• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با يك ميليون و 300 هزار تومان چه سايتي بزنم

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام دوستان گل

عزيزان بنده مبلغ يك ميليون و سيصد هزار تومان پول دارم و البته 2 چك 200 هزار توماني كه مسلما ميشه با برنامه نويس حرف زد پس حساب كنيد 1 ميليون و 700 هزار تومان

قصد دارم يك سايت راه اندازي كنم اما نمي دونم چه سايتي خوبه

مشكل بازديد هم ندارم و از همون روز اول 5 هزار ايپي رو به راحتي خواهد داشت

تمام بازديد كنندگان افراد معمولي هستند كه زياد از نت سر در نميارن و حدود 20 درصد شاغل هستند ( مثل كارمند )

ممنون مي شم دوستان بنده رو راهنمايي كنند

هدف درامد بلند مدت هست و توقع سود اوري سريع رو ندارم

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام دوستان گل

عزيزان بنده مبلغ يك ميليون و سيصد هزار تومان پول دارم و البته 2 چك 200 هزار توماني كه مسلما ميشه با برنامه نويس حرف زد پس حساب كنيد 1 ميليون و 700 هزار تومان

قصد دارم يك سايت راه اندازي كنم اما نمي دونم چه سايتي خوبه

مشكل بازديد هم ندارم و از همون روز اول 5 هزار ايپي رو به راحتي خواهد داشت

تمام بازديد كنندگان افراد معمولي هستند كه زياد از نت سر در نميارن و حدود 20 درصد شاغل هستند ( مثل كارمند )

ممنون مي شم دوستان بنده رو راهنمايي كنند

هدف درامد بلند مدت هست و توقع سود اوري سريع رو ندارم

شرایطت خیلی خوبه!
وبسایت سرگرمی برای کاربران عمومی جواب میده. در کنارش میتونی شاپ و ... رو هم کم کم راه اندازی کنی.
موفق باشی

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سايت تفريحي كه دارم الان

دنبال سايتي هستم كه وابسته به فروشگاه نباشه

مي دوني كه جديدا خيلي مشكلات داره اين فروشگاه هر روز يه چيز ممنوع ميشه ديگه به صرفه نيست

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سايت تفريحي كه دارم الان

دنبال سايتي هستم كه وابسته به فروشگاه نباشه

مي دوني كه جديدا خيلي مشكلات داره اين فروشگاه هر روز يه چيز ممنوع ميشه ديگه به صرفه نيست

سلام !
دنبال سایتی مثل سیستم وبلاگ دهی و انواع سایت های اجتماعی باش! روشون فکر کن!
موفق باشی

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
مطمئن باش کسی که ایده خوبی داشته باشه اصلاً به کسی نمیگه! نهایتاً ممکنه کسی پیدا بشه به خاطر نیاز مالی ایدشو بفروشه! (نمونه خوبشم همین حمید کپتیو خودمون که 6 تومن فروخت!) ...

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
مطمئن باش کسی که ایده خوبی داشته باشه اصلاً به کسی نمیگه! نهایتاً ممکنه کسی پیدا بشه به خاطر نیاز مالی ایدشو بفروشه! (نمونه خوبشم همین حمید کپتیو خودمون که 6 تومن فروخت!) ...

چی چی رو 6 تومن فروخت؟

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
اگه بخوای ایده داشته باشی یا بخری این مبلغ خیلی کمه
باید ایده های قدیمی رو دنبال کنی
غیر از سایت تفریحی سایتای دانلود نرم افزار و دانلود ای بوک و دانلود فیلم و سریال جواب میده با این قیمت.

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
با نصف اون مبلغ میتونی یه سایت مثل پی سی دانلود راه اندازی کنی اگه بدونی چه درآمدی داره تعجب میکنی البته کار زیاد میبره بعد از چند ماه ممکنه جدت بیاد جلوی چشات

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
با نصف اون مبلغ میتونی یه سایت مثل پی سی دانلود راه اندازی کنی اگه بدونی چه درآمدی داره تعجب میکنی البته کار زیاد میبره بعد از چند ماه ممکنه جدت بیاد جلوی چشات

یکم بیشتر توضیح میدی باید چی کار کرد

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
بذارش موسسه انصار يا مولي الموحدين روزانه كوتاه مدتش 17 درصد سود ميده
ميشه ماهي 15 تومن
بده ؟
ميخواي سايت بزني كه چي

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
وحید سلام

یه ایده ی بسیار بسیار ساده هست که نمی دونم چرا کسی بهش اشاره نکرده . البته تکراریه اما اگه بتونی روزی چندهزار ایپی بریزی توش چندین برابرشو برات میسازه .

