• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چی سایت دلالی بسازم ؟ چیزی شبیه ایسام !

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام

سایتی می خوام که کاربرا بتونن اجناسشون رو برای بقیه به فروش بزارن. چطور بسازمش ؟
مزایده و قیمت مستقیم !

1. فروشگاه ساز : کاربرای عادی نمی تونن کالا اضافه کنن !
2. Directory : نمیشه توش مزایده راه انداخت !
3. Auction : کامپوننت رایگان پیدا نکردم و البته با مزایده ای که من لازم دارم فرق داره
4. فرم ساز : واقعا میشه ؟

شاید با فرم سازی مثل Chrono Connectivity و Chrono Form بشه . ولی خیلی پیچیده به نظر میاد .

نظر شما چیه ؟

skate

Registered User
لایک‌ها
143
دوست من به نظر من سفارش یک سیستم اختصاصی بدهید.
چون با این کار روش نهایتا به مشکل بر می خورید.

البته اسکریپت های مزایده آنلاین پی اچ پی هم زیاد هست(اسکریپت حراجی سرچ کنید)

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
با جوملا میتونی سایتی قوی درست کنی.

ParsOmega

Registered User
لایک‌ها
28
1. میتونید از اسکریپت های انگلیسی زبان استفاده کنید و بدیدفارسی کنن براتون (که بهترین نتیجه رو میگیرید)
2. از وردپرس استفاده کنید

ضمنا از جوملا استفاده نکنید چراکه جوملا در حالت عادی و برای سایت های معمولی رابط کاربری و مدیریتی سختی داره و ضمنا با کوچکترین تنظیم اشتباه به ارور برمیخورید چه رسد به اینکه بخواید یه سایت حراجی طراحی کنید!

m_jighil1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

سایتی می خوام که کاربرا بتونن اجناسشون رو برای بقیه به فروش بزارن. چطور بسازمش ؟
مزایده و قیمت مستقیم !

3. Auction : کامپوننت رایگان پیدا نکردم و البته با مزایده ای که من لازم دارم فرق داره

شاید با فرم سازی مثل Chrono Connectivity و Chrono Form بشه . ولی خیلی پیچیده به نظر میاد .

نظر شما چیه ؟

من اسکریپتشو دارم کاملا فارسی و فول امکانات بهت میدم 100 هزار اگه خواستی با ای دی [email protected] در تماس باش

sir Hadi

Registered User
لایک‌ها
73
یه اسکریپتی بود به اسم phppenny اگه درست نوشته باشم :)
سیستم قوی ای داره

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
یه اسکریپتی بود به اسم phppenny اگه درست نوشته باشم :)
سیستم قوی ای داره

درود

سیستم phppenyauction برای مزایده بیدی هستش نه خرید و فروش

توسط خودبنده فارسی ساز شد ولی در نت پخش شد میتونید با جستجو کردن پیداش کنید اما برای بید هست نه خرید و فروش

مزایده بیدی هم در ایران ممنوع شده

سیستم مثل ایسام و ebay هم نمونه خارجیش هست که نال شدشون مشکلدارن ولی میتونید بدید براتون مشکلاتشو درست کنن

سیستم هایی مثل alibaba clone و ebay clon script v3.4 هستن که کامل نسخه های نال شدش هم در نت موجود هست

sir Hadi

Registered User
لایک‌ها
73
درود

سیستم phppenyauction برای مزایده بیدی هستش نه خرید و فروش

توسط خودبنده فارسی ساز شد ولی در نت پخش شد میتونید با جستجو کردن پیداش کنید اما برای بید هست نه خرید و فروش

مزایده بیدی هم در ایران ممنوع شده

سیستم مثل ایسام و ebay هم نمونه خارجیش هست که نال شدشون مشکلدارن ولی میتونید بدید براتون مشکلاتشو درست کنن

سیستم هایی مثل alibaba clone و ebay clon script v3.4 هستن که کامل نسخه های نال شدش هم در نت موجود هست

کاملا صحیحه حرفاتون .... در ضمن بهترین کار اینه که ایشون بدن اختصاصی براشون نوشته بشه :) مثه سایت تو امضای من :دی / البته موضوعش متفاوته

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
کاملا صحیحه حرفاتون .... در ضمن بهترین کار اینه که ایشون بدن اختصاصی براشون نوشته بشه :) مثه سایت تو امضای من :دی / البته موضوعش متفاوته

بله درسته بهترین کار اختصاصیه

مطمعنن اینو خودشون هم میدونن ولی شاید چون بودجه کافی برای طراحی اختصاصی ندارن نمیتونن

سایت شما هم آره خوبه فقط کمی سنگینه برای ما ایرانیا با اینترنت مینی زغالی ای که داریم .....

