• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چه برنامه ای دی وی دی رو کپی ميکنيد روی هارد؟

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من خودم به شخصه از اين برنامه DVD X هميشه استفاده کردم اما کيفيت رو خيلی مياره پائين

کسی برنامه ميشناسه که کيفيت رو زياد پايين نياره؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خب به چی تبدیل میکنی فایل فیلمتو این مهمه من خودم یا dvd رو مستقیما کپی میکنم یا به divx تبدیل میکنم که کیفیت فیلم هم تغییر زیادی نمیکنه برنامه هم تا دلت بخواد ریخته

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
برید توی سایت
www.danlod.com
اونجا یک برنامه بود که بدون تغیر کیفیت ب فرمتهای دیگه تبدیل میکرد

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
کلا من با این برنامه های تبدیل مثل divx مخالفم چون کیفیت نهایی در نهایت کم میشه هر چند کیفیت رو بالا بزارم مگه اینکه کیفیتی رو بزارم که تقریبان هم حجم dvd بشه که اون کار هم کار ملا نصرالدینی میشه :p

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از من :
مگه اینکه کیفیتی رو بزارم که تقریبان هم حجم dvd بشه که اون کار هم کار ملا نصرالدینی میشه :p

تاييد ميشه.

هادی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان يک برنامه خوب پيدا کردي من را هم خبر کنيد

من با برنامه Ulead MediaStudio Pro 7.0 قطعه فيلمي ساختم و به صورت دي وي دي ذخيره کردم حالا مي خواهم بر روي سي دي به صورت وي سي دي رايت کنم وقتي که رايت مي کنم کيفيت فيلم خيلي پايين مي ياد تقريبا resolution 352 * 288 يعني 720 *480 را تبديل به 352 * 288 مي کنه .

چکار بايد کرد تا فيلم با کيفيت رايت بشه ؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از هادی :
دوستان يک برنامه خوب پيدا کردي من را هم خبر کنيد

من با برنامه Ulead MediaStudio Pro 7.0 قطعه فيلمي ساختم و به صورت دي وي دي ذخيره کردم حالا مي خواهم بر روي سي دي به صورت وي سي دي رايت کنم وقتي که رايت مي کنم کيفيت فيلم خيلي پايين مي ياد تقريبا resolution 352 * 288 يعني 720 *480 را تبديل به 352 * 288 مي کنه .

چکار بايد کرد تا فيلم با کيفيت رايت بشه ؟

خوب بلاخره یه فرقی vcd باید با بقیه بکنه فرقشم کیفیت پایینه هرچی resolution پایین تر بیاد کیفیت میاد پایین SVCD یکم بهتر میشه اما بهترین انتخاب همون divex و Xvid که تو pc و dvd player های جدید میخونه کاریشم نمیشه کرد VCD بهتر بشه همینه

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بابا divx یا xvid ته فرمته اگر درست فیلم dvd رو با سیستم خوب به divx کانورت کنی کیفیت خیلی خوبی میده در ضمن هر چقدر هم حجمش زیاد بشه بازم همیشه کمتر از 1/3 حجم فیلم dvd میشه ببینین به غیر از رزولوشن فریم در ثانیه هم نقش خیلی مهمی داره در فرمتهای mpeg 4 مثل همون divx یا xvid خاصیت اینه که رزولوشن ثابتی وجود نداره و شما میتونید فیلم dvd رو با هر رزولوشن یا هر تعداد فریم در ثانیه و کیفیت صدای عالی کانورت کنید واقعا اگه درست کانورت بشه تفاوت زیادی با dvd نمیکنه در کل من خیلی زیاد طرفدار divx هستم و میدونم تا چند ساله دیگه خیلی بیشتر رایج میشن .من خودم الان کلی فیلم divx با کیفیت عالی رو هاردم دارم که هر کدومشون تو یه cd جا میشن
اینم یه برنامه خوب برای تبدیل dvd به divx
www.1clickdvdripper.com

بالا