User
لایک‌ها
26
نه عزیزم این مدرک پرداخت نیست :دی
این رو از تو خود پنل سایت گرفته ، یعنی فقط درخواست برداشت ثبت شده و هنوز واریز نشده. سند برداشت یعنی عکس گرفتن از پنل لیبرتی.

والا من که از خدامه این سایت ها پرداخت کنن به ما. قصدم اطلاع رسانی بود نه که بگم فایده نداره :دی

موفق باشید
biggrinsmiley.gif

http://sepna.yhh.ir/uploads/13638986023113.jpg
13638986023113.jpg

ممنون از همه دوستان که پیگیری میکنن ! راستش رو بخواهید اصلا انتظار نداشتم این همه استقبال بشه و نظرات مختلف راجب به این مطلب ارسالی داشته باشم . به تمام نظرات موافق و مخالف احترام میزارم و با دقت تمام مرور میکنم . چون میخوام راه و رسم درست تجارت و کسب درآمد اینترنتی رو یاد بگیرم و به بقیه علاقمندان هم یاد بدهم . دوستی گفتن این پرداختی ها ممکنه جعلی باشه فقط تاییدش در صورتی هست که از حساب لیبرتی اسکرین شات گذاشته باشه . حرف شما درست هست .

من از تمام پرداختی ها فیلم گرفتم اما به علت مشغله و گرفتاری های عید نوروز و دید و بازدید های ثانیه به ثانیه از این خونه به اون خونه اصلا وقت نمیکنم یک لحظه پشت کامپیوتر بشینم و فیلم ها رو ادیتش کنم و بزارم توی سایت خودم (sepna.com) . میخواستم همین الان اسکرین شات بگیرم بعد یک دفعه یادم اومد که همون یک دلار رو توی یکی از سایتهای خارجی هایپ سرمایه گذاری کردم ! حساب لیبرتی من یک دلار بیشتر نداشت همون هم گذاشتم توی سایت سرمایه گذاری که ادعا کرده بعد از 5 روز 30% درصد به مبلغ اضافه میکنه . حالا چند روز دیگه ببینم کلاهبردار بوده یا نه ؟ نتیجه ش رو بعدا اعلام میکنم .

خب بزارین شک و تردید های شما و دوستان دیگه رو رفع کنم ! یک مرتبه یادم اومد که در قسمت history میشه آخرین نقل و انتقالات لیبرتی رو مشاهده کرد به همین خاطر یک اسکرین شات گرفتم . البته بازم میگم به اسکرین شات های مختلف توی این سایت ها هم زیاد اعتماد نکنید چون میشه با فتوشاپ تغییراتی در آن ایجاد کرد !

ملاک اثبات اصلی شما فیلم باشه و از هر کسی خواستین رای اعتماد بگیرین ازش بخواهین که فیلم برداشتی رو بهتون نشون بده . این روزها حقه بازی زیاده شده و تصاویر رو میشه جعلی کرد . اینها رو گفتم که بهم اعتماد بیشتر داشته باشید . می خواهم روشهای جدید کسب درآمدی که از اینترنت یاد گرفتم رو بهتون یاد بدهم . البته شما خودتون استاد هستید . بر خلاف اکثر دوستان من سایتهایی رو معرفی میکنم که ابتدا باهاشون کار کردم و برداشتی ازشون داشتم و بعد میام معرفیش میکنم .

این سایتهایی که معرفی میکنم جدید هستند . چون سایتهای جدید مجبور هستند برای اینکه عضو جمع کنند تا یکسال یا دو سال پرداختی داشته باشن ! و همچنین سایتهایی معرفی میکنم که کمتر از 4 دلار پرداختی داشته باشند تا بتوانید در مدت زمان کوتاه به این مبلغ برسید و درخواست برداشت بدهید و اگه پرداخت هم نکرد زیاد ضرر نکنید . به اندازه وقتی که گذاشتید . بله بعضی از سایتهای کلیکی خیلی حساس هستند من یک بار با فری گیت به یک اکانت رفتم فورا پیغام داد شما متقلب هستید و حسابم را بست . در یکی دیگه از سایتها پیغام داد چون بیش از 4 بار نتوانستید کد های کپچا را تشخیص بدهید حساب شما در حال تعلیق هست . و بعد از نامه نگاری به مدیر سایت توانستم مشکل را رفع کنم .

این سایتهای کلیکی جدید مثل قبل نیستند هوشمند تر شدن و باید خیلی مراقب باشید که سوتی ندهید با نرم افزار وارد سایت نشوید یا با اتوکلیکر ها یا دو تا حساب یا چند بار کلیک بر روی یک تبلیغ یا ... قبل یا بعد از مشاهده آگهی از شما میخواهن کد مورد نظر را تایپ کنید یا از درون کادر مشخص کنید یا تصویر وارنه (برعکس شده) نسبت به بقیه تصاویر را مشخص کنید . بعضی از سایتهای جدید و حساس تر قبل از برداشتن موجودی حساب از شما شماره تلفن میخواهند تا کد امنیتی را برای شما ارسال کنند و بصورت تلفنی شماره را برایتان میخوانند که شما باید آنرا حفظ و یادداشت کنید و درون سایت بنویسید . نمونه همین سایت آفرنیشن .

امیدوارم جواب پاسخ همه دوستان را داده باشم بهر حال اگه سوال دیگه ای هم بود بپرسید اگه بلد بودم جواب میدم .