با نصف این مبلغ هم میشه یه کار قوی براش بسازی و بقیه شم مال خودت . یا روش تبلیغ کن یا خرج خودش بکن 0 مثل قرعه کشی و جایزه این چیزا که ملت کشته مردشن . بارها تست کردم و جواب میده این چیزا

در مورد ایده : کار تکراری و ساده ایه . بعد از راه اندازی سایت خودش اتوماتیک برات پول میسازه و نیازی نیست روش کار زیادی انجام بدی . سودش کمه

اینا مزایا و معایبشه . چون تکراریه و با سود پایین زیاد کسی روش فکر نمی کنه اما .... اما داره ! دی:
اگه بتونی چندهزار آیپی رو بریزی روش ، پوز همه کسایی که این کارو کردن میزنی

اما یه یاراد بزرگ هم داره . با اون روشی که می دونم ، فکر نکنم بتونی روش آیپی بریزی مگر اینکه کار جدیدی کرده باشی که من در جریان نباشم

خواستی تو چت حرف می زنیم . خودمم پایه شراکت هستم یا جداجدا ولی باهم راه اندازی کردن که هزینه مون بیاد پایین و تخفیف بگیریم چون جزو برنامه های آینده خودمم هست . دی:

پ.ن : کسی تو پی ام گفت اقا این ایده چیه و پستتو خوندم و اینا نگفتا . دهنم صاف شد بس که هر پستی دادم ، 10 تا پی ام گرفتم که از سر بیکاری میخوان بدونن هرجایی چه خبره ! دی: ( البته بجز دوستان )

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
وحید سلام

یه ایده ی بسیار بسیار ساده هست که نمی دونم چرا کسی بهش اشاره نکرده . البته تکراریه اما اگه بتونی روزی چندهزار ایپی بریزی توش چندین برابرشو برات میسازه .

با نصف این مبلغ هم میشه یه کار قوی براش بسازی و بقیه شم مال خودت . یا روش تبلیغ کن یا خرج خودش بکن 0 مثل قرعه کشی و جایزه این چیزا که ملت کشته مردشن . بارها تست کردم و جواب میده این چیزا

در مورد ایده : کار تکراری و ساده ایه . بعد از راه اندازی سایت خودش اتوماتیک برات پول میسازه و نیازی نیست روش کار زیادی انجام بدی . سودش کمه

اینا مزایا و معایبشه . چون تکراریه و با سود پایین زیاد کسی روش فکر نمی کنه اما .... اما داره ! دی:
اگه بتونی چندهزار آیپی رو بریزی روش ، پوز همه کسایی که این کارو کردن میزنی

اما یه یاراد بزرگ هم داره . با اون روشی که می دونم ، فکر نکنم بتونی روش آیپی بریزی مگر اینکه کار جدیدی کرده باشی که من در جریان نباشم

خواستی تو چت حرف می زنیم . خودمم پایه شراکت هستم یا جداجدا ولی باهم راه اندازی کردن که هزینه مون بیاد پایین و تخفیف بگیریم چون جزو برنامه های آینده خودمم هست . دی:

پ.ن : کسی تو پی ام گفت اقا این ایده چیه و پستتو خوندم و اینا نگفتا . دهنم صاف شد بس که هر پستی دادم ، 10 تا پی ام گرفتم که از سر بیکاری میخوان بدونن هرجایی چه خبره ! دی: ( البته بجز دوستان )

یه جورایی به کارت شارز مربوطه؟:D

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
یکم بیشتر توضیح میدی باید چی کار کرد

راه اندازی سایت دانلود نرم افزار توضیح نمیخواد مراحل کار معلومه.

خرید دامین>هاست>در صورت پیشرفت>VPS>بازدید که بالا رفت سرور. مهمترین قسمتش اینه که باید از هاست معمولی یک گیگ و نرم افزارهای سبک شروع کنی و حتمآ از درآمد تبلیغات تو سایت دانلود نرم افزارت هزینه VPS و سرور رو بدی و نه از جیب خودت (مهم) . و یه اسکریپت مشابه سایت پی سی دانلود که فقط مخصوص سایت دانلود نرم افزار شاخته شده باشه و طراحی جذاب و کاربر پسند.

تمامی این امکانات با تخفیف 50% به بچه های پرشین تولز ارائه میشود! (پ.خ)

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
یه جورایی به کارت شارز مربوطه؟:D

دقیقا

احتمال هشتاد درصد آره :)

صد در صد :happy:

منم این ایده رو داشتم یه کم بالا پایین کردم دیدم به صرفه نیست :(

آره سودش پایینه فقط خوبیش به اینه که اتوماتیکه و کار کردن و وقت گذاشتن نمیخواد :p

فقط برای شرایطی خوبه که چند هزار تا آیپی بتونی بریزی توش . مثل کاری که کلوب می کنه .

منم قصد دارم راهش بندازم . واسه چندتا سایت پربازدیدم . لینک و بنرشو بذارم توشون کم کم درآمدزا میشه . بهرحال ضرر نداره .

شایدم دیدم سودش خوبه بهینه سازیش کردم و اکتیو ترش کردم

بالا