کارت سایت ساز پاسارگاد (کارت سایت پاسارگاد) پاسخی است کامل، مطمئن، امن، آسان و پیشرفته برای تمام نیازهای شما ( فضا+ سابدومین+ نرم افزار)
با کارت سایت پاسارگاد نیاز به تخصص در علوم کاپیوتر و طراحی وب ندارید و می توانید با هزینه ای بسیار اندک صاحب یک سایت کامل شوید با امکاناتی از قبیل:
دسترسی به 400 گیگابایت فضا که به صورت مشترک در اختیار کاربران قرار گرفته است
زیردامنه رایگان تحت دامنه های sp724.com , 86ir.ir ,86ir.com , 98ir.com , 11000.ir که نام سایت خود را از هر کدام که بپسندید می توانید انتخاب کنید
فروشگاه اینترنتی برای فروش محصولات
آموزشگاه مجازی پرقدرت
امکان ایجاد فرم های مختلف
امکان ایجاد صفحات نامحدود
امکان استفاده از قالبها و تمپلیتهای متنوع
و بسیاری از ماژولهای دیگر که برای یک سایت مفید و کارا مورد نیاز است
هزینه استفاده از کارت سایت ساز تنها ماهیانه 2500 تومان است که در قالب کارتهای دو ماهه 5000 تومانی قابل شارژ است
سوال: کارت سایت ساز محصول کیست؟
کارت سایت ساز محصول شرکت روی خط پاسارگاد است که در مشهد واقع است
سوال: برای خرید چه کار باید یکنیم؟
برای خرید می توانید مستقیما با مراجعه به سایت شرکت فیش واریزی خود به بانک (به حساب شرکت) را در سایت ثبت کنید تا اطلاعات سایت برای شما ارسال شود. روش دوم هم این است که مبلغ خود را به حساب من واریز کنید تا من برای شما اطلاعات سایت را بفرستم البته در این صورت چون من 20 درصد پورسانت می گیرم می توانم هر کارت دوماهه را با شما 4500 تومان حساب کنم
سوال: آیا محدودیت جغرافیایی برای استفاده از این خدمات وجود دارد؟
خیر! در هر کجای ایران که باشید می توانید از سایت ساز پاسارگاد استفاده کنید.
با خرید هر پنج کارت یک کارت اشانتیون دریافت می کنید
برای اطلاع از شماره حسابها پی ام بدید
با کارت سایت پاسارگاد نیاز به تخصص در علوم کاپیوتر و طراحی وب ندارید و می توانید با هزینه ای بسیار اندک صاحب یک سایت کامل شوید با امکاناتی از قبیل:
دسترسی به 400 گیگابایت فضا که به صورت مشترک در اختیار کاربران قرار گرفته است
زیردامنه رایگان تحت دامنه های sp724.com , 86ir.ir ,86ir.com , 98ir.com , 11000.ir که نام سایت خود را از هر کدام که بپسندید می توانید انتخاب کنید
فروشگاه اینترنتی برای فروش محصولات
آموزشگاه مجازی پرقدرت
امکان ایجاد فرم های مختلف
امکان ایجاد صفحات نامحدود
امکان استفاده از قالبها و تمپلیتهای متنوع
و بسیاری از ماژولهای دیگر که برای یک سایت مفید و کارا مورد نیاز است
هزینه استفاده از کارت سایت ساز تنها ماهیانه 2500 تومان است که در قالب کارتهای دو ماهه 5000 تومانی قابل شارژ است
سوال: کارت سایت ساز محصول کیست؟
کارت سایت ساز محصول شرکت روی خط پاسارگاد است که در مشهد واقع است
سوال: برای خرید چه کار باید یکنیم؟
برای خرید می توانید مستقیما با مراجعه به سایت شرکت فیش واریزی خود به بانک (به حساب شرکت) را در سایت ثبت کنید تا اطلاعات سایت برای شما ارسال شود. روش دوم هم این است که مبلغ خود را به حساب من واریز کنید تا من برای شما اطلاعات سایت را بفرستم البته در این صورت چون من 20 درصد پورسانت می گیرم می توانم هر کارت دوماهه را با شما 4500 تومان حساب کنم
سوال: آیا محدودیت جغرافیایی برای استفاده از این خدمات وجود دارد؟
خیر! در هر کجای ایران که باشید می توانید از سایت ساز پاسارگاد استفاده کنید.
با خرید هر پنج کارت یک کارت اشانتیون دریافت می کنید
برای اطلاع از شماره حسابها پی ام بدید