عنساز

Registered User
لایک‌ها
511
اختصاصی باید نوشته بشه(البته بایدی در کار نیست ولی بهتره)

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
چند وقت پیش با پرشین تولز در مورد همین موضوع مکاتبه کردم. اونها گفتند راه اندازی سیستمی مثل ایسام بین 15 تا 20 میلیون تومن هزینه داره.

از اونجا که کلا پرشین تولز ارقامش همیشه بالاست , احتمالا هستند شرکت ها یا تیم هایی که 7-8 تومن مشابه این سیستم رو بنویسند.

من تصور میکنم ایسام برای شروع تقریبا 50 میلیون صرف تبلیغات کرده چون توی تمامی سایت های معتبر تبلیغی مشابه همین تبلیغ که گوشی صفحه هست داده.

حتی چند وقت پیش تو یکی از سایتهای خبری معتبر دیدم که اون زمان در مورد افتتاح ایسام خبری نوشته بودند که تقریبا مطمئن هستم درج همین خبر هم در یکی از سایتهای معتبر خبری با پرداخت هزینه بوده.

Last edited:

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
چند وقت پیش با پرشین تولز در مورد همین موضوع مکاتبه کردم. اونها گفتند راه اندازی سیستمی مثل ایسام بین 15 تا 20 میلیون تومن هزینه داره.

از اونجا که کلا پرشین تولز ارقامش همیشه بالاست , احتمالا هستند شرکت ها یا تیم هایی که 7-8 تومن مشابه این سیستم رو بنویسند.

من تصور میکنم ایسام برای شروع تقریبا 50 میلیون صرف تبلیغات کرده چون توی تمامی سایت های معتبر تبلیغی مشابه همین تبلیغ که گوشی صفحه هست داده.

حتی چند وقت پیش تو یکی از سایتهای خبری معتبر دیدم که اون زمان در مورد افتتاح ایسام خبری نوشته بودند که تقریبا مطمئن هستم درج همین خبر هم در یکی از سایتهای معتبر خبری با پرداخت هزینه بوده.

درود

سیستمی با تمامی امکانات ایسام رو گروه ما طراحی کرده با هزینه 5 میلیون تومان و با تضمین امنیت و پایدار 99% البته به صورت کد بسته

قسمت دوم پستتون هم بله ایسام بابت تبلیغاتش خیلی بیشتر از این ها تبلیغ کرده اما ای کاش کمی از این هزینه ها را برای رفع مشکلات سایتش میکرد !!!

hostirani

Registered User
لایک‌ها
9
ميشه دمو بديد 100% اختصاصيه ؟

m_jighil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من اسکریپتشو دارم کاملا فارسی و فول امکانات بهت میدم 100 هزار اگه خواستی با ای دی [email protected] در تماس باش

ببینید من اسکریپت وی بید که کاملا مثل ایسام هستش رو فارسی کردم و اگه فایل فارسیشو میخواین [email protected] با این ای دی در تماس باشید اسکریپت انگلیسیشم تو تمام سایتهای اسکریپت هستش امکاناتشم کاربر میره عضو میشه جنسشو به فروش میزاره و 70 درصد امکانات ایسام رو داره

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
سلام

مزایده و قیمت مستقیم !

نظر شما چیه ؟

به این امکان میگن MULTI VENDOR
این امکان رو تمام فروشگاه سازهای معروف دارن ولی از امکانات پولیه سیستم هاست و باید خریداری کنید.
CS-CART MULTI VENDOR هم هست نسخه اصلی 1000 دلار - بگردی میتونی فارسی ساز و غیرشو پیدا کنی.

بالا