• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با جمع كردن سي چهل تا زير مجموعه گوشي موبايل هديه بگيريد!

pardis90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مي خوام سايتي رو معرفي كنم كه اگه توش عضو بشين مي تونين يك گوشي موبايل يا ام پي تري پلير يا... (به انتخاب خودتون) هديه بگيريد. مدت ارسال هديتون هم حدودا سه هفته است. دروغ نیست واقعیت داره عضویتش هم رایگانه (به نظر من که هیچ ضرری نداره.) چرا این شرکت هدایای مجانی می دهد ؟ این شرکت در واقع یک شرکت تبلیغاتی است که توسط شرکت های بزرگی مثل اپل، نوكیا، سونی اریكسون، سامسونگ و ... پشتیبانی می شود و در واقع برای آنها تبلیغ میکند که خرج این جور تبلیغات خيلي کمتر از تبلیغات در تلویزیون هاست. شما فقط با زیر مجموعه گیری می توانید گوشی موبایل، کنسولهای بازی، mp3 player و ... دریافت کنید. مثلا k800 :برای گرفتن این گوشی نیاز به 13 زیر مجموعه دارین یعنی شما 13 تا دوست ندارین? اگر n95 بخوای 37 نفر باید زیر مجموعه جمع کنی . هر گوشی که بخوای یه تعداد خاصی باید زیرمجموعه جمع کنی که بالاترینش 45 نفره . به نظر من که آشنا و دوستان شما بیش از 45 نفر هم هستند . تازه آنها هم یک گوشی رایگان میگیرند .روش كار: ابتدا باید با استفاده از لینك زیر وارد سایت بشید:
Xpango - Welcome to the Free Generation | Xpango.com
بعد بر روی چیزی كه می خواهید هديه بگيريد (موبایل- ام پی تری پلیر-کنسول گیم)كلیك كنید سپس روی گزینه ی Sign up Now در كادر سبز رنگ سمت راست صفحه بروید و : ثبت نام وبعد طبق مراحل زیر عمل کنید :First name نام خود را بنویسید. :Last name نام خانوادگی خود را بنویسید. :Emailآدرس ایمیل خود را وارد كنید. (ایمیل شما باید واقعی باشد چون برای تكمیل ثبت نام بهش نیاز دارید): password برای خود پسورد انتخاب كنید. :Address1آدرس خود را دقیق به انگلیسی بنویسید. نوشتن آدرس پستی خود به انگلیسی را درست یاد بگیرید چون موبایل یا هر پکیج دیگری که انتخاب کرده اید به آدرستان ارسال ميشه. لازم نیست در این قسمت نام شهر، استان، کد پستی و ... را وارد نمائید، در فیلدهای پائین تر می توانید آنها را درج کنید: :Town/Cityشهر خود را بنویسید. :County/Stateنام استان خود را بنویسید. Country: نام كشور خود را انتخاب كنید. :Free Giftنام هدیه را انتخاب كنید، post Code/Zipدر این قسمت كد پستی منزل خود را وارد كنید. :Referral IDدر این قسمت كدی وجود دارد به آن دست نزنید. در قسمت Term and Condintion یك تیك بزنید. نحوه پر کردن فرم ثبت نام توجه : اگر کد نوشته نبود یعنی ثبت نام شما ناقص است و دعوتنامه ندارید و ثبت نام شما اعتبار ندارد. اگر در هنگام ورود مشخصات مشكلی پیش نیاد، به ایمیلتان آدرسی میاد بر روش كلیك كنید تا ثبت نامتون تكمیل بشه و بعد وارد صفحه ای خواهید شد كه لینك زیر مجموعه گیری شما در آن موجود است. شما باید این لینك را به افراد بدهید و اگر كسی با این لینك ثبت نام كند زیر مجموعه شما خواهد شد. بعد از اینكه كسی در زیر مجموعه شما قرار گرفت و فعال شد(زیر مجموعه گرفت) 1 امتیاز به شما داده می شود و شما بعد از كسب امتیازهای لازم برای دریافت پكیج انتخابی می توانید آن را درخواست بدهید تا ارسال شود. :D

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
عزیز برادر این جا پی تی هست و خیلی ها دنبال این گونه سایت ها نیستند . و کارهای مهم تری دارند به شما هم تسویه می کنم نرید اگر هم رفتید وقتی جایزه را گرفتید بیاد نشان بدهید نه اینکه فقط یک متن کپی کنید و لینک زیر مجموعه گیری خودتان هم بگذارید در اخرش
این ها جایزه بده نیستند . اگر هم بدهند چند برابر جایزه ار شما و زیر مجموعه های شما پول می گیرند

