• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با قابلیت ضبط قوی صد کسی سراغ داره؟ا ppc

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سلام دوستان.
من یه پاکت پی سی میخوام که بتونم باش به راحتی و سریع نت برداری کنم و همین طور امکان ضبط صدای قوی و شفافی داشته باشه که بتونم صحبت های اساتید در کلاس ها و راند هارو ضبط کنم.شما از بین مدل های موجود که فون ادیشن هم باشن کدام رو پیشنهاد میکنین؟
پیشاپیش از پاسخ های شما ممنونم:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
سلام دوستان.
من یه پاکت پی سی میخوام که بتونم باش به راحتی و سریع نت برداری کنم و همین طور امکان ضبط صدای قوی و شفافی داشته باشه که بتونم صحبت های اساتید در کلاس ها و راند هارو ضبط کنم.شما از بین مدل های موجود که فون ادیشن هم باشن کدام رو پیشنهاد میکنین؟
پیشاپیش از پاسخ های شما ممنونم:blush:
قربان همه پی پی سی ها ، به خصوص اونهای که فون ادیشن هستند ضبط صدای عالی دارند.البته به خاطر داشته باشید که هیچ وقت ضبط صوت های دیجیتالی خبرنگاری نمی شن ولی کار راند و کلاس رو راه می اندازن.البته شما مثلا به برنامه مثل رسکو آدیو احتیاج دارید که به فرمت فشرده براتون صدا ضبط کنه یا protoneکه هر قوت صدا وجود داشت ضبط کنه.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
ممنون از پاسخت دکتر جان.این وسایل برا نوت برداری هم سریع هستن؟لازمه حتما نوع کیبرد دارشو خرید؟مثل کا جم یا با بدون کیبرد هام میشه سریع تایپ کرد؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
ممنون از پاسخت دکتر جان.این وسایل برا نوت برداری هم سریع هستن؟لازمه حتما نوع کیبرد دارشو خرید؟مثل کا جم یا با بدون کیبرد هام میشه سریع تایپ کرد؟
بستگی داره چطوری خودتون راحت باشید ، من سه سال سونی اریکسون پی 800 داشتم و دستم خیلی به استفاده از قلم عادت داشت، برای همین الان که سر راند مطلبی رو می گن ، من به زبان انگلیسی نوت بر می دارم.
باز باید امتحان کنید ، البته لابد می دونید که مثلاً با کی جم هم شما فقط با دو شست تون تایپ می کنید

بالا