• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با نرم افزار IDM مشكل پيدا كردم ... كسي ميتونه راهنماييم كنه؟

neanderthal

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان ... من با يه مشكل مواجه شدم كه اميدوارم بتونيد كمكم كنيد :blush:
زياد از نكات نرم افزاري سر در نميارم ... برنامه ي اينترنت دانلود منيجر بدون محدوديت رو نصب كرده بودم و ازش استفاده ميكردم كه پيغام اومد ميخواييد ورژن جديد رو نصب كنيد؟ منم اشتباهي ok زدم و حالا ازم
first name - last name - email و licensee ميخواد :( خود برنامه رو هم آن ايستال كردم تا شايد با نصب يه ورژن ديگش بتونم دوباره از نرم افزارش استفاده كنم ولي هر ورژني رو دانلود ميكنم بازم همون ارور رو ميده :hmm: حتي
flash get رو هم نصب كردم ولي با وجود اون مشكل , دانلود اوتوماتيك نميره روي flash get . در واقع اين نرم افزارم هم بلا استفاده مونده :eek: جدآ واسه دانلود برنامه هايي كه حجمشون زياده مشكل دارم چون ديال آپ هم هستم :( كسي راهكاري بنظرش ميرسه كه من رو از اين مشكل نجات بده ؟؟؟ :blush:

4G@10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ... من با يه مشكل مواجه شدم كه اميدوارم بتونيد كمكم كنيد :blush:
زياد از نكات نرم افزاري سر در نميارم ... برنامه ي اينترنت دانلود منيجر بدون محدوديت رو نصب كرده بودم و ازش استفاده ميكردم كه پيغام اومد ميخواييد ورژن جديد رو نصب كنيد؟ منم اشتباهي ok زدم و حالا ازم
first name - last name - email و licensee ميخواد :( خود برنامه رو هم آن ايستال كردم تا شايد با نصب يه ورژن ديگش بتونم دوباره از نرم افزارش استفاده كنم ولي هر ورژني رو دانلود ميكنم بازم همون ارور رو ميده :hmm: حتي
flash get رو هم نصب كردم ولي با وجود اون مشكل , دانلود اوتوماتيك نميره روي flash get . در واقع اين نرم افزارم هم بلا استفاده مونده :eek: جدآ واسه دانلود برنامه هايي كه حجمشون زياده مشكل دارم چون ديال آپ هم هستم :( كسي راهكاري بنظرش ميرسه كه من رو از اين مشكل نجات بده ؟؟؟ :blush:

سلام دوست عزیز
منم همین مشکل رو داشتم واسه مشکلت باید پچش رو نصب کنی
من پچش رو دارم
الآن آدرسش رو بهت میدم دانلود کن:rolleyes:

Last edited:

neanderthal

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
منم همین مشکل رو داشتم واسه مشکلت باید پچش رو نصب کنی
من پچش رو دارم
الآن آدرسش رو بهت میدم دانلود کن:rolleyes:

ممنون از كمكتون :) امكانش هست يكم توضيح بديد بعد با اون پچ چيكار بايد بكنم؟ :blush: يعني اول بايد همين پچ رو نصب كنم بعد دوباره IDM رو نصب كنم؟ :questionm

4G@10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از كمكتون :) امكانش هست يكم توضيح بديد بعد با اون پچ چيكار بايد بكنم؟ :blush: يعني اول بايد همين پچ رو نصب كنم بعد دوباره IDM رو نصب كنم؟ :questionm

خواهش می کنم
اینم لینک دانلودش:http://www.4shared.com/file/73579561/d2a4c623/idmpatch515-wwwd60pccom.html

اول خود idm رو نصب کن بعد پچش رو.
البته این پچ 5.15 هستشا.چون الآن همه idm 5.15 دارن منم فکر کردم شما هم منظورتون همینه
انشاآلله که همین باشه.:D

neanderthal

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش می کنم
اینم لینک دانلودش:http://www.4shared.com/file/73579561/d2a4c623/idmpatch515-wwwd60pccom.html

اول خود idm رو نصب کن بعد پچش رو.
البته این پچ 5.15 هستشا.چون الآن همه idm 5.15 دارن منم فکر کردم شما هم منظورتون همینه
انشاآلله که همین باشه.:D

بله 5.15 رو هم دارم خدا رو شكر :D ولي مشكل اينه كه با نصبش ارور مياد ! يعني ميگيد بعد اون و بدون توجه به ارور بايد پچ نصب بشه و مشكل حل ميشه!؟ :rolleyes: اگه اينطوري باشه كه واقعآ ازتون متشكرم :happy:

4G@10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله 5.15 رو هم دارم خدا رو شكر :D ولي مشكل اينه كه با نصبش ارور مياد ! يعني ميگيد بعد اون و بدون توجه به ارور بايد پچ نصب بشه و مشكل حل ميشه!؟ :rolleyes: اگه اينطوري باشه كه واقعآ ازتون متشكرم :happy:
شما باید پچو همون جا که نرم افزارو نصب کردید کپی کنید بعد از اونجا پچ رو نصب کنید و به ارور هم توجه نکنید و بعد از نصب هم باید ری استارت کنید.
فیکر کنم شما این کارو نکردید که ارور میده.من این پچو خودم و دوستانم امتحان کردند کار کرد.مطمئنم پچ مشکل نداره.
موفق باشید.
:)

Last edited:

neanderthal

Registered User
لایک‌ها
0
شما باید پچو همون جا که نرم افزارو نصب کردید کپی کنید بعد از اونجا پچ رو نصب کنید.
فیکر کنم شما این کارو نکردید که ارور میده.من این پچو خودم و دوستانم امتحان کردند کار کرد.مطمئنم مشکل از پچ نیست.
موفق باشید.
:)

اووه ... الان متوجه شدم :blush: مرسي از توضيحاتتون :) اميدوارم بتونم جبران كنم :rolleyes:

بالا