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
عزیز برادر این جا پی تی هست و خیلی ها دنبال این گونه سایت ها نیستند . و کارهای مهم تری دارند به شما هم تسویه می کنم نرید اگر هم رفتید وقتی جایزه را گرفتید بیاد نشان بدهید نه اینکه فقط یک متن کپی کنید و لینک زیر مجموعه گیری خودتان هم بگذارید در اخرش
این ها جایزه بده نیستند . اگر هم بدهند چند برابر جایزه ار شما و زیر مجموعه های شما پول می گیرند

بدجوری موافقم:hmm:
هروقت تجربه کردی و جایزت رو گرفتی بعد لینک رو به من هم بده 10000... زیر مجموعه جمع میکنم واست

pardis90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا كسي كه خود من زير مجموعه اش شدم، خودش از اين سايت يك نوكيا 5800 گرفته و حالا براي هديه دومش زير مجموعه جمع مي كنه. دوما من خودم در مورد اين سايت تو گوگل سرچ كردم و مطمئن شدم كه اين سايت كلاه بردار نيست و تا حالا خيليها هديه ها براشون ارسال شده. (براي اينكه بفهميد كه يك سايت (خارجي) كلاهبردار هست يا نه، بايد در گوگل بعد از ادرس سايت يك فاصله بزنيد و كلمه scam رو تايپ كنيد (يعني www.xpango.com scam) بعد اگر شكايتي از سايت شده باشه يا نام سايت در بين سايتهاي كلاهبردار ثبت شده باشد، در نتايج جستجو مشاهده مي كنيد. از همين طريق بود كه متوجه شدم سايت گرين هورس و خيلي سايتهاي ديگه كلاهبردارن و اصلا توشون فعاليت نكردم). شما هم بهتره وقتي در مورد سايتي اطلاعاتي نداريد بي خود اظهار نظر نكنيد و اول تحقيق كنيد بعد حرف بزنيد. اگر هم مي خواهيد بگيد ايران تحريمه و به ايران ارسال نداره. خود سايت در توضيحاتش گفته هديه ها رو به سراسر جهان ارسال مي كنه و هيچ محدوديتي نداره. در ضمن تحريمها مشمول انتقال پول اونهم در حد يك ميليون و دو ميليون دلار ميشه نه يه گوشي پيزوري. اگر اين سايت قصد ارسال به ايران نداشت اسم ايران رو از ليست كشورهاش حذف مي كرد. شما هم هر وقت زير مجموعه جمع كرديد و بعد درخواست دادين و هديه براتون ارسال نشد بياين و اينجا كامنت بگذاريد.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اولا كسي كه خود من زير مجموعه اش شدم، خودش از اين سايت يك نوكيا 5800 گرفته و حالا براي هديه دومش زير مجموعه جمع مي كنه. دوما من خودم در مورد اين سايت تو گوگل سرچ كردم و مطمئن شدم كه اين سايت كلاه بردار نيست و تا حالا خيليها هديه ها براشون ارسال شده. (براي اينكه بفهميد كه يك سايت (خارجي) كلاهبردار هست يا نه، بايد در گوگل بعد از ادرس سايت يك فاصله بزنيد و كلمه scam رو تايپ كنيد (يعني Xpango - Welcome to the Free Generation | Xpango.com scam) بعد اگر شكايتي از سايت شده باشه يا نام سايت در بين سايتهاي كلاهبردار ثبت شده باشد، در نتايج جستجو مشاهده مي كنيد. از همين طريق بود كه متوجه شدم سايت گرين هورس و خيلي سايتهاي ديگه كلاهبردارن و اصلا توشون فعاليت نكردم). شما هم بهتره وقتي در مورد سايتي اطلاعاتي نداريد بي خود اظهار نظر نكنيد و اول تحقيق كنيد بعد حرف بزنيد. اگر هم مي خواهيد بگيد ايران تحريمه و به ايران ارسال نداره. خود سايت در توضيحاتش گفته هديه ها رو به سراسر جهان ارسال مي كنه و هيچ محدوديتي نداره. در ضمن تحريمها مشمول انتقال پول اونهم در حد يك ميليون و دو ميليون دلار ميشه نه يه گوشي پيزوري. اگر اين سايت قصد ارسال به ايران نداشت اسم ايران رو از ليست كشورهاش حذف مي كرد. شما هم هر وقت زير مجموعه جمع كرديد و بعد درخواست دادين و هديه براتون ارسال نشد بياين و اينجا كامنت بگذاريد.