فایل های ضمیمه

• 13638986023113.jpg
    13638986023113.jpg
    129.5 KB · نمایش ها: 56

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوست عزیز
من نگفتم این چیزی که شما گذاشتی جعلیه! گفتم اون فقط نشون دهنده ثبت درخواست برداشتت هست ، نه دریافت پول.
حالا هم واقعا متعجب شدم که مبلغ رو پرداخت کرده!! خبر خوبیه :دی
شما با چه چیز پی ان ی رفتی؟

موفق یاشید :D

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
freegate عکس کبوتر سفید داخل دایره آبی رنگ کشیده

با freegate؟ :blink:
این که هر دفعه آیپی یه کشور مختلف رو بهت میده! یعنی ممکنه به این چیزا گیرنده؟:eek: بعد این نگفته چجوریه که شما کشورت رو ایران انتخاب کردی ، شمارت ایرانه ، بعد یا آیپی یه کشور دیگه رفتی پول درآوردی؟! :eek: ظبق گفته PTC-Investigation این سایت هم همونجور که بالا گفتم فقط بار اول پرداخت رو دستی انجام میده که طول میکشه و دفعه های بعد Instant پرداخت میکنه! شما که الان بهت داده یه بار دیگه تست کن ببین این دفعه Instant میده؟
حالا منم یه تست میکنم..

Last edited:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
money.png
معرفی سایتهای ptc کلیکی با مینیمم پرداختی :

folder.gif
این سایت که نامش SuperPay هست و به حساب لیبرتی هم پرداخت میکنه ! بازای هر 3 کاربر جذب شده توسط لینک اختصاصی شما یک دلار پاداش می دهد .

و بازای جذب 4 کاربر فعال 5$ و بازای 5 کاربر فعال 10$ و بازای 12 کاربر فعال 20$ و بازای 14 کاربر فعال 30$ و همچنین بازای 15 تا 40$ و در نهایت بازای 17 تا کاربر فعال که از طریق لینک اختصاصی شما در سایت عضو شوند و فعالیت داشته باشند 50$ دلار پاداش می دهد .

اعضای شما باید حداقل 25 امتیاز معادل 0.25$ درآمد داشته باشند تا جایزه به شما تعلق بگیرید .

5.gif
Minimum $1.00
LibertyReserve.gif
Your new referral must complete at least one offer valued at $0.25 or 25pts of higher to qualify

لطفا لینک این جریان زیر مجموعه گیری رو بدید یه نگاه بکنیم

salehkhan

Registered User
لایک‌ها
26
لطفا لینک این جریان زیر مجموعه گیری رو بدید یه نگاه بکنیم

اگر منظورتون لینک اختصاصی واسه زیر مجموعه هست باید بعد از عضویت روی گزینه Referrals در منوی آبی رنگ و بعد از آن Referrals Links & banners کلیک کنید . اگر منظورتون اعضایی هست که تعداد زیر مجموعه ها به همراه جایزه ای که بهشون تعلق گرفته لینک زیر را کلیک کنید .
SuperPay.Me - Members - Login

$200 PRIZE FUND

Your new referral must complete at least one offer valued at $0.25 or 25pts of higher to qualify.
PlaceMemberPrize ValueNumber Of Referrals
1axl100 $50.00 30
2kefirek158 $40.00 26
3clairabc $30.00 23
4CoolCashEarn $20.00 14
5sarnot $20.00 6
6rewardlive $10.00 6
7matino $10.00 5
8jjohnson777 $5.00 5
9piepertim $5.00 5
10Po0dlexStar $5.00 4
11jacksparrow $1.00 4
12IsadoraFier $1.00 4
13blobby48 $1.00 3
14rohitsingh894 $1.00 3
15recursion $1.00 3
...You...1

ردیف آخر You من هستم که فقط یک زیر مجموعه فعال دارم .

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اگر منظورتون لینک اختصاصی واسه زیر مجموعه هست باید بعد از عضویت روی گزینه Referrals در منوی آبی رنگ و بعد از آن Referrals Links & banners کلیک کنید . اگر منظورتون اعضایی هست که تعداد زیر مجموعه ها به همراه جایزه ای که بهشون تعلق گرفته لینک زیر را کلیک کنید .
SuperPay.Me - Members - Login

$200 PRIZE FUND

Your new referral must complete at least one offer valued at $0.25 or 25pts of higher to qualify.
PlaceMemberPrize ValueNumber Of Referrals
1axl100 $50.00 30
2kefirek158 $40.00 26
3clairabc $30.00 23
4CoolCashEarn $20.00 14
5sarnot $20.00 6
6rewardlive $10.00 6
7matino $10.00 5
8jjohnson777 $5.00 5
9piepertim $5.00 5
10Po0dlexStar $5.00 4
11jacksparrow $1.00 4
12IsadoraFier $1.00 4
13blobby48 $1.00 3
14rohitsingh894 $1.00 3
15recursion $1.00 3
...You...1

ردیف آخر You من هستم که فقط یک زیر مجموعه فعال دارم .

آقای you ادامه بده تا کنار گذاشتن axl100 راهی نمونده.

salehkhan

Registered User
لایک‌ها
26
این جدول هر ماه تغییر میکنه و بعد از مشخص شدن اسامی برندگان تعداد زیر مجموعه ها دوباره صفر میشه

saman3

Registered User
لایک‌ها
9
چه خبر؟! هنوزم این سایتا جواب میدن؟

بالا