سلام دوستان
اول بگم چیکار میخوام بکنم تا شاید راه بهتری برام داشتین
یه سری فیلم دارم که زیر نویس فارسی هم دارن که راحت پخش میشن
ولی مسئله اینجاس که میخوام فیلمارو سانسور کنم و بعد زیر نویس بهشون اضافه کنم و کیفیت هم کم نشه
2 راه هست یا اینکه اول فیلمو ادیت کنم بعد بشینم با بدبختی زیر نویس رو ادیت کنم و هماهنگش کنم با فیلم که خیلی کار وقت گیریه
یا اینکه بیام با برنامه ای مثل سانتا دیویدی زیر نویس رو بندازم روی فیلم طوری که جزئی از فیلم بشه بعد سانسور کنم که اینکار خیلی راحته
فقط مسئله اینه که این سانتا دیویدی کیفیت فیلم رو میاره پایین
حالا راه حلی میخوام که در عین سریع بودن کیفیت فیلم هم پایین نیاد
یه سوال دیگه هم دارم که همینجا میپرسم
من حتی با برنامه هایی مثل کورل ویدئو استودیو یا سونی وگاس و .. هم وقتی فیلم رو ادیت میکنم و حتی یمزنم با بالا ترین کیفیت و ... اکسپورتش کنه بازم کیفیت فیلم افت محسوسی میکنه
چیکار کنم که این افت بوجود نیاد ؟
ممنون
اول بگم چیکار میخوام بکنم تا شاید راه بهتری برام داشتین
یه سری فیلم دارم که زیر نویس فارسی هم دارن که راحت پخش میشن
ولی مسئله اینجاس که میخوام فیلمارو سانسور کنم و بعد زیر نویس بهشون اضافه کنم و کیفیت هم کم نشه
2 راه هست یا اینکه اول فیلمو ادیت کنم بعد بشینم با بدبختی زیر نویس رو ادیت کنم و هماهنگش کنم با فیلم که خیلی کار وقت گیریه
یا اینکه بیام با برنامه ای مثل سانتا دیویدی زیر نویس رو بندازم روی فیلم طوری که جزئی از فیلم بشه بعد سانسور کنم که اینکار خیلی راحته
فقط مسئله اینه که این سانتا دیویدی کیفیت فیلم رو میاره پایین
حالا راه حلی میخوام که در عین سریع بودن کیفیت فیلم هم پایین نیاد
یه سوال دیگه هم دارم که همینجا میپرسم
من حتی با برنامه هایی مثل کورل ویدئو استودیو یا سونی وگاس و .. هم وقتی فیلم رو ادیت میکنم و حتی یمزنم با بالا ترین کیفیت و ... اکسپورتش کنه بازم کیفیت فیلم افت محسوسی میکنه
چیکار کنم که این افت بوجود نیاد ؟
ممنون