• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با وبسایت های دزد مطالب چیکار کنیم؟ وبسایت های اسپم کفرمو دراورده

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
دوستان من یک وب سایت دارم که مطالب اختصاصی میزارم اما بدلیل اینکه تازه تاسیس هستش ایندکس شدن مطالب زمان میبره ولی یک سایتی هستش که مطالب منو میدزده و بصورت ای فریم نشون میده که سرعت ایندکسش از من بیشتره و گوگل مطالب منو تو سایت اون زودتر از سایت من نشون میده و به اسن ترتیب من بعنوان کپی کننده محسوب میشم
من با مدیر این سات هم تماس گرفتم و گفتم که سایت منو تو لیست سیاهتون بزارین ولی ایشون در کمال تعجب جواب ردی به من دادند و ...
حالا میخواستم بگم تکلیف من چیه؟
چندتا دیگه هم بود که بهشون ایمیل کردم و اونا قبول کردن ولی مشکل صلی من این سایت هستش
http://khabar.topabzar.ir
که مطالب رو بصورت ای فریم نشون میده به گوگل هم ریپورت دادم
نظر شما چیه؟ چجور میتونم از این مخمصه رها شم؟

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
کد زیر رو تو قالب سایتتون قرار بدید بعد برید لینک ایفریم سایت خودتون رو باز کنید باعث میشه ایفریم از بین بره و بازدید کننده مستقیم وارد سایتتون بشه
<script type="text/javascript">
if(top!=self)top.location.replace(location);
</script>
کدهای بالا را در head سایت خود اضافه کنید.

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
ممنون دوست عزیز من;)
کار کد بالا دقیقا چیه؟:general705:
مورد بعدی نتایج گوگل رو چیکار کنم؟:oops:

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
کد زیر رو تو قالب سایتتون قرار بدید بعد برید لینک ایفریم سایت خودتون رو باز کنید باعث میشه ایفریم از بین بره و بازدید کننده مستقیم وارد سایتتون بشه
<script type="text/javascript">
if(top!=self)top.location.replace(location);
</script>
کدهای بالا را در head سایت خود اضافه کنید.

داداش این کدی که دادی عالیه
فقط یه چیز از نظر سئو یا بات گوگل مشکلی پیس نمیاد که؟

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
اونطور که شنیدم تاثیری نداره . مثه یه کد جاوااسکریپت عادی میمونه

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام من دقیقا همین مشکل رو دارم ولی از من چندین سایت هست که دارن ای فریم نشون میدن اگه این کد رو بزارم دیگه مشکلی نداره همه چی اوکی میشه؟ کلا دیگه سایت رو بصورت ای فریم نشون نمیده یا بازدیدشو مستقیم میفرسته رو سایت خودم؟ لین ای فریم رو چطوری باز کنم

desiner8

Registered User
لایک‌ها
29
به نظر من به جای این کار ها کاری کن که ایندکس زوتر انجام بشه برای اینکار میتونی
1-بک لیک گیری کنی (حتما لازم نیست پول بدی همین انجمن ها و قسمت نظرات بعضی سایت ها)
2-افزایش ترافیک(سایت ای کلیکی (تیک باکس)من ازش استفاده میکنم 1000بازدید فقط 2ت هست
موفق باشید

البته اگر میخواید من خودم هم بک لینک میگرم براتون از سایت با رنک های 1و2و3و4و5و6 و بازدید میفرستم (رایگان نیست البته)
[email protected]

juik

Registered User
لایک‌ها
106
سلام اون کد مشکلی نداره به یه سئو کار نشونش دادم تاییدش کرد خودمم ازش استفاده میکنم