نهههه بابا؟ :lol: احتمالا شما تازه به اینترنت دسترسی پیدا کردید؟!

parselearn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
یکی از دوستان من هم این سایت رو معرفی کرد به من
معرفی کننده دوستم از فرانسه بود. و هدیه از این سایت گرفته بود

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
چي ميگين شماها :hmm:

من خودم تا حالا 7 گوشي گرفتم از اين سايت :wub:

سايت خوبيه . آدماي مومن و باتقوايي هستن . ;)

با ايران هم مشكلي ندارن زيرمجموعه جمع كني گوشي رو با پست وي‍ه ميفرستن دم در خونتون

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
اولا كسي كه خود من زير مجموعه اش شدم، خودش از اين سايت يك نوكيا 5800 گرفته و حالا براي هديه دومش زير مجموعه جمع مي كنه. دوما من خودم در مورد اين سايت تو گوگل سرچ كردم و مطمئن شدم كه اين سايت كلاه بردار نيست و تا حالا خيليها هديه ها براشون ارسال شده. (براي اينكه بفهميد كه يك سايت (خارجي) كلاهبردار هست يا نه، بايد در گوگل بعد از ادرس سايت يك فاصله بزنيد و كلمه scam رو تايپ كنيد (يعني Xpango - Welcome to the Free Generation | Xpango.com scam) بعد اگر شكايتي از سايت شده باشه يا نام سايت در بين سايتهاي كلاهبردار ثبت شده باشد، در نتايج جستجو مشاهده مي كنيد. از همين طريق بود كه متوجه شدم سايت گرين هورس و خيلي سايتهاي ديگه كلاهبردارن و اصلا توشون فعاليت نكردم). شما هم بهتره وقتي در مورد سايتي اطلاعاتي نداريد بي خود اظهار نظر نكنيد و اول تحقيق كنيد بعد حرف بزنيد. اگر هم مي خواهيد بگيد ايران تحريمه و به ايران ارسال نداره. خود سايت در توضيحاتش گفته هديه ها رو به سراسر جهان ارسال مي كنه و هيچ محدوديتي نداره. در ضمن تحريمها مشمول انتقال پول اونهم در حد يك ميليون و دو ميليون دلار ميشه نه يه گوشي پيزوري. اگر اين سايت قصد ارسال به ايران نداشت اسم ايران رو از ليست كشورهاش حذف مي كرد. شما هم هر وقت زير مجموعه جمع كرديد و بعد درخواست دادين و هديه براتون ارسال نشد بياين و اينجا كامنت بگذاريد.

شما یا زیادی ساده هستید یا به زور چشماتون رو به روی واقعیات بستید. کجای کاری !! سایت خودش تو ایران بسته‌بندی شده و در کسری ثانیه آمادست برای خالی کردن جیب من و شما. جالبه روی طناب پوسیده خودش هم نوشته Scamming ولی نمیدونم چرا با شادی و نشاط باید بریم در سیاهچال اتلاف وقت و هزینه گرفتار یشیم. هرکی دلیلش رو فهمید خبر بده...

http://www.xpango.com/ - Information from Alexa Internet

یکی از دوستان من هم این سایت رو معرفی کرد به من
معرفی کننده دوستم از فرانسه بود. و هدیه از این سایت گرفته بود

معرفی کننده دوستتون احتمالا با وی -- ان فرانسه مغز شما رو هک کرده وگه نه حتی بدبخترین موجود زنده اونجا هم دست به دامن یه سایت ایرانی که برچسب کلاهبرداری به خودش زده نمیشه و صد البته اگه احیانا راضی شد بعد از واریز صد هزار دلار ناقابل به جوی آب با قطار بیاد لب مرز ترکیه اگه زنده موند جایزه خودش رو تحویل بگیره ...

--------------------------------------------------------------------------

واقعا دست اون دوستانی که با زدن این تاپیک‌ها ما رو هر چند وقت یکبار از خندیدن محروم نمیکنند درد نکنه و صد البته در ازای این نمایش حتی هزاران دلار هم بگیرند حقشون هست :دی

نباید به مدیران هم خرده گرفت چون نمک انجمن کسب درآمد برای کاربران عمومی واقعا به وجود همین تاپیک‌هاست ...

بالا