• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چه نرم افزاری میتونم mkv رو با زیر نویس به mp4 تبدیل کنم؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوستان بنده دربه در دنبال یه برنامه هستم که بتونه فیلم های mkv و با زیر نویس srt که جدای از فیلم هست رو تبدیل با mp4 برای ایفون کنه,؟
یه برنامه هم خودم دارم Ultra MKV Converter که هم فیلم و هم زیرنویس رو میشناسه,اما بعد از تبدیل میبینم که زیرنویس رو English تبدیل کرده,کلافم کرده
ممنون میشم از دوستانی که در این رابطه اطلاعاتی دارند کمکم کنند

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
چرا از buzz player برای ایفون استفاده نمیکنید؟ من که این نرم افزار رو از وقتی ریختم از شر تبدیل راحت شدم...به راحتی mkv رو میخونه زیرنویس های srt هم میخونه...تازه اگر زیرنویس هماهنگ نباشه میشه بهش delay هم داد....

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
چرا از buzz player برای ایفون استفاده نمیکنید؟ من که این نرم افزار رو از وقتی ریختم از شر تبدیل راحت شدم...به راحتی mkv رو میخونه زیرنویس های srt هم میخونه...تازه اگر زیرنویس هماهنگ نباشه میشه بهش delay هم داد....

رفیق ممنون از راهنماییت,اما این فقط برای ایفونه,من 2 تا گوشی دیگه دارم,یکی گلکسی یکیم omnia HD که برا اینا دنبال نرم افزارم,البته گلکسی هم mkv رو میخونه ومشکلی نداره,اما این omnia HD هیچ چی نمیخونه,و فقطم فیلم دیدن این تو لذت داره,تو ایفون . گلکسی خیلی حال نمیده چون صداشون خوب و استریو نیست,این 2تا اسپیکر داره

بالا