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
دوستان من اون کد رو گذاشتم و با تماسی که با مدیر یکی از این سایت ها داشتم یجوری جلوی اون کد رو گرفتن و بازم بصورت ای فریم تو سایتشون نشون داده میشه
مورد بعدی من سایت قالب و اسکریپت دارم به نظرتون از کدوم سایت ها بکلینک بخرم تا زودتر با اون کلمات بیام بالا
مشکلی هم با هزینه ندارم

parmisfun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
زورتون به این سایت رسیده ؟
ما الان تو ایران سایت هایی داریم که رتبش زیر پنجای ایرانه در صورتی که از همین سیستم استفاده میکنه ، ایندکس شدن سریع در گوگل نشانه موفقیت این سایته ، شما به جای اینکه از این سایت یاد بگیرید دارین میکوبینش ،
سایت های زیر از همین سیستم استفاده میکنن
mdir.ir
khabarpu.com
tnews.ir
ghatreh.com
niloblog.com/news
و جز سایت های برتر هستند .
و خیلی سایتهای دیگه که تعدادشون از 50 تا بیشتره از همین سیستم استفاده میکنن .
من به شخصه از سایت http://khabar.topabzar.ir خوشم میاد اکثر مطالبمو از اینجا پیدا میکنم .

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
زورتون به این سایت رسیده ؟
ما الان تو ایران سایت هایی داریم که رتبش زیر پنجای ایرانه در صورتی که از همین سیستم استفاده میکنه ، ایندکس شدن سریع در گوگل نشانه موفقیت این سایته ، شما به جای اینکه از این سایت یاد بگیرید دارین میکوبینش ،
سایت های زیر از همین سیستم استفاده میکنن
mdir.ir
khabarpu.com
tnews.ir
ghatreh.com
niloblog.com/news
و جز سایت های برتر هستند .
و خیلی سایتهای دیگه که تعدادشون از 50 تا بیشتره از همین سیستم استفاده میکنن .
من به شخصه از سایت http://khabar.topabzar.ir خوشم میاد اکثر مطالبمو از اینجا پیدا میکنم .
دوستن عزیز این چه حرفی هست میزنید ، این سایتا اگر رتبه دارن دارن از یک سیستم روبات استفاده میکنن و بدون هیچ زحمتی مطالب سایت های دیگر رو میزارن روی سایتشون ، این شاید به درد سایتایی بخوره که مطالبشون کپی هست ولی سایتایی که محتوای اختصاصی میزارن مثل سایت من یا هر سایت دیگه که بابت هر مطلب هزینه میدن تا اون مطلب براشون اختصاصی شه مثل ترجمه اختصاصی ، اصلا به نفعشون نیست که اول در اون سایت ایندکس شن و محتوا اختصاصی اون سایتا شه در صورتی اصلا مربوط به اون سایتا نیست و گوگل سایت رو به عنوان اسپم بشناسه ، ولی من ازین کد دارم استفاده میکنم هیلی هم خوب کار میکنه ، و نکته بعدی اینه که من به محضی مطلب رو منتشر میکنم در گوگل هم ایندکسش میکنم بصورت دستی و دیگه مشکلی بوجود نمیاد

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
دوستان من اون کد رو گذاشتم و با تماسی که با مدیر یکی از این سایت ها داشتم یجوری جلوی اون کد رو گرفتن و بازم بصورت ای فریم تو سایتشون نشون داده میشه
مورد بعدی من سایت قالب و اسکریپت دارم به نظرتون از کدوم سایت ها بکلینک بخرم تا زودتر با اون کلمات بیام بالا
مشکلی هم با هزینه ندارم
شما تماس گرفتید گفتید کد گزاشتم داخل سایت؟!
اون کد دوتا مشکل داره ، یکی این که میشه جلوش رو گرفت ، یکی هم این که اگر جاوا مرورگر فعال نباشه عمل نمیکنه.

4 تا راه هست:
1 فید سایت رو غیر فعال کنی ، آموزش: http://webmasterstalk.ir/topic/51-جلوگیری-از-به-سرقت-رفتن-مطالب-توسط-ربات-ها-در-وردپ/

2 این کد رو در فایل htaccess. قرار بدی
Header append X-FRAME-OPTIONS “DENY”

3 آی پی سایت کپی کننده رو در لیست سیاه قرار بدی ( احتمالا جواب میده )

4 مطالب رو فچ کنی

